Koondamised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Koondamised
VWman kirjutas:4 tööl 3 vaba
Vot sellisest graafikust ma unistasin, ikka ja jälle, kui ise veel suures firmas tööl olin. Mitmeski mõttes veab sul, saad rohkem ehitusega tegeleda ja vaadata, kuidas laps kasvab.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
bitter kirjutas:VWman kirjutas:4 tööl 3 vaba
Vot sellisest graafikust ma unistasin, ikka ja jälle, kui ise veel suures firmas tööl olin. Mitmeski mõttes veab sul, saad rohkem ehitusega tegeleda ja vaadata, kuidas laps kasvab.
2 nädalat tööl, 2 nädalat vaba
edu
ants01 kirjutas:bitter kirjutas:VWman kirjutas:4 tööl 3 vaba
2 nädalat tööl, 2 nädalat vaba
![]()
edu
Nõrk ma 5.01-28.02 puhkan ja siis jälle tõõle, puidu ja spooniga tegu siis.Muidu elu nagu lill aga kuramus palgapäeval saabub 60 % miinimum palgast arvele, siiani petnud väheke riiki ja tubli naine ka, niiet saab hakkama.
Yamaha XJ600S
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Koondatud ei ole, aga ... sai ise vahepeal mõneks aastaks aeg maha võetud ja "metsa" elama asutud, et saaks oma asju nokitseda, muusuemit ehitada ja elamisterritooriumi korrastada, lapsega mängida ja muud säärast eluliselt vajaliku teha, milleks töö kõrvalt aega ei jääks. Plaanis oli "vanast rasvast" see aeg välja vedada, vahepeal ka fiena mõned pisikesed tööd teha, et jooksvaid kulusid katta. Sügisest oli mõte uuesti asjalikuks hakata. Nüüdseks rasv otsas, fiena nokitsemiste maht olematu ja mingisugusegi natukene sissetulekut andva töö otsimine on juba pool aastat olnud peaga vastu seina jooksmine. Oma asju ka enam teha midagi ei saa, ehitada veel eriti, sest lihtsalt pole enam vahendeid. Et midagigi teha ja ennast natukenegi asjalikuna tunda, siis mõned saeketid ja veidike bensiini olen hankida suutnud ja kõige vähem kulutusi tekitav tegevus tundus olevat hakata läbi oma metsa pisikest enduuro ja atv rada rajama. Momendi seisuga on üks traktori ja mammutikõlbulik 1200m pikk suure ringi alusbaas valmis.
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Siamaani pole pritsumehi veel koondama hakatud, sama kiirabis. Ainus mida kahe töö vahel joostes vajaka jääb on vaba aeg!!

Ka mina käin kooli kõrvalt kiirabis...väga õige lüke sai minumeelest kunagi tehtud selles suhtes. Ja koondamist pole näha
oldmoped kirjutas:Koondatud ei ole, aga ... sai ise vahepeal mõneks aastaks aeg maha võetud ja "metsa" elama asutud, et saaks oma asju nokitseda, muusuemit ehitada ja elamisterritooriumi korrastada, lapsega mängida ja muud säärast eluliselt vajaliku teha, milleks töö kõrvalt aega ei jääks. Plaanis oli "vanast rasvast" see aeg välja vedada, vahepeal ka fiena mõned pisikesed tööd teha, et jooksvaid kulusid katta. Sügisest oli mõte uuesti asjalikuks hakata. Nüüdseks rasv otsas, fiena nokitsemiste maht olematu ja mingisugusegi natukene sissetulekut andva töö otsimine on juba pool aastat olnud peaga vastu seina jooksmine. Oma asju ka enam teha midagi ei saa, ehitada veel eriti, sest lihtsalt pole enam vahendeid. Et midagigi teha ja ennast natukenegi asjalikuna tunda, siis mõned saeketid ja veidike bensiini olen hankida suutnud ja kõige vähem kulutusi tekitav tegevus tundus olevat hakata läbi oma metsa pisikest enduuro ja atv rada rajama. Momendi seisuga on üks traktori ja mammutikõlbulik 1200m pikk suure ringi alusbaas valmis.
Kus see rada täpsemalt asub ja millal ning mis tingimustel peale saab tulla?
Päris pull rotatsioon toimub: võtsin majanduse kõrghetkedel ehitajaks nii juuksuri (meesterahvas) kui ka rahuvalvaja ja isegi ühe kodakondsuseta filoloogi. Nüüdseks on neist saanud (ise)väljaõppinud ehitajad, kelle töödega on rahul kõik asjasse puutuvad osapooled. Samas need nii nimetatud profiehitajad, kes on vastava kooli lõpetanud, on sellisel moel maha käinud, et ei suuda enam juuksuri, automaaturi ja filoloogiga sammu pidada ja olid sunnitud languse ajal kaitseväkke minema... Kuuldavasti hätta pole nad jäänud, osa isegi loobus suitsetamisest, sest polevat selleks enam aega vastupidiselt ehitusel soojakus istumisele
Jutu mõte - kes oma tööd austab, sellest peetakse lugu ja talle jätkub tööd alati...
-
- Tsikkel: Ducatisti
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Tarts kirjutas:Päris pull rotatsioon toimub: võtsin majanduse kõrghetkedel ehitajaks nii juuksuri (meesterahvas) kui ka rahuvalvaja ja isegi ühe kodakondsuseta filoloogi. Nüüdseks on neist saanud (ise)väljaõppinud ehitajad, kelle töödega on rahul kõik asjasse puutuvad osapooled. Samas need nii nimetatud profiehitajad, kes on vastava kooli lõpetanud, on sellisel moel maha käinud, et ei suuda enam juuksuri, automaaturi ja filoloogiga sammu pidada ja olid sunnitud languse ajal kaitseväkke minema... Kuuldavasti hätta pole nad jäänud, osa isegi loobus suitsetamisest, sest polevat selleks enam aega vastupidiselt ehitusel soojakus istumisele
Jutu mõte - kes oma tööd austab, sellest peetakse lugu ja talle jätkub tööd alati...
Tarts, sinuga 100% nõus!!!
Lisaks veel juurde sussi sahistajad kes iga esmaspäev 2-2,5 promillise jõuga oma õigust tagaajavad ning ennast asendamatuteks peavad.Kusjuures kooliharidust enamusel 6-9 klassi.Enamjaolt on meil sellised just promilli omades,firmas enda arust kõige suuremad insenerid.
SMS - koondamine : "piiks piiks ja pole tarvis tulla"
They mark their territory.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Koondatud/töötud,
Pakkuge talumeestele abi, loomulikult õiglase tasu eest
http://www.ohtuleht.ee/447656
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.