Hakkab pihta :)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 8447
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Hakkab pihta :)
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=21936957
Katsuge see suvi ikka ellu jääda!
Re: Hakkab pihta :)
Tartu tänavad on jube paksu tolmu ja liiva korra all. Isegi lubatud kiirusega sõites on suht libe vist.
Huvitav, kas see kukkumisi ka põhjustab?
ja üldiselt, kui garaazi ees mootorit soojendate ja soojendav päike nii sõitma kutsub..et teeks ühe tiiru tänava peal. Siis tasuks ka korra toast läbi hüpata ja dokumendid kaasa haarata. Mina jätsin need koju, et teen ainult ühe proovi ringi kevadel nüüd.. aga see sõit läks maksma 900.-
ja tee mis muidu paistab juba lahti sulanud olevat, kipub varjulistemates kohtades jää all olema veel, mitte et keegi seda ei teaks, aga´ei tasu veel rutata selle sõiduvärviga.. et nüüd olen ilma piduriheeblita
They mark their territory.
Hotrod kirjutas:ja üldiselt, kui garaazi ees mootorit soojendate ja soojendav päike nii sõitma kutsub..et teeks ühe tiiru tänava peal. Siis tasuks ka korra toast läbi hüpata ja dokumendid kaasa haarata. Mina jätsin need koju, et teen ainult ühe proovi ringi kevadel nüüd.. aga see sõit läks maksma 900.-
Dokumentide kaasaskandmine ei pidanud enam kohustuslik olema.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
rtf kirjutas:Tartu tänavad on jube paksu tolmu ja liiva korra all. Isegi lubatud kiirusega sõites on suht libe vist.
Huvitav, kas see kukkumisi ka põhjustab?
no vot ma ei tea!?. sõidan enamus ajast kruusa ja metsa. tolmu, pori, killustiku, muud pudrumudru teed täis. siiani ainult mõned korrad külje maha pannud. mis seal linnas siis kunsti püsti jääda??
kas tartu tänavad on siis hullemad kui männiku karjäär?
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Load peavad kaasas olema ning tehniline pass ka (volitus ka). Kindlustuse paberiga võid käija peldikus ning pottist alla lasta.
Seadus enam ei nõua kindlustuse paberi kaasas kandmist.
mart211 kirjutas:Hotrod kirjutas:ja üldiselt, kui garaazi ees mootorit soojendate ja soojendav päike nii sõitma kutsub..et teeks ühe tiiru tänava peal. Siis tasuks ka korra toast läbi hüpata ja dokumendid kaasa haarata. Mina jätsin need koju, et teen ainult ühe proovi ringi kevadel nüüd.. aga see sõit läks maksma 900.-
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
creativ kirjutas:rtf kirjutas:Tartu tänavad on jube paksu tolmu ja liiva korra all. Isegi lubatud kiirusega sõites on suht libe vist.
Huvitav, kas see kukkumisi ka põhjustab?no vot ma ei tea!?. sõidan enamus ajast kruusa ja metsa. tolmu, pori, killustiku, muud pudrumudru teed täis. siiani ainult mõned korrad külje maha pannud. mis seal linnas siis kunsti püsti jääda??
kas tartu tänavad on siis hullemad kui männiku karjäär?![]()
Kõik ei sõida endurodega
mart211 kirjutas:Dokumentide kaasaskandmine ei pidanud enam kohustuslik olema.
Hetkel veel pole ära muudetud, kuigi lähitulevikus plaanitakse. Nii et praegu ikka dokud ühes, sest kipuvad igast pisemast asjast "ära väänama", riigikassa tahab täitmist.
Hotrod kirjutas:ja tee mis muidu paistab juba lahti sulanud olevat, kipub varjulistemates kohtades jää all olema veel, mitte et keegi seda ei teaks, aga´ei tasu veel rutata selle sõiduvärviga.. et nüüd olen ilma piduriheeblita
Sellises olukorras pole vist väga vahet, kas istumise all on enduro või baik. Kui esiratas alt kaob, siis mõlemiga maoli..
