27 ja 28 august Sadamafest/ tsiklitega tasuta sissepääs
Moderaator: Moded
-
Laisaar
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
27 ja 28 august Sadamafest/ tsiklitega tasuta sissepääs
Hei!
27 ja 28 august toimub terrariumi ja A terminali juures Sadamafest.
Välisesinejatest kohal SaSH ja Dr Alban. Omadest Smilers, Slobodan River jt.
Algus 27-ndal kell 17.00 ja 28-ndal kell 12.00.
Toimub ka edevaima tsikli valik. Oodatud on KÕIK tsiklid, võistluseks aga need, millest ise ehitatud chopperid, rotikad, streetfighterid jne.
Tsikliga tulijatel sissepääs tasuta. Tsiklite parklas (terrariumi ees) ööpäev läbi mehitatud valve.
Need kes tahavad osaleda "iludus" võistlusel, registreerigu end minu juures hiljemalt 26-nda õhtuks. Üritust kajastab meedia, fotod ratastest ajakirjandusse, Otseülekanne ja rattaomanike intervjuud R2hte laupäeval.
Auhinnad on OK!
motopaks
27 ja 28 august toimub terrariumi ja A terminali juures Sadamafest.
Välisesinejatest kohal SaSH ja Dr Alban. Omadest Smilers, Slobodan River jt.
Algus 27-ndal kell 17.00 ja 28-ndal kell 12.00.
Toimub ka edevaima tsikli valik. Oodatud on KÕIK tsiklid, võistluseks aga need, millest ise ehitatud chopperid, rotikad, streetfighterid jne.
Tsikliga tulijatel sissepääs tasuta. Tsiklite parklas (terrariumi ees) ööpäev läbi mehitatud valve.
Need kes tahavad osaleda "iludus" võistlusel, registreerigu end minu juures hiljemalt 26-nda õhtuks. Üritust kajastab meedia, fotod ratastest ajakirjandusse, Otseülekanne ja rattaomanike intervjuud R2hte laupäeval.
Auhinnad on OK!
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Tere
Kas rahvas koguneb ka kusagil varem või läheb ika kärss ise kohale. Ma mõtlen just seda, et pole varem siinse rahvaga, va. mõned inimesed kokku puutunud näost näkku ja seega oleks tore tutvuda. Kohapeal on nagunii rahvast murdu ja siis ei saa sotti kes siit või sealt
.
Ja kui turvaline see tsiklite valve seal ikkagi on. Jokkis tattnokkasid ja narkareid kõikjal tiirlemas.
See oleks küll super kui saaks tulla, sest mitte ühelegi üritusele pole see aasta jõudnud
Erki
Kas rahvas koguneb ka kusagil varem või läheb ika kärss ise kohale. Ma mõtlen just seda, et pole varem siinse rahvaga, va. mõned inimesed kokku puutunud näost näkku ja seega oleks tore tutvuda. Kohapeal on nagunii rahvast murdu ja siis ei saa sotti kes siit või sealt
Ja kui turvaline see tsiklite valve seal ikkagi on. Jokkis tattnokkasid ja narkareid kõikjal tiirlemas.
See oleks küll super kui saaks tulla, sest mitte ühelegi üritusele pole see aasta jõudnud
Erki
-
Petz
Odott, kus ta maha võetud on? Eesti tollis? 
See näitab praegu küll laupäevaks Inest, Smilersit ja Albanit.
Ise ligunen laupäeval paraku Haapsalu lennuväljal... reedel võiks ju tulla, aga reedesed esinejad pehmelt öeldes imevad, IMHO. Peale SASH!i, that is. SASHil on teatav ajalooline ja mälu ergutav väärtus vähemalt.
See näitab praegu küll laupäevaks Inest, Smilersit ja Albanit.
Ise ligunen laupäeval paraku Haapsalu lennuväljal... reedel võiks ju tulla, aga reedesed esinejad pehmelt öeldes imevad, IMHO. Peale SASH!i, that is. SASHil on teatav ajalooline ja mälu ergutav väärtus vähemalt.
Viimati muutis ollo, 26 Aug 2004, 16:02, muudetud 1 kord kokku.
