rataste müük ja sellega seonduv

tarx76

Re: rataste müük ja sellega seonduv

Lugemata postitus Postitas tarx76 »

ants01 kirjutas:

Olen nõus eelpool kirjutajatega, kes väidavad, et 2-3 ringi rataste müük tõuseb kindlast kevadeti rohkem kui uute oma.
Igatsugu kola(riietus jne) kaasaandmine ei ole argument minu jaoks, enamus riietusest ei läheks selgagi ja võibolla mulle nahk ei meeldi, pärast jama veel müügiga(tavaliselt annan poolmuidu ära).
Neid, kes oma müügikuulutusse lisavad igatsugu hindasid ELEMENTAARSETELE kuluosadele, et küll ma olin tubli ja vahetasin ära, eriti tõsiselt ei võta. Kui vaja vahetada, kirjuta nii! Kui asjad vahetatud, tore! Minu pärast osta või kullast piduriklotsid aga pidurid peavad olema.
Iseasi on muidugi igatsugu "tjüüning" kola, mis masina jõudlusele, välimusele juurde annavad.

Edu

Kus rahvas siis oli, kui ma 3 kuud tagasi miskit vanemat klassikalist otsisin :evil:
Nüüd, kui jänesed väljal juba k.....d, on mõningaid juba müügis!

Hea, kui rattal on olemas laibakad, signa, sissybar, et ei peaks juurde ostma.Need on kindlasti müügiargumendid. Korralik kraam maksab kokku üksjagu. Riietuse ja kiivrite kaasaandmine on tõesti mõttetu. Müüjat kasvu järgi ju ei vali ja ma kasutatud kiivrit ei võta ma ohutuse mõttes.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”