Mina käisin pühapäeval ka uut tsiklit esimest korda proovimas. Kõigepealt 2km jalad laiali esimese käiguga mööda lumist teed ukerdamist kuni asfaldini, see selleks...
Sõidetud 28km jooksul nägin kaks korda liikluspatrulli kiirust mõõtmas!! Sõitsin aga täpselt spido järgi 90 ja korraks läks 100 peale (hiljem näitas taskus olnud gps max kiiruseks 92,6km/h).
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
21-aastase juhi sõnul kasvas kiirus nii suureks, kuna gaas oli peale jäänud.
Huvitav on see, et ta seda ennem ei märganud vabakäigule lüüa ja tee äärde jseisma jääda.
-
Zidist kirjutas:creativ kirjutas:rtf kirjutas:Tartu tänavad on jube paksu tolmu ja liiva korra all. Isegi lubatud kiirusega sõites on suht libe vist.
Huvitav, kas see kukkumisi ka põhjustab?no vot ma ei tea!?. sõidan enamus ajast kruusa ja metsa. tolmu, pori, killustiku, muud pudrumudru teed täis. siiani ainult mõned korrad külje maha pannud. mis seal linnas siis kunsti püsti jääda??
kas tartu tänavad on siis hullemad kui männiku karjäär?![]()
Kõik ei sõida endurodega
vähe tögan siin aga sellegipooolest on kukkumine kurvis või pidurdamisel 100% enda teha. kui peale pikka talve lähed nüüd kevadel hurraderiii kurvi kallutama või suure hooga pidurdama siis oleks hea enne seda nats mõelda ohtudele, rehvide seisukorrale, õhu ja tee temperatuurile. käna pannes ei saa süüdistada kehva teeolu või et päike veel madalalt käib ja silmi pimestab
edukat hooaja saabumist ja pehmemat kukkumist kui see peaks ette tulema!
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Hotrod kirjutas:ja tee mis muidu paistab juba lahti sulanud olevat, kipub varjulistemates kohtades jää all olema veel, mitte et keegi seda ei teaks, aga´ei tasu veel rutata selle sõiduvärviga.. et nüüd olen ilma piduriheeblita
Jep, sain ka ise seda mõned ajad tagasi tunda . Olin natuke aega ilma käiguvahetushoovata
Täpselt samamoodi, oli muidu kuiv, aga just seal tõmbas esiratta alt
Aga muidu jah.. rahulikku hooaega
korke kirjutas:Load peavad kaasas olema ning tehniline pass ka (volitus ka). Kindlustuse paberiga võid käija peldikus ning pottist alla lasta.
Seadus enam ei nõua kindlustuse paberi kaasas kandmist.mart211 kirjutas:Hotrod kirjutas:ja üldiselt, kui garaazi ees mootorit soojendate ja soojendav päike nii sõitma kutsub..et teeks ühe tiiru tänava peal. Siis tasuks ka korra toast läbi hüpata ja dokumendid kaasa haarata. Mina jätsin need koju, et teen ainult ühe proovi ringi kevadel nüüd.. aga see sõit läks maksma 900.-
Selge pilt, nüüd peaks dokid üles otsima ja vb isegi uue numbri märgi laskma teha
minu hooaeg hakkas ka pihta laupäeval.
olen Californias ning rentisin ratta - ütlen ausalt et minu elu kõige ägedamad 200 miili.
kuni lõpuks mägedest alla tulles jäin kohutava paduvihma alla ning ühes täiesti tavalises kohas libises esiratas vihmast libeda asfaldi peal ära. Seal oli vist ka valge teemärgistus klaassileda asfaldi peale tekitatud. ja nii see läks - kiirus oli vaevalt 20-25 mph vahel, kõigepealt ühe külje peal, siis vastu betoonist teeäärt ja siis teise külje peal.