-
Petz
-
Petz
A teeks siis kõikide kogunemise Rocca kaubakeskuse parklas!?esaarik kirjutas:Mina tuleks küll kogunema, kui ainult olex rohkem tulijaid. Mingi 2 ratta pärast pole mõtet nagu hakata rabama
Roca parklas oleks sobilik koht minu arust, aga see ainult minu arvamus
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Ürituse muusikaline pool oli küll masendav... alguses ei olnud mitte midagi, vist mingi tehniline jama, siis mingi 1.5-2h hilinemisega (täpselt ei tea, käisin vahepeal ära mere ääres istumas) toimus "tuntud headuses" Slobodanriver, kes mõistagi pidi rahva tungivale pohhuismile vaatamata 2 lisalugu esitama. Kuna lugusid pole neil just liiga palju, lasti siis juba korra mängitud lood uuesti, mis seal ikka...
2QS lendas peale about kell 22. Ma kannatasin seda välja umbes 2 minutit, siis oli selge, et ma ikka tõesti ei taha seda müra kuulda. Kuna naine mu seisukohta toetas, tulime tulema. No ei ole Pearu vahepeal laulma õppinud
Sashi oleks tahtnud näha, aga ei viitsinud oodata... panin oopis kodus Dr. Albani peale
Bikerid olid 2QS lavaletuleku ajaks juba 99% jalga lasknud ja ma mõistan neid täielikult. Platsilolijate enamuse moodustasid (põhi)kooliealised õlletahmas jurakad ja ega neidki just liiga palju polnud.
Homme, ma arvan, on seal hoopis parem päev. Nats isegi kahju, et ise Haapsalus olen
Smilers rocks ja Ines... oskab vähemalt laulda. Ma tema hetkel tehtava muusikaga kahjuks eriti kursis pole.
2QS lendas peale about kell 22. Ma kannatasin seda välja umbes 2 minutit, siis oli selge, et ma ikka tõesti ei taha seda müra kuulda. Kuna naine mu seisukohta toetas, tulime tulema. No ei ole Pearu vahepeal laulma õppinud
Sashi oleks tahtnud näha, aga ei viitsinud oodata... panin oopis kodus Dr. Albani peale
Homme, ma arvan, on seal hoopis parem päev. Nats isegi kahju, et ise Haapsalus olen
-
Postikoer
Eks seal tunduski olema nagu 2 erinevat grupeeringut. Rataste juures motomehed, kelledel peale omavahel rääkimise ja sõbra tsikkli vahtimise muud teha ei olnud ning igalpool mujal buberteedid.
Samas käisin ma seal suhteliselt vara kah.... võibolla läks pärast paremaks.
Samas käisin ma seal suhteliselt vara kah.... võibolla läks pärast paremaks.
SV1000N, 525SX, Rajad
Täiesti mõttetu üritus.
Kui poleks olnud vist mootorrattaid oleks seal olnud veel poole vähem rahvast.
Muusika pool oli kah per**e kukkunud. Muidugi oleks olnud Sash kuulamist väärt, aga muu jama(algul siis vaikus...) oli nagu ilmselgelt mõttetu.
Seega pidasid enamus targemaks lahkuda.
Bike-i mehed tegid oma lubatud show ära ja tõmbasid leebet, seda sama tegid ka kõik teised bikerlased...
Täna vist sinna küll eriti keegi bikerlastest minemas ei ole
Kui poleks olnud vist mootorrattaid oleks seal olnud veel poole vähem rahvast.
Muusika pool oli kah per**e kukkunud. Muidugi oleks olnud Sash kuulamist väärt, aga muu jama(algul siis vaikus...) oli nagu ilmselgelt mõttetu.
Seega pidasid enamus targemaks lahkuda.
Bike-i mehed tegid oma lubatud show ära ja tõmbasid leebet, seda sama tegid ka kõik teised bikerlased...
Täna vist sinna küll eriti keegi bikerlastest minemas ei ole
Käisin seal Dr Albanit eile vahtimas. Ja siis oli seal ikka päris vinge hunnik kaherattalisi mehi koos 
SV1000N, 525SX, Rajad
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.