Haiguse simuleerimine.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 264
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Haiguse simuleerimine.
Kuna praegusel raskel ML-i ajal on nii mõnelegi mehel tulnud mõttesse "haiget mängida",siis mis oleks üldlevinud erinevad viisid haigustunnuste (palavik,vererõhk,jne)kunstlikuks tekitamiseks?
Re: Haiguse simuleerimine.
Mine külmeta väljas või joo õhtul hästi palju alkoholi. Hommikul peaksid parameetrid kül paigast ära olema siis.
Kui sa oled nii öelda kolmeks kuuks puhkusele saadetud siis kahjuks haige mängimine ei aita.Sel juhul lihtsalt haigusraha ei maksta.
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Vanarahvas teab rääkida, et raputad soola villase soki sisse ja sokid jalga ning mingi perioodi pärast on palavik olemas. Vererõhu tõstmiseks sörgid arsti juurde. Punased silmad saab töötava mootori küljes olevat sumpsi vaadates (täpsustus blondiinidele :mitte kaugelt vaid lähedalt)
Ega sa vist väga terve polegi, et sellise teema tekitasid, mine küsi vb perearst kirjutab tõendi välja.
No offence, aga ei saa sellistest teemadest aru!
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
uus seadus räägib et 3 esimest päeva oled oma raha peal haiguslehel, siis 6 päeva tööandaja kaela peal ja alles siis 9-ndast hakkab haigekassa maksma. kus siis point on haige olla??? peale kolmandat päeva võid hakata vaikselt uut töökohta otsima. ega ükski tööandja enam niisama läbi sõrmede töövõtja haiguspäevade peale ei vaata. hakkab vaikselt uut inimest otsima.
ML ajal on kõige kasulikum tööl olla ja kas rohkem tööd teha või lisatöö hankida. muidu juhtub et keegi usinam ja vähenõudlikum sinu koha endale saab...
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Ma ei hakkaks siin lahkama,milleks seda mulle vaja on.3-kuulisest puhkusest pole ma rääkinud ja uus seadus jõustub aprillis.Asi pole nii nagu Teile härrased paistab......sõnastasin end ehk valesti.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
taraaa -vot se on teema
järgmisena teemne teema kust saab soodsalt kanepit kuna marps on ülemõistuse kallis
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 700 korda
- Tänatud: 461 korda
Väike kõrtsitüli seal Viljandimaal ja mõne luumurru oskajate meeste käest ikka saab
Lähened valest otsast ... sõbralikku perearsti on vaja.
Ja väljamaale minnes jäta mobla koju, muidu mahe naisehääl võib su ülemusele seletada, kus riigis parajasti viibid.
Nigga kirjutas:ML oli vanasti microlink'i lühend vist... nüüd on miskit muud vä?
MajandusLangus
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Kõik simulandid tuleb kiiremas korras välja vahetada.
Las vedelevad kodus ja joovad siis õlli külapoe ees.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: vfr
kui rõhku mõõdetakse vasakult käelt, siis pingutad mõõtmise ajal parema käe ja vasku jala lihast, tee proovi
ENZO kirjutas:Ma ei hakkaks siin lahkama,milleks seda mulle vaja on.3-kuulisest puhkusest pole ma rääkinud ja uus seadus jõustub aprillis.Asi pole nii nagu Teile härrased paistab......sõnastasin end ehk valesti.
... las ma arvan... sõjavägi?
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Mille jaoks vaja on? Paar päeva pragulli garanteerib vana hea "toidumürgistus". Alati saab selja nihestada ja ka stress on tänapäeval popp. Samuti ei tõestata nihestusi ja põrutusi.
Aga tõesti, teema on
Sõjaväega on asi väga lihtne. Lähed arsti juurde, räägid et tsikliga sõitsid vastu puud.Igakord kui mingi adrenaliini tekitav koht tuleb, hakkad minestama ja üleüldse on aegajalt topelt nägemine jms (võid arsti juures silmi kissitada ka, ühel hetkel ta küsib miks sa kissitad, siis ütled et nii tõmbab nägemise normaalseks tagasi).
