18.04 - Piksepini karikasari 2008-2009 kuues etapp → Re: 28.02 - Piksepini karikasari 2008-2009 neljas etapp
Re: 28.02 - Piksepini karikasari 2008-2009 neljas etapp
Sõnad on, viisi pole.
Oli mis oli, aga Urmase üritusel oli taustaks lastav musa väga normaalne. Tihti tsiklüritustel jääb selline imelik tunne, et kuhu ma sattunud olen? diskule?? Siis vaatan ringi, kõikide arust on musa valik ok---ju siis olen mina imelik.
Mis bändi mängiti viimasel piksepinil väga palju taustaks? Äkki keegi teab selle bändi esimese plaadi nime ja selle ilmumise aastat?(seda plaati mängiti seal ka). Vihjeks niipalju, et enamik osavõtjaid ei olnud plaadi ilmumise aastal veel sündinud.
Esimesele õigesti vastanule auhind, mille annan üle mõnel sarnasel üritusel.( või saadan soovi korral postiga.) Kiirustage!!
Et vältida teema risustamist, palun es. Aega vastamiseks täna õhtuni ja võitja ning õige vastuse panen õhtul siiasamasse parandusega kirja.
ÕHTUL:Ise pakuks T.N.T. Aga need LP-d samal aastal. ENZO; auhinna toimetan ise Sinu kätte. Selleks siis midagi AC/DC loomingust, samuti vast pakivad abilised midagi lisaks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.