veekindel odav navi nüüd saadaval
Re: veekindel odav navi nüüd saadaval
Kasutasin eelmine aasta TomTom Rider 2 seadet. Skandinaavia sõitsin läbi ja Eestis ka. Aga... kuna minu esimene GPS oli kunagi autos Garmin, siis TomTom'i loogika ja kujundus jäigi närvidele käima. Nii et kuu tagasi ostsin Piritalt Zümo 550.
Miks Zümo? Sest see on kohe tehtud tsiklile ja mul on savi, et Nüvi on odavam - lenksukinnitust ja toidet kohe niikuinii sellel kaasas ei ole. Pealegi mahub see minu rattal lenksu peale täpselt nii ära, et ei jää midagi häirima.
Viimase uuendusega Garmini veebist peale toote regamist tuli ka 2009 aasta Regio kaart automaagiliselt kaasa. Võtsin 1500.- eest infinite update ka ning elu peaks ka edaspidi lill olema.
Eesti keel ja selle vigasus tekstis ja kõnes? Juba ammu ei viitsi ühelegi asjale eestikeelset kasutajaliidest panna. Inglise keeles on nii arvutid kui ka muud seadmed kõik oluliselt loogilisemad ja harjumuspärased. Ja ma ei usu, et kui sa just päris idioot pole, siis valmistab sulle nii suuri raskusi inglise keeles lugemine, et see häirib GPSi järgi sõitmist.
Stereo kiivrisse? Ohjah, ma ei viitsi toppida summuteid vatti täis või sõita kiirusega 30 km/h , et oleks mingit vahet.
Aga see on minu arvamus...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.