Autokoolid
Moderaator: Moded
Re: Autokoolid
tünn kirjutas:
TERE TERE.
Oskab keegi kommenteerida TESTUDO autokooli kohta.
viewtopic.php?f=8&t=16205&p=120340&hilit=testudo#p120340
Seda teksti olen juba lugenud. Mõtlesin,ootasis midagi konkreetsemat nii koolist kui juhendajatest.
Endal paar tuttavat käisid seal ja jäid vägagi rahule.Üks lemmik õpetajaid oli vist Malle.
Nii--võtsin ennast kokku ja panin ka lõppuks autokooli nime kirja. Keilas Kaja autokool ja rattaks pidi neil olema Yamaha XJ 600S . kas keegi veel siin suhtlejatest sama sammu pole teinud?...saaks äkki mõne foorumlasegagi tuttavaks seal ??
Otsing selle asutuse kohta erilist tulemust ei andnud...kas kellelgi veel midagi head / halba öelda selle konkreetse kooli kohta??
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
overboost kirjutas:Ka Selges saad teha A1-kategooriat ehk siis Radiant OÜ.
Avalöök on 13.märts, ehk siis hakkab kursus neile, kel B-kat olemas
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Õnnekas kirjutas:overboost kirjutas:Ka Selges saad teha A1-kategooriat ehk siis Radiant OÜ.
Sõita ka saab siis juba v? Mina olen käpp.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
miu kirjutas:Õnnekas kirjutas:overboost kirjutas:Ka Selges saad teha A1-kategooriat ehk siis Radiant OÜ.
Sõita ka saab siis juba v?
Mina olen käpp.
Jaa muidugi saab, neil on täpne ilmateade juba olemas
-
- Tsikkel: GSX-R 1000 K3 / Warrior
- Tänatud: 2 korda
Piipz kirjutas:Jaa muidugi saab, neil on täpne ilmateade juba olemas
Nii vara juba v?! Ja ma olen arvestanud aprilli keskpaigaga
Motovarustuse hankimisega hakkab siis kiireks minema juba!
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
reimz kirjutas:Nii vara juba v?! Ja ma olen arvestanud aprilli keskpaigaga
Motovarustuse hankimisega hakkab siis kiireks minema juba!
Muidugi. Ma juba ammu valmis.
Istub varustus seljas ja ootab kevadet
Mul B-kat olemas, alustan A-kati omandamisega 10.märtsist 2009 Tallinnas Motokoolitus OÜ-s
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
miu kirjutas:Õnnekas kirjutas:overboost kirjutas:Ka Selges saad teha A1-kategooriat ehk siis Radiant OÜ.
Sõita ka saab siis juba v?
Mina olen käpp.
Hehee , sõidud algavad ikka siis, kui asfalt puhas ja temperatuur püsivalt plusspoolel, tavaliselt kuskil aprilli esimesel poolel. Seniks ajame klassiruumis törts spordijuttu
ghost-r kirjutas:Nii--võtsin ennast kokku ja panin ka lõppuks autokooli nime kirja. Keilas Kaja autokool ja rattaks pidi neil olema Yamaha XJ 600S . kas keegi veel siin suhtlejatest sama sammu pole teinud?...saaks äkki mõne foorumlasegagi tuttavaks seal
??
Otsing selle asutuse kohta erilist tulemust ei andnud...kas kellelgi veel midagi head / halba öelda selle konkreetse kooli kohta??
Ise sama autokooli student, sai eelmise aasta sügisel alustatud ja nüüd vaja lõpuni teha. Siiamaani oskan öelda ainult kiidusõnu.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
delux kirjutas:ghost-r kirjutas:Nii--võtsin ennast kokku ja panin ka lõppuks autokooli nime kirja. Keilas Kaja autokool ja rattaks pidi neil olema Yamaha XJ 600S . kas keegi veel siin suhtlejatest sama sammu pole teinud?...saaks äkki mõne foorumlasegagi tuttavaks seal
??
Otsing selle asutuse kohta erilist tulemust ei andnud...kas kellelgi veel midagi head / halba öelda selle konkreetse kooli kohta??Ise sama autokooli student, sai eelmise aasta sügisel alustatud ja nüüd vaja lõpuni teha. Siiamaani oskan öelda ainult kiidusõnu.
Et peale kiidusõnade ei tea sõidust ega LE'st midagi?
Let the good times roll.
Vidget kirjutas:delux kirjutas:ghost-r kirjutas:Nii--võtsin ennast kokku ja panin ka lõppuks autokooli nime kirja. Keilas Kaja autokool ja rattaks pidi neil olema Yamaha XJ 600S . kas keegi veel siin suhtlejatest sama sammu pole teinud?...saaks äkki mõne foorumlasegagi tuttavaks seal
??
Otsing selle asutuse kohta erilist tulemust ei andnud...kas kellelgi veel midagi head / halba öelda selle konkreetse kooli kohta??Ise sama autokooli student, sai eelmise aasta sügisel alustatud ja nüüd vaja lõpuni teha. Siiamaani oskan öelda ainult kiidusõnu.
Et peale kiidusõnade ei tea sõidust ega LE'st midagi?
Kuna sai suht. hilja sügisel alustatud, siis enne lõppu jõudis lumi maha tulla ja külmaks minna. B-kat olemas juba 3 aastat niiet LE-st ikka aimdus olemas
yanksel kirjutas:Mul B-kat olemas, alustan A-kati omandamisega 10.märtsist 2009 Tallinnas Motokoolitus OÜ-s
![]()
Ehhee! Mina ka!
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Arabella kirjutas:yanksel kirjutas:Mul B-kat olemas, alustan A-kati omandamisega 10.märtsist 2009 Tallinnas Motokoolitus OÜ-s
![]()
Ehhee! Mina ka!
No siis saate sinna ühe ponksi 2 meetrise tumedapäise poisi ka lisaks . Ja et mind kohe eneseülistamises süüdistama ei hakataks, lisan ära, et kuigi ma ka umbes samade näitajatega, siis mina see ei ole

