Ennustus... millal saab sõitma
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Yamu,KTM,Kawa
Re: Ennustus... millal saab sõitma
Nädalavahetusel oli juba päris kena ilm ja võtsin jalgratta välja ning sai väike ring tehtud. Millal siis keegi plaanib või ennustab selle aasta esimese maanteesõidu tsikliga teha? Endal veel õlivahetused ja hooldustööd pooleli,aga mingi kahe nädala pärast peaks idee kohaselt tegutsema. Motoexotikale tahaks ikka rattaga minna,kui muidugi ilm lubab
nädalavahetusel kesk-eesti kandis juba siklid vurasid :D ise kahjuks ei jõudnud...esirehv oli vahetamata veel
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
ise olen juba esimese sõidu teinud, niikui teed kuivasid, ajasin välja ja tegin väikese ringi. Hea oli ikka, nüüd oli esmaspäeval ka plaanis, aga kuradi lumi/lörts sadas maha. tuleb veel kibeleda natukene
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Re:
Atore siis. Mu teada peaks veel vähemasti praeguse prognoosi järgi 24.märts miinuskraadid olema.
Artemide kirjutas:Mina ennustan et saan sõitma siis kui...... siis kui saan load
![]()
Ehk mis peaks millalgi märti lõpus olema vast kui autokool näkku ei pane
Virx123 kirjutas:esirehv oli vahetamata veel
Palju sul see esiratas ikka maad puudutab
Re: Re:
miu kirjutas:Atore siis. Mu teada peaks veel vähemasti praeguse prognoosi järgi 24.märts miinuskraadid olema.
Artemide kirjutas:Mina ennustan et saan sõitma siis kui...... siis kui saan load
![]()
Ei saa mitte seda Eesti imateadet usaldada, lubati ka siin eelmine nädaö kõvasid miinuseid.
Ja kui ongi külm, siis päeval saab ikka töristada.
Tänane ilm Tallinnas:
http://www.accuweather.com/world-index- ... N&metric=1
Järgmised 15 päeva:
http://www.accuweather.com/world-foreca ... N&metric=1
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
motoexotika ajal on ikka sõita saanud
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Motopaks kirjutas:motoexotika ajal on ikka sõita saanud
Parem oleks, plaan hooaaeg endale avada Tallinn-Tartu-Tallinn sõiduga... aga tuleb vist igaksjuhuks mingi sõber bronnida, kes tsiklilt maha tõstaks ja tuppa veaks
Villem aka Villu aka Madis

No mul hakkab puhapaev kindlustus ja ega seda saa lasta rasiku minna , emaspaev lahen ulevaatust tegama, tulgu voi pussnuge taevast..kesklinnast peterburi mnt otsa ikka kannatab teha, afalt valjas ja siija garaazi tagasi..
OT: Villem, ärge unustage siis Adavere tuulikust burksi osta
OT2: Mingi vend oli halli V-Rod'iga juba aastavahetusel Tallinna kesklinnas ringi liikumas. Brain cap peas ja mask ees. Ega ometi MP?
OT3: Vapratel kevadhuntidel soovitaks Motokeskusest läbi astuda. Sealt sai mingi 400-450 eest spetskangast tuulekindlad põlvesidemed. Õhukesed, aga isegi funkavad. Põlved jäävad tervemaks
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Ma siin märtsi algul kibelesin ikka nigu vanakurat... sai väike sõiduke maja juures lumelaigulisel teel tehtud ka.. aga see oli rohkem vaev kui sõitmine. Koguaeg vaata et külge maha ei pane . A kui ilmateade ütles et märtsi lõpus alles kevadet ootama tasub hakata siis matsin kõik lootused maha. Olgu, ootame siis märtsi lõpuni.. hoiame ennast ja eelkõige tsiklit
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Re: Re:
miu kirjutas:Atore siis. Mu teada peaks veel vähemasti praeguse prognoosi järgi 24.märts miinuskraadid olema.
![]()
postituse kuupäeva vaatasid ?
Mulle sõitis naistepäeval Rakvere lähedal üks täiesläikes kroom vastu. Mul oli ülaltus suur. Nii vara polnud ma veel ühtegi tsiklit näinud sõitmas. Hiljem mõtlesin muidugi et kaua ta õhtul oma ratast puhastas sest teed olid ikka kohati suht ligased.
Riputan siia ühe suht täpse norra ilma portaali. http://full.storm.no/aftenposten/vaer.a ... psymbols=1.
-
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
sõitma saab hakata homme, kui ma jõuan tööjuurde sõita nii, et mu mantlini kulunud rehv ei lenda laiali ega ärata ebatervet huvi miilitsate ridades.
-
Täna oli ilus ilm
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
M-G kirjutas:võib vaid kadestada Sind
Mis kadestada väga karm tõsiasi

Ratas on nagu puzzle mööda garaazipõrandat laiali,täiesti lootusetu.Paar nädalat võiks veel mingit sodi taevast kukkuda, siis oleks vähe rahulikum asjatada. Muidu lendab värk jälle üle p.... kokku et rutem sõitma saaks.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Garaazi ees on kaldtee täiesti jääs veel, ei saa rattaga kuidagi üles sealt veel
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
soolo kirjutas:Ratas on nagu puzzle mööda garaazipõrandat laiali,täiesti lootusetu.Paar nädalat võiks veel mingit sodi taevast kukkuda, siis oleks vähe rahulikum asjatada. Muidu lendab värk jälle üle p.... kokku et rutem sõitma saaks.
Mul ratas puzzleks rebimata, seisab sügisest saati ühes asendis (moto koos), kui vähegi ruumi saab siis vean laiali, talvist elurõõmu on pakkunud jäärada autodega, töö jms. Täna hommikul tahavad kuradid mind jääraja golfiga starti toppida, eks näis kas allun provole. Ps. millal saab sõitma? Kui huvi siis võimlik rattaga ju talv üle lasta?
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: VTX 1800
soolo » R märts 13, 2009 22:55
Ratas on nagu puzzle mööda garaazipõrandat laiali,täiesti lootusetu.Paar nädalat võiks veel mingit sodi taevast kukkuda, siis oleks vähe rahulikum asjatada. Muidu lendab värk jälle üle p.... kokku et rutem sõitma saaks.
Võin lohutada,niikuinii lõpus läheb kiireks. endal sama teema ja iga aasta kordub. Sel aastal hakkasin juba jaanuaris töödega pihta aga ikka ei jõua,vist. kevad uleb ootamatult
No muud ei näe igapäev Tallinnas kui ainult rollerid ja rollerid
Mida see siis huvitav näitab, kas lastel vähem mõistust peas (või mis seal ikka karta, üks tiiruke teha +5 kraadi ja päikese ja kuivade teede peal) või siis noortel lihtsalt rohkem seda tungi ja hinge natuke sõitma minna
d
Esimesed sõidud tehtud, ning samas ka esimene trahv saadud, tehti siis 900.- kuna polnud dokumente kaasas.
They mark their territory.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.