Soov osta oma esimene ratas (ise 164 cm)
Re: Soov osta oma esimene ratas (ise 164 cm)
sepp kirjutas:Just ja selle ma paneks rohkem ajudeta juhtide syyks kui selle syyks,et ratas oli liiga võimas.
Loomulikult on see nii. Mida ma tahtsin öelda oli see, et millegipärast on just nende võimsate baikide ostjate seas kõige rohkem neid, kel nupp ei noki või ei käi jõud rattast üle.
Sa millegipärast eeldad, et selle teema püstitajaga ei või midagi sellist juhtuda -- miks? Kuna ta on naine? Või kuna ta väidab, et temal on mõistus peas? Mu meelest on eeldus juba sellega olemas, et ta ise teab, et on täielik algaja, väga lühikest kasvu, naisterahvas, arvatavasti jõudu vähem kui meesterahval kuid sellegi poolest kohe tahab endale just baiki ja vist ka suht võimsat ja suurt.
Seesama "kerge" Hornet on märjalt mingi 200 kg ja sõitja ise 50 kg. Päris suur vahe mu meelest, eriti kui veel jalad korralikult maha ka ei ulatu. Aga eks kõik tuleb omal nahal järele proovida, ma ise ka ei usu teiste jutte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.