Rollerite teema saatus
-
- Kontakt:
Kuna ma ise liitusin alles augustis,siis ma ei tea,kas läks registreerumine keerulisemaks ja üleüldse ei ole jõudnud veel päris kõigi teemadega tutvuda,kuid tundub,et rollerid on saanud oma nurga.
Minu arvamus aga oleks selline,et ropu suuga last ju ei visata kodust välja,ta pannakse kas nurka,pimedasse tuppa,jäetakse ilma õhtusöögist või antakse lihtsalt vitsa.Foorumis siis võiks lihtsalt tal suu kinni kleepida ehk esinemiskeeld anda (ma ei tea,kuidas seda teha saab!).
Aga vist ongi midagi sellist juba sündinud.
Ja seda ma pole ka tähele pannud,et keegi oleks mult nõudnud foorumis osalemiseks esmalt sõiduriista näha.Mitte sõiduk ei kirjuta siia,vaid ikka inimene.
See oligi vist hilinenud arvamus........
Minu arvamus aga oleks selline,et ropu suuga last ju ei visata kodust välja,ta pannakse kas nurka,pimedasse tuppa,jäetakse ilma õhtusöögist või antakse lihtsalt vitsa.Foorumis siis võiks lihtsalt tal suu kinni kleepida ehk esinemiskeeld anda (ma ei tea,kuidas seda teha saab!).
Aga vist ongi midagi sellist juba sündinud.
Ja seda ma pole ka tähele pannud,et keegi oleks mult nõudnud foorumis osalemiseks esmalt sõiduriista näha.Mitte sõiduk ei kirjuta siia,vaid ikka inimene.
See oligi vist hilinenud arvamus........
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!