Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
reimps kirjutas:Teab keegi, kus Tallinnas saaks oma plast- ja klaastaarat ära anda?
Mul siin Akadeemia teel nõustuti ainult Saku klaastaarat vastu võtma, aga kuna ma rohkem "Speciali-mees" ja muude kvaliteetsete limonaadide sõber, siis sain ma ainult 2 krooni mingite äraeksinud Saku õllekate eest
NB! Ma ei mõtle neid masinaid, ma mõtlen "mehitatud" taarapunkti. Ma ei viitsi neid pudeleid sinna aparaatidesse ükshaaval toppida ja miks ma peaks plastpudeleid ja purke poekonditsioonis hoiustama? Ikka käkerdan kokku, pole minu mure, kuidas see robotineeger sealt selle koodi välja lugema peaks.
Ja üldse on sama teema nagu automaattankla versus (üldiselt) kenade tibinatega varustatud tankla - automaatide ja robotite maailm eriti ei köida
Mitte et ma sind aidata saaks aga nii targutamise pärast avaldan arvamust. Ükski enda rahakoti sisu armastav taaraga tegeleja ei võta sult enam kortsus taarat vastu, sest EPP(eestipandipakend) tõmbab talle pikema jututa vee peale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.