Sealt saadab ta sind haiglasse kontrolli, kus nad teevad su ajust pildid. Seal mitte midagi välja ei paista, aga tegelikult ei peagi paistma. Väga tihti sellised asjad ei paistagi välja.
Seal nad alguses ütlevad, et teil pole midagi viga, aga tihti see ei paistagi välja jne. Siis räägid ja kurdad enda muret seal ja nad saadavad sind psühhiaatria haiglasse. Kui ei saada siis lähed ise ja ütled et ala ema isa\tüdruk vms soovitas minna sinna. Ja kurdad sama probleemi, topeltnägemine jne.
Seal arst kirjutab sulle välja mingeid vitamiine jms jura mida võid võtta kui tahad, kui ei taha ära võta.
Hullupabereid sa ei saa, aga samas sõjaväkke võtta sind ka ei saa.
Siis lähed arstliku komisjoni ja räägid sama häda nendele. Seal nad vaatavad su toimikusse ja kuna kõik justkui klapib, perearsti jutt, aju pildid, psühhiaatri juures käimine jne siis lasevad nad sind sealt minema.
Alati mine arsti juurde sõbra vms inimesega, muidu nad tahavad sind kanderaamiga sealt minema toimetada ja ütlevad et te ei tohi ise sõita auto\tsikliga.
Sõjaväest ära saamiseks on olemas miljon põhjust, pooled eesti inimesed on ise juba nii haiged et nad ei saa sinna isegi kui tahaks.
Seal puudub pea igasugune kontroll ja pea igas testis on võimalik huiata miljonil viisil.
Kõige elementaarsem on kuulmis\nägemis test.
Ise tegin pronksiööga samal päeval kuulmis testi, ja ise võite arvata mis mu kuulmine oli kui akna all politsei sireen töötas täiega.
Kämbu kirjutas:Sõjaväega on asi väga lihtne, lähed arsti juurde, räägid et tsikliga sõitsid vastu puud. Ja nüüd igakord kui mingi adrenaliini tekitav koht tuleb, hakkad minestama jms, ja üleüldse on aegajalt topelt nägemine jms. (võid arsti juures silmi kissitada ka, ta ühel hetkel küsib miks sa kissitad, siis ütled et nii tõmbab nägemise normaalseks tagasi).
Sealt saadab ta sind haiglasse kontrolli, kus nad teevad su ajust pildid, seal mitte midagi välja ei paista. Aga tegelikult ei peagi paistma, sest väga tihti sellised asjad ei paistagi välja.
Seal nad alguses ütlevad, et teil pole midagi viga aga tihtipeale ei tule välja jne. Siis räägid ja kurdad enda muret seal ja nad saadavad sind psühhiaatria haiglasse. Kui ei saada siis lähed ise ja ütled et ala ema isa\tüdruk vms soovitas minna sinna. Ja kurdad sama probleemi, topeltnägemine jne.Seal arst kirjutab sulle välja mingeid vitamiine jms jura mida võid võtta kui tahad, kui ei taha ära võta.
Hullupabereid sa ei saa, aga samas sõjaväkke võtta sind ka ei saa.Alati mine arsti juurde sõbra vms inimesega, muidu nad tahavad sind kanderaamiga sealt minema toimetada ja ütlevad et te ei tohi ise sõita auto\tsikliga.
Ja siis lõpuks väljastatakse sulle paber, et oled liikluses ohtlik ja oled oma juhilubadest ilma Üks viis sõjaväest pääsemiseks näeb välja nii

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Juhilubadest niimoodi ilma ei jää
Ja isegi kui jääks siis võiks päeva pealt õelda, et pole enam ammu seda häda olnud ja probleem oleks lahendatud.
Tavaliselt on asjadel ikka kuupäevad peal ja päris nii see vist pole, et täna oled pool pime ja hull ja nädala pärast räägid, et tahaks nüüd lube tagasi

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Võibolla kusagil karmimas kohas, kohtus või nii see läbi ei läheks, aga võid päeva pealt peale sõjaväe komisarjaati õelda, et kõik korras on.
