rehvil olevad tähed

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: rehvil olevad tähed

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Diablo kirjutas:
StreetMoto kirjutas:

paar aastat laos kuivanud rehve ei saa kuidagi uuteks nimetada

Ma arvan, et kui teemaks lausa D207, siis on jutt mitte paarist aastast, vaid oluliselt kaugemast ajast. D208 on juba aastaid tootmises ja see oli mäletamist mööda 207 edasiarenudus. Seega - esimene asi, kui 207 silmapiiril oleks pärida müüjalt tootmisnädalat rehvi pealt. Muidu võib küll raha eest plastist jalavarjud saada, mis ulmekaua kestavad aga samaväärselt kehvalt peavad. Mul oli laos kunagi üks 12 aastat vana Dunlop SportMax ja nüüd koolitusi tehes on mul hiiglama kahju, et see minema sai visatud, sest oleks väga hea inimestele näidata, mis juhtub UUE rehviga lihtsalt seistes.

Usun et seistes need omadused kaovad aga kas te kõik vahetate kohe kevadel uute vastu oma vanad korralikud rehvid? Arvan siiski et mitte.
Eks müüja kes müüb uut mudelit temal kasulik selline jutt ja vana proovib kellegile teise jutuga läheneda.
Seega jääbki küsimus miks siis ostetakse üldse kasutatud rehve?

Lenda aga poodi ja pritsi pappi et saaks uuematest uuma mudeli alla mis järgmine aasta nagu selgus enam ei sobigi.

Mehed äkki on ikka nii et vanemat mudelit toodetakse ikka edasi vähem nõudlikule kliendile kellel ei pea olema kõige suurem, pikem jne.

Sa võiks ju uurida millal need pakutavad rehvid toodetud on (rehvil peab alati olema valmistamisnädal ja -aasta peal) tavaliselt on see numbripaar DOT tähise ligiduses.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”