Rumalad küsimused
Re: Rumalad küsimused
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=216428
Ehk siis selle mehe jutu järgi kaalub see tsikkel kuivalt 231.25 kg? wtf, millest ma valesti aru saan? :) Peaks mingi 200kg kanti olema GSX600F ju?
PS. Pole ise antud tsikli ostust huvitatud, lihtsalt üritan mõista, kuidas kirjeldatud asi võimalik :). (Uurin tsiklikuulutusi sõbrale, kel varsti piiratud A juhiluba saab olema.)
Üks loll küsimus veel, Õnnekas ilmselt oskab aidata. Lugesin just hoolega seadusi:
4.1. Mootorratta juhi koolitus toimub esmaõppe korras kaheastmelisena järgmiselt:
1) algaste koolitaja juures;
2) lõppaste, mille käigus esmase juhiloa omanik süvendab oma teadmisi ja sõiduoskust iseseisvalt igapäevases liikluses 23 kuu jooksul. Enne esmase juhiloa vahetust juhiloa vastu peab esmase juhiloa omanik läbima koolitaja juures juhi lõppastme koolituse, mille eesmärgiks on ohutu liiklemise ja riske vältiva sõiduoskuse, teisi liiklejaid arvestava ning säästliku ja keskkonnasõbraliku sõiduviisi propageerimine.
Ma polnud varem kuulnudki, et tsiklitel ka mingi lõppastme koolitus on, mõtlesin et lihtsalt läheb ja teeb sõidueksami uuesti >=37kW tsikliga ja kogu moos. Ehk siis misasja, tsiklitel ka lõppastmekoolitus? Mingi uus asi või ma lihtsalt ei tea asjast midagi?