Neid sa ei huvita alates sellest hetkest kui sa sealt uksest välja astud.
Psühhiaater kindlasti lepib uue aja kokku ka siis kui ta sulle neid vitamiine kirjutab, lähed järgmine nädal sinna, ütled et kõik on korras ja ongi lahendatud.
See oleks vajalik ainult juhul kui sinu probleem ARK-i väga huvitaks.
Neid huvitad sa sellisel juhul kui sa endale mingit invaliidsus pensioni vms asja taotlema hakkad.
Kui sa seda ei tee siis on kõik JOKK.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
No offence, aga peab ikka kroonilise munandite puudumise all kannatama, et sõjaväest ära viilida. Ja tööandjal on praegusel ajal sadade cv-de hulgast valida uus töötaja, kes selline pidur poleks.
[/quote]No offence, aga peab ikka kroonilise munandite puudumise all kannatama, et sõjaväest ära viilida. Ja tööandjal on praegusel ajal sadade cv-de hulgast valida uus töötaja, kes selline pidur poleks.[/quote]
Veidi OT aga, olles ise "põgusalt" aega teeninud Tallinnas Tagalapataljonis, siis ma arvan, et sellist mõtetut ajaraiskamis, valetamist ülematele ja logelemist ei ole ma veel kusgil varem ega ka hiljem kohanud. Tsiteerides nooremseersant Ainar Apset, et ega see pole siin mingi leboauk, .....! Siis just "leboauk" see oligi. Ma olen eluaeg tegelenud võistlusspordiga ja pole kunagi olnud füüsiliselt nii nõrgas seisus kui pärast sõjaväge. Vabandan ette kõigi ees kenda nüüd solvan, aga see Eesti kaitsevägi, mida mina nägi oli lihtsalt hale komöödia! Seega mõistan ka igaüht, kes tahab ajateenistusest ära viilida.
sõjaväest ma ei pidanud ära viilima... lihtsalt tuli kiri, et olen reservis, väljaõppeta sõdurina.
kuid keskas sai kunagi nii koolist viilida- suitsunurgas kiiresti 2 suitsu järjest sisse kimuda, siis jooksuga arsti kabinetti vererõhku mõõtma, sest imelik oli olla. ja kui arst siis vererõhku nägi, tahtis kas vanemad järgi kutsuda või isegi kiirabi kuid alati sai välja vabandatud, et elan siin samas lähedal, saan ise koju mindud
"Sõjaväest ära saamiseks on olemas miljon põhjust, pooled eesti inimesed on ise juba nii haiged et nad ei saa sinna isegi kui tahaks.
Seal puudub pea igasugune kontroll ja pea igas testis on võimalik huiata miljonil viisil.
Ise tegin pronksiööga samal päeval kuulmis testi, ja ise võite arvata mis mu kuulmine oli kui akna all politsei sireen töötas täiega."(Kämbu)
Huiates läbi elu, trall-all-laa.
Siis aja möödudes oled 30+, sõjaväes käimata,lapsi netu, emme nunnutab eest ja issi koristab tagant ja simulant on keskel.(oletus-ei ole teksti autori kohta ).
Pange aga neid simuleerimise õpetusi siia rohkem üles, saate kauem emme tissi luutsutada.
mõni mees pole elu sees nii heades oludes olnud kui kaitseväes, soe söök, riided, soe koht kus magada. Sõjaväest leiad ka sõbrad kogu eluks ja kui minumeelest jututeemat ei leia siis sõjaväest on alati hea rääkida Fuk it ! teid ei viia kuskile pärapese vaid olete max 200 km kodus teil on kõik võimalused seal olemas, et normaalselt elada.
aga kui tahad ära saada siis kuulsin juttu kunagi, et pista näpuotsad bensiini sisse ja seejärel pista külma liha pidi luu küljest lahti tulema, ja siis sa ei pea enam simuleerima kaa
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
elu on simuleerimist täis otsast otsani! äris igal sammul. ärikohtumistel või poe müüjaga vesteldes on kõigil suud kõrvuni, aga nii kui selg keeratakse siis sisistatakse ja neatakse maapõhja see äripartner või klient!
kindlasti teab nii mõnigi mees mida tegelikult tähendab elukaaslase öeldud : ah kallis, täna tunnen ennast kehvasti! teeme seda parem homme või veelparem ülehomme... Naised simuleerivad pidevalt. Oskavad olla mesimagusad kui vaja meestelt midagi "välja pressida" või oma tahtmist saada.
