Kes mu tsikli ära värviks?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 368
Kes mu tsikli ära värviks?
Tere!
Tahaks oma V-maxi le uut värvi selga saada. Äkki keegi meie foorumlastest tegeleb sihukese tööga? Või on soovitada kedagist head?
Määrava tähtsusega (nagu surutise ajal ikka) on hind ja kvaliteet muidugi ka - nii palju, et peaks minust paremini selle tööga hakkama saama.
Töö sisust veel niipalju, et paak (selle immitatsioon tegelt) ja üks küljekarp vajab pahtlit natuke, ülejäänud jubinatel eeltöö tehtud ja ainult värvimise vaev sisuliselt. Jubinad muidugi tsiklilt eemaldatud ka (neid on kokku 6 - 2 porikat, kaks külekarpi, paak ja veel üks pisike vidin, mis ümber spido käib).
Värv, mida sooviks oleks must matt.
Ootaks pakkumisi!
Heiki
53 41 99 95
-
Re: Kes mu tsikli ära värviks?
Nuh, ei leia siit kedagi, kes asjaga tegeleda oskask/viitsiks?
(Ja detaile on tegelt 8 )
frefighter kirjutas:Nuh, ei leia siit kedagi, kes asjaga tegeleda oskask/viitsiks?
(Ja detaile on tegelt
Tallina lähedal üürus on leivategija ja oliver üks kõvemaid värvijaid tln. parandavad ka plsti mine sinna
http://www.carpainter.ee - töö kiire ja korralik, ratastega palju kogemusi! Lepi Margusega kokku, kindlasti jääd rahule
Paljud siinsed kasutajad on just seal oma rattale uue värvi selga saanud
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 437 korda
- Kontakt:
Praegusel ajal võid võtta pakkmised enamustest autovärvifirmadest. Tööd on vähe ja kõik võtavad jutule. Enamus autovärvaleid teeb korralikku tööd, kui ei ole just ekstreemse näituseprojektiga tegemist.
Värvaltransist võid küsida. Imre Laheäär , peaks olema ka ise motomees, põristab HD-ga ringi . http://www.varvaltrans.ee
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
novamotors
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Soovitaks värvi-Andrest, tel. 56698887,tal tsiklivärviminse kogemust ka piisavalt.
-
- Tsikkel: roheline
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 30 korda
Keegi hinna suurusjärku oskaks öelda nendel kohtadadel?
h0lger kirjutas:Keegi hinna suurusjärku oskaks öelda nendel kohtadadel?
Too oma kärakas meile, küll ma hea pruuni põrandavärviga üle võõpan
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
-
- Tsikkel: roheline
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 30 korda
riksx kirjutas:h0lger kirjutas:Keegi hinna suurusjärku oskaks öelda nendel kohtadadel?
Too oma kärakas meile, küll ma hea pruuni põrandavärviga üle võõpan
Ma praegu ei saa, mul on eeltööd tegemata
-
Asjalike viiteid päris palju.
Nüüd ootaks veel, et äkki laekub mingeid konkreetsemaid pakkumisi (hinna osas) ja ehk keegi, kellega kohe siin jutupeale saaks.
Aga tänud ja kui miskit konkreetset ei tule, peab (laisk nagu olen) hakkama siit ikka miskit välja sõeluma.
www.procar.ee 53235000 Laki 11e Tallinn
frefighter kirjutas:Asjalike viiteid päris palju.
Nüüd ootaks veel, et äkki laekub mingeid konkreetsemaid pakkumisi (hinna osas) ja ehk keegi, kellega kohe siin jutupeale saaks.Aga tänud ja kui miskit konkreetset ei tule, peab (laisk nagu olen) hakkama siit ikka miskit välja sõeluma.
Hinda on ju niimoodi väga raske õelda, sest värvimise hind sõltub ju värvitavate detailide pindalast ja keerukusest. Ja kas eeltöö on tehtud korralikult? Libe tee niimoodi "lambist" hinda pakkuda. Kõige õigem on kellegile eelnimetatutest helistada ja detailide näitamise kokku leppida ja siis saad oma hinna teada. Kui üks hind tundub kõrge, siis küsi kelleltki veel
Ja tegelikult võiksid sa isegi erinevad pakkumised vast üles panna hiljem, siis teistel ka hea teada.
-
Tegelikult leidsin nüüd asjale lahenduse - üks tuttav läks meelest, kes asjaga tegeleb. Lubas 3000.- ära teha. Tundus mõistlik hind ja ei viitsinud rohkem turuuuringu peale aega kulutada.
Kelle arvates see hind normaalne ja peaks ka asja vastu huvi olema, siis võin kontakti anda. Tegutseb Rapla lähedal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.