veekindel odav navi nüüd saadaval
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: veekindel odav navi nüüd saadaval
randel kirjutas:Möödunud hooajal sai 17000km läbitud, 99% ajast oli Zumo küljes. Sai sõidu ajal zuumida, sobivamat teekonda valida, aadresse otsida, telefoniga helistada, mp3 valida jne
Harjumise asi, midagi keerulist selles minu arust küll pole. Loomulikult on alati ohutum tee kõrvale seisma jääda, aga enamasti piisab ka kiiruse vähendamisest, kui muidu ei saa. Mina küll ei mäleta, et oleksin seeläbi mingisse eriti ohlikku situatsiooni sattunud, küll oleksin aga Serbias hoopis mägesid vahtides äärepealt reisikaaslase rattale tagant otsa sõitnud.
Muide - nendest nuppudest, mis Zumo 550-l ekraani servas on, navigeerimisel eriti abi ei ole. Enamus toiminