Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus → Re: Neeger või võimalik ostja ?!?

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Re: Neeger või võimalik ostja ?!?

Lugemata postitus Postitas efendi »

Neegrite järgmine level - Google Translate (lol) (lol) (lol) (lol) (lol) (lol)

Alates Hr Pell Gordon
Mobiiltelefoni number: +447024042891
Tel: +447024069968

Olen hr Pell Gordon Alates Harlsden, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan Natwest Bank Corporation Londonis. Writing teid työhuoneestani, et oleks tohutu kasu nii meile. Minu osakonna, mis on juhataja asetäitja Suur-Londoni piirkondlik büroo, olen avastanud, kui mahajäetud summa $ 12.5 miljonit USA dollarit (kaksteist miljonit viissada tuhat Usa dollarit), mis kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Mr.Thompson Morrison USA kodanik , kes kahjuks kaotas oma elu Euroopa lennukatastroofi of Alaska Airlines Flight 261, mis kukkus 31. jaanuari 2000, kaasa arvatud tema naine ja ainult tütar.
Valik Teile on tekitanud alates geograafilist laadi kohta, kus te elate, eelkõige seetõttu, et sensivity kohta tehingu ja konfidentsiaalsus siin. Nüüd meie panga on oodanud ükskõik millise sugulaste ees-up tuleb nõuet, kuid keegi ei teinud seda. Mina isiklikult ei ole andnud leidmisel sugulaste 2 aastat nüüd, Ma otsin oma nõusoleku esitada teile kui Lähisugulane / Kas abisaaja surnud, nii et teel selle konto hinnatud 12,5 miljonit dollarit võib maksta teile.

Seda on võimalik välja maksta või jagada need protsendid, 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundage see väide me tegemisel. All i need on FILLIN oma nime ja dokumentide legaliseerimise see kohus siin tõestada teile õigustatud toetusesaajaga. Ma nõuavad nüüd on teie ausad koostöötoimingud, Konfidentsiaalsus ja Trust, mis võimaldavad meil näha selle tehingu läbi. I garanteerida teile, et see täide viia seaduslik korraldus, mis kaitseb teid mis tahes rikkumise korral õigust. Palun, annavad mulle järgi meil on 7 päeva, et kasutada seda läbi. See on väga kiiresti palun.

1. Täisnimi.
  2. Teie otse Mobiiltelefoni number.
  3. Teie kontaktaadress.

Võttes läbinud metoodiline otsida, otsustasin ma teiega loodame, et sa leiad selle ettepaneku huvitav. Palun teie kinnitus sellele kirjale ja näitab teie huvi esitavad teile rohkem teavet. Endeavor lasta mul tunne oma otsust mitte hoida mind ootab.

Tervitused,
Hr Pell Gordon
Mobiiltelefoni number: +447024042891
Tel: +447024069968

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”