liikluskindlustus...
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
Re: liikluskindlustus...
janis kirjutas:Ühesõnaga kui kindlustusaastas on kindlustatud vähemalt 6 kuud siis langeb koefitsent 1.20-1.96 järelikult siis praegune koefitsent korrutatud 0,8. Ja kindlustus aastat hakatakse lugema kindlustus lepingu sõlmimise kuupäevast, minu puhul siis 8 mai, ehk kõvasti odavam kindlustus tuleb kui ära oodata kuni langeb ja siis pikemaks ajaks teha, praegu mul kehtiv kindlustus täpselt 9 maini. Aga mitme aastaga siis 0,4-ni saab 1,20 0,96 0,77 0,62 0,50 0,4 vastus 6 aastat kindlustamist ja vähemalt 6kuud aastas ja seda juhul kui vahepeal avariid ei tee. Kuna mul on üks ammune ratas maha müüdud ja uus omanik pole siiani kindlustus lepingut teinud ning vahepeal oli If-is kolmel rattal kindlustus lepingud siis on minu "uue" ratta koefitsent tulnud suurem ja praegu on selline imelik number nagu 0,86. Kõige naljakam on see, et if kindlustus ütles et mul ei ole õigust kindlustuslepingut lõpetada, see kaotab kehtivuse vaid juhul kui uus omanik teeb uue lepingu. See ratas võib juba ammu emeksi kaup olla ja leping jääbki minu nimele, väga imelik.
otsisin kirjavahetusest välja:
uuel omanikul jällegi kohustus kindlustus kümne päeva jooksul pärast sõiduki ümberregistreerimist enda nimele vormistada. Uuel omanikul ei ole kohustust teha poliisi, vaid ta võib lihtsalt vormistada ka lepingu, mille eest maksma ei pea.
Põhimõtteliselt on võimalik lepingut lõpetada ka Teie poolt arki võõrandamisteate alusel, kuid see nõuab natuke rohkem asjaajamist, võimalusel võite uuele omanikule öelda, et ta käiks nt. arki liikluskindlustuse büroos ning sõlmiks enda nimele ka kindlususlepingu.
Uuele sõidukitele määratakse riskikoefitsient kehtivate koefitsientide keskmisena.
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.