marti252 kirjutas:Arabella kirjutas:yanksel kirjutas:Mul B-kat olemas, alustan A-kati omandamisega 10.märtsist 2009 Tallinnas Motokoolitus OÜ-s
![]()
Ehhee! Mina ka!
No siis saate sinna ühe ponksi 2 meetrise tumedapäise poisi ka lisaks
. Ja et mind kohe eneseülistamises süüdistama ei hakataks, lisan ära, et kuigi ma ka umbes samade näitajatega, siis mina see ei ole
Keda sa siis reklaamid? Vend, poeg, sugulane, sõber, bikeri kasutaja? Ära aja uudishimulikuks
-
yanksel kirjutas:Keda sa siis reklaamid? Vend, poeg, sugulane, sõber, bikeri kasutaja? Ära aja uudishimulikuks
No seda on sul võimalus talt juba 10.märtsil küsida

No siis saate sinna ühe ponksi 2 meetrise tumedapäise poisi ka lisaks . Ja et mind kohe eneseülistamises süüdistama ei hakataks, lisan ära, et kuigi ma ka umbes samade näitajatega, siis mina see ei ole
Ma teeks sellise näo kui see sina oleks olnud
-
Nuclear kirjutas:Ma teeks sellise näo
kui see sina oleks olnud
No neid mehi ju küll, kes lasevad paar hooaega ilma lubadeta ja siis kui paar korda trahvi ära saavad, hakkavad lubasid lõpuks tegema

Ei no ma viitasin sellele ponksile ja kahemeetrisele, aga ...................
Mina olen jälle segaduses. A2 kategooria eksisteerib või mitte? Juba olin kõik ära planeerinud, nüüd jälle asi mokas. Pean siis alustama A1st (mitte enam A2st), otse A peale ei saa hüpata (eelnevad sõiduõigused puuduvad)?
A2 on eelneva sõiduõiguseta alla 21 aastase isiku mitte suurema kui 25kw mootorivõimusega sõiduki juhtimise luba !
peaks vist täppis olema
-
Nuclear kirjutas:Ei no ma viitasin sellele ponksile ja kahemeetrisele, aga ...................
Tundub, et keegi norib ,

Overkilla kirjutas:Mina olen jälle segaduses. A2 kategooria eksisteerib või mitte? Juba olin kõik ära planeerinud, nüüd jälle asi mokas. Pean siis alustama A1st (mitte enam A2st), otse A peale ei saa hüpata (eelnevad sõiduõigused puuduvad)?
Otse A kati ei saa jah, kui muid lube pole ka 2 aastat olnud. Kuid A2 saad ära teha, kui 18 oled. Mina sain ilma mingite lubadeta A2 kätte.
tervist ka minu poolt siis...
alustan a-kat õpinguid võrumaa-autokoolis 27 märts. tahtsin alustada eelmise aasta augustis kuid gruppi ei saadud kokku ja seega ootasin uut gruppi. aga nüüd ei ole midagi kui oodata veel kuu aega ja siis koolitusele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.