Keti hooldus ja eluiga
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: Keti hooldus ja eluiga
Oi sõbrad, carb cleanerit ärge tihenditega keti puhastamisel küll kasutage. See on kummi suhtes jõhker kraam. Kasutasin seda edukalt oma vana tsikliloksu bensukraani kummiosade taastamisel (olid teised jäigaks ja hapraks läinud - seega polnud just palju kaotada). Sain korda, aga AINULT tänu sellele, et oli oidu näpuga pidevalt katsuda, et "kuda on". See kraam lahustab ka bensiinikindlat kummi, st õigeaegne väljavõtmine tegi nad pehmeks, kusjuures viimased 3 aastat korras, minu üllatuseks. Aga jäta see kraam pooleks tunniks ja sul polegi enam midagi välja õngitseda - proovisin mingi vana tihendiga, see oli nagu marmelaad ja jäi näppude külge.
Seega - tungivalt ei soovita ketile.
Ise olen kasutanud ketipuhastus-sprayd ja minu meelest kärab see küll. Ega ma teda tegelikult tihti puhastagi. Ta mul küll vanaaegne bike-taoline, aga kruusa peal ikka käin ka. Seetõttu kasutan off-road õli. Soovitan teistelegi - kui sodi tuleb ketile, see ei nakku vaid lendab üldjuhul koos õlijääkidega minema ja kett on suht puhas. Tuleb lihtsalt silm peal hoida ja ketti õlitada, aga see võtab sel juhul ka vaid 2 minutit.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.