Gixxer vs ninja vs cbr

IntsA

Re: Gixxer vs ninja vs cbr

Lugemata postitus Postitas IntsA »

Tervitus, jälgisin siis seda foorumit natuke ja tundsin, et pean ka kasutaja siia regama, et mõnedele oma küsimustele selgem vastus saada.
Nagu aru olen saanud, siis igaüks kiidab ikka ratast, millega ise sõidab ja soovitatakse valida just see, mis endale siis välimuselt vms rohkem meeldib.
Endale meeldib nendest siis kõige rohkem r6, tõsi kogemus puudub täielikult ning sõiduomaduste poolest ei oska ma neid eristada. Usun, et see väike mineku vahe mulle eriti korda ei lähe, kuna nagunii esimene ratas ja minek on siis neil kõigil hea. Leidsin ka siit foorumist et kuni 2002 vms oli siis gixxer kõige parem kuni tuli 2003a ninja jne. Ühesõnaga tahaks siis teada kas oleks mõtekas vaadata yldse r6 poole ja kui on siis alates millisest aastast. Hetkel netis liigub päris häid pakkkumisi kus 2002, 2003 aasta ratta saaks juba alla 60k kätte. R6 puhul vist 2003 a oma juba erineb ka 2002a mudelist. Parandage mind kui eksin.
Mida võiks sellist 600 bike puhul lugeda normaalseks läbisõiduks?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”