K: rehvide kohta
Re: K: rehvide kohta
Rehvide valik?
Oman ratast Kawasaki VN1500 Vulcan, kaalu natuke üle 300 kg.
Momedil all:
esirehv 150/80-16 M/C 71H Metzeler
tagarehv 150/80B16 M/C 71H Dunlop
Ratta soetasin eelmise hooaja algul. Soetamise ajal oli tagarehv uus. Eelmisel hooajal sõitsin ca 13000 km teid (95% asfalt-kuiv, märg, 5% ülejäänud-kuiv, pori). Plaan soetada uus tagarehv, kuna praeguna all olev on juba kanti sõidetud. Foorumit lugedes olen aru saanud, et parima sõiduomaduse saab, kui ees ja taga on sama firma rehv (nõustun sellega), seega peaksin valima Metzeler rehvi. Esirehv on korralik ja peaks eesseisva hooaja vastu pidama.
Rehvi valdkonnas olen algaja, siit ka minu mure. Millist rehvitüüpi soovitate (et võimalikult palju km-eid saaks läbida) ja kas seda infot loeb rehvi pealt välja (pean silmas siis, et millise rehvitüübiga tegemist)? Soov sõita pikki otsi (iga ilmaga, va talvel) ja teekatete suhe jääb samasse kanti kui seda oli eelmisel hooajal (ca 95% asfaldit ja 5% ülejäänud).
Sõidustiil on rahulik.
Soovin teada ka seda, et millise firma rehvi on eelpool kirjeldatud tingimustes parem (Metzeler, Dunlop, Michelin, Bridgestone, Pirelli jne)? Tulevikus, kui pean välja vahetama nii esi- kui tagarehvi, siis tean arvestada Teie poolt jagatud
teadmistega ja isiklike kogemustega.
Ette tänades,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.