Suzuki gsx600f tagaporilaud, ning muud "Tjuuningud"
Re: Suzuki gsx600f tagaporilaud, ning muud "Tjuuningud"
Tervitus,
ise sai tehtud selline isend http://www.paganad.ee/gallery/?id=5&sid=178. Saba täiesti relakaga maha, uus saba, tagatulede kinnitus (numbri-,sõidu-,piduri- ja suunadeulede jaoks). Krossika lenks ja kaks luuptuld ette.
Krossilenksu paigalduse puhul vahetasin välja ainult ülemise eesmise pidurivooliku süsteemi osa kopsikust jagunemispunkti. Et oleks mugavam, paigutasin ülemisele prillile kaks ühe poldi kinnitusega 5cm kõrgendusega "handlebar raiser"it ehk siis lenksukõrgendust. Vastavad kõrgendused hankisin endale Inglismaalt aga peaks ka Eestist saama (hakkajamad mehed valmistavad ise, mina kasutasin hea hinna võimalust). Uue pidurivooliku hankisin suvaliselt laksu pannud ja vedelema jäänud mootorrattalt ja krossilenksu võtsin lihtsalt tsiklipoest.
hei hei, ilus soolikas oli. mis mina tahaks muuta, kui aga oskaks, asendaks ma selle ühe üksiku moskvitsi stiilis esitule kahe pisema vastu. aga kardan et oma puudulike oskustega "tjuunima" kukkudes, keeraks ma ehk p...sse täiesti korras gondlitega ratta. aga unistus jääb, hehee
MarekM: Võta originaaltuli raami seest välja, võta kaks luuptuld enda raamiga, kerge plastik raamile ümber ja uued tuled vanasse pessa originaalkondlitega tagasi.
Jõudu ja jaksu,
Rene
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.