Politseile rikkumisega vahele jäädes on ju ka targem ette manada nohiku nägu et oi oi mul kogemata juhtus, kuigi tegelikult on rikkumine veres. Trahvi vähendamise huvides on mõistlik näidelda ja politseile head nägu teha kuigi tegelikult sees kõik keeb ja hea meelega annaks sellele mendinärule lõuga.
Elu ongi näitemäng ja et oma ego maksma panna siis on vaja igasugu nägusid teha.
Eks iga mees valib kus ja kuidas ta simuleerib.
Ise nõukakroonus käinuna ei õigusta simuleerimist, kuigi seal tuli seda igal sammul ette. Nt välja näidates et töötegemine käib täie auruga. tegelikult viiliti nikuis võimalik.
Ja eks see kroonuvärk ongi nii ja naa. mehepojale kes siiani emme kitlisabas sörkinud paras koht isesisvaks saada. Samas on igas kroonus mõttetut ajaraiskamist ja molutamist või niisama mittemidagitegemist küll ja küll. Sellega olen nõus.
ja tihti ongi nii et need nihverdajad ja "simulandid" elavadki kõige paremini. Kroonus olid nihverdajad alati sooja koha peal (ülemuse autojuht, lõivalõikaja, laomees) kui teised samal ajal nina poris roomasid või narjaadis ööläbi kartuleid koorisid...
Ise tegin pronksiööga samal päeval kuulmis testi, ja ise võite arvata mis mu kuulmine oli kui akna all politsei sireen töötas täiega."(Kämbu)Huiates läbi elu, trall-all-laa.
Siis aja möödudes oled 30+, sõjaväes käimata,lapsi netu, emme nunnutab eest ja issi koristab tagant ja simulant on keskel.(oletus-ei ole teksti autori kohta ).
Pange aga neid simuleerimise õpetusi siia rohkem üles, saate kauem emme tissi
luutsutada.
No sõjavägi küll praegusel ajal poisikestest meest ei tee, vähemalt nii palju kui ma praegusest sõjaväest kuulnud olen. Vend praegu sõjaväes ja seal muud ei tehtagi kui päevad läbi mingi mõtetu istumine käib, päevas võibolla mõni tund liigutavad. Ülemused ei tohi enam midagi teha, ajateenijatele on liiga palju õigusi antud, isegi neid kes hüppes käivad karistadakse ikka väga leebelt, kartsa saab võibolla üks kümnest.
tro13 kirjutas:4cl kirjutas:"Sõjaväest ära saamiseks on olemas miljon põhjust, pooled eesti inimesed on ise juba nii haiged et nad ei saa sinna isegi kui tahaks.
Ise tegin pronksiööga samal päeval kuulmis testi, ja ise võite arvata mis mu kuulmine oli kui akna all politsei sireen töötas täiega."(Kämbu)Huiates läbi elu, trall-all-laa.
Pange aga neid simuleerimise õpetusi siia rohkem üles, saate kauem emme tissi
luutsutada.No sõjavägi küll praegusel ajal poisikestest meest ei tee, vähemalt nii palju kui ma praegusest sõjaväest kuulnud olen. Vend praegu sõjaväes ja seal muud ei tehtagi kui päevad läbi mingi mõtetu istumine käib, päevas võibolla mõni tund liigutavad. Ülemused ei tohi enam midagi teha, ajateenijatele on liiga palju õigusi antud, isegi neid kes hüppes käivad karistadakse ikka väga leebelt, kartsa saab võibolla üks kümnest.
mida sa sellest räägid mida sa KUULNUD oled, mine käi ära ja ära targuta äkki võid siis öelda ka kus su vend teenib, et selline KUULDUSTE järgi lebolaager on
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.