õnneks jäi harrikas nii terveks, et sain veel 50 miili hotelli juurde sõita.
nii et - olge ettevaatlikud. isegi siis kui arvate, et kõik on korras . minul lõppes see äri sinikatega ihul (tänks, Icon) ning 1k taala maksmisega omavastutuseks.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
no tere tulemast ebaõnne kallakule
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
vähe tögan siin aga sellegipooolest on kukkumine kurvis või pidurdamisel 100% enda teha. kui peale pikka talve lähed nüüd kevadel hurraderiii kurvi kallutama või suure hooga pidurdama siis oleks hea enne seda nats mõelda ohtudele, rehvide seisukorrale, õhu ja tee temperatuurile. käna pannes ei saa süüdistada kehva teeolu või et päike veel madalalt käib ja silmi pimestab
edukat hooaja saabumist ja pehmemat kukkumist kui see peaks ette tulema!
AAMEN!
kel majanduslangus veel suurelt ei mõjuta, soovitaks tegelt alustada üldse hooaega vihmarehvidega(baikide puhul siis)- kulub küll kiirelt kuid pidamine külma ja sitase asfaldiga on ikka ma arvan kordades parem kui mingi suvine rehv. praegu rehvid suht ok hinnaga kah. ise lükkan rinka vihmakad alla, peaks pidama küll.
korke kirjutas:Load peavad kaasas olema ning tehniline pass ka (volitus ka). Kindlustuse paberiga võid käija peldikus ning pottist alla lasta.
Seadus enam ei nõua kindlustuse paberi kaasas kandmist.mart211 kirjutas:Hotrod kirjutas:ja üldiselt, kui garaazi ees mootorit soojendate ja soojendav päike nii sõitma kutsub..et teeks ühe tiiru tänava peal. Siis tasuks ka korra toast läbi hüpata ja dokumendid kaasa haarata. Mina jätsin need koju, et teen ainult ühe proovi ringi kevadel nüüd.. aga see sõit läks maksma 900.-
Aga kuskohas on kirjas, et kindlustust ei pea kaasas olema? Mind on politsei paar korda rajalt maha võtnud ja küsinud lisaks muudele dokumentidele ka kindlustust . Muideks, uutes karistusmäärades on dokumentideta sõidu eest trahv 3000,-. Siit ka minu soovitus, kindlustus kaasa, seda ei ole mitte raske teha. Ja kas kindlustuspoliis ei ole kehva paberi peal, et seda potist veega "lihtne" alla lasta on
Ja kas kindlustuspoliis ei ole kehva paberi peal, et seda potist veega "lihtne" alla lasta on [/quote]
Poliis on täpselt selline nagu ta su printerist tuleb.
no ma ei saa aru - kas on tõepoolest raske kaasas kanda 1 paberit rohkem? või üldse, mis küsimus see selline on ? see peaks olema automaatne liigutus kontrollida dokumentide olemasolu enne kui sõitma lähed. see näitab eelkõige ka austust iseenda vastu. mis toimub siis kui sa paned sellise kolari, et teavusetu vedeled umbes 2 nädalat ja sul pole olnud mahti dokumente kaasas kanda? tsikkel pole sinu oma, seega reg. nr. pole kasu. ei saa olla nii lohh, et kohe kilkama hakata ja asju minema visata põuest. korkel võib see kiirendusel juurde anna 0,005 sekundit (no offence, respect) aga teistel mitte...
-
- Tsikkel: Yamaha XJR1300
korkel võib see kiirendusel juurde annda 0,005 sekundit jah aga see teeks ju temast uuesti eesti meistri või miss
53300612
-
- Tsikkel: Ducatisti
- Tänanud: 2 korda
Panthera kirjutas:Peksa mulle ...
hakkasin ka delfikommentaatoriks
Einohh....annab korraldada ju
-
Credo kirjutas:no ma ei saa aru - kas on tõepoolest raske kaasas kanda 1 paberit rohkem? või üldse, mis küsimus see selline on ? see peaks olema automaatne liigutus kontrollida dokumentide olemasolu enne kui sõitma lähed. see näitab eelkõige ka austust iseenda vastu. mis toimub siis kui sa paned sellise kolari, et teavusetu vedeled umbes 2 nädalat ja sul pole olnud mahti dokumente kaasas kanda? tsikkel pole sinu oma, seega reg. nr. pole kasu. ei saa olla nii lohh, et kohe kilkama hakata ja asju minema visata põuest. korkel võib see kiirendusel juurde anna 0,005 sekundit (no offence, respect) aga teistel mitte...
norin siin et kui laksu paned ja teadvuseta haiglas 2 nädalat oled et kas dokumendid aitavad siis paranemisprotsessile kuidagi kaasa vä?? et mida need dokumendid siis juurde annavad kui need taskus on? sõiduoskust, -kindlust? paremat pidamist?
politsei tuvastab su nagunii. ja kui juba teadvusele enam kunagi ei peaks tulema, siis peaks voobshe pohh olema või nii?
tänapäeval on dokumendi kaasa vedamine suht mõttetu teema. iseasi kui see on nõue sest seadus seda ütleb. seadusega vastuollu minna tähendab teadagi mida. olgu see seadus nii nõme kui tahes, leidub lolle kes seda punktipealt nõuavad (mendid)
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Krt, kui dokumendid on korras ja olemas, aga lihtsalt koju ununenud, siis sel puhul trahvi väänamine on tegelikult SIGADUS.
Vahel ikka juhtunud ja isegi vene ajal küsis politsei sellisel puhul raadio kaudu järele, kas sellisel vennal on dokumendid ja laskis siis näpuvibutuse saatel minema. Neil on ju tänapäeval viimseni kogu info saadaval nii sinu kui su tegude kohta.
See pole meie politsei. See on NENDE politsei. Ja kuni politsei ei taasta normaalset suhtumist kodanikesse, ärgu oodaku ka minult koostööd. Eeskirju täidan mina alati, aga seda austusest kaasliiklejate vastu. Nii ongi.
A eile õhtul nägin Tartus ka üht customi-meest. Veeres kenasti mööda juba vaikselt jäätuma hakkavat asfalti. Mina siiski veel ootan. Ei taha ratast lõhkuda, lisaks see soolavesi, mis minu vanakesest ratta kontidele teps mitte head ei tee.
Kõige karmim mees sel talvel on aga üks rollumees. Mõne nädala eest oli üks hommik, kus öine jäide oli külmunud autoklaasidel ja tänavatel paksuks mustaks jääks. Iga nurga peal oli mõni auto upakil - ja see hull tuli rolleriga ilma naelteta tööle nagu tirises.
to :creativ
möhhhh??? Huvitav suhtumine...ei aita need paprud sul kiiremalt terveks saada, küll aga kiiremini isikut tuvastada. Seeläbi ka omakseid teavitada. Mina küll ei taha oma, et see-aeg kui ma laatsaretis juurvilja mängin(ptüi X 3), ei tea lähedased asjast midagi...
Saedusega kooskõlas peab olema kaasas juhiluba ja reg. tunnistus. Juhul kui pole ja politseimassinal juhtub arvutisüsteemiga kala olema (mida ka juhtub) teevad protokolli dokumentideta sõidu eest nigu niuhti ära - sul on seejärel suurepärane võimalus politseisse minna, paprud näpus, et tõestada paberite kehtivust kinnipidamise ajal. Kui kõik ok, tühistatakse keiss.
On seda potensiaalset tõestamise jama vaja?
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
no mul ei ole seaduste vastu miskit, kuid juba mõnda hooaega kannan kaasas vaid neid dokumente, mis mahuvad koos pangakaartidega ühtede kaante vahele. Kui laks peaks käima, siis küll politsei sealt mõne sellise kaardi leiab, mille abil mind tuvastada. Eraldi teh passi või kindlustust hooajal kaasas ei vea. Ja pole ka kunagi sellest pahandust tulnud kui aint ID kaart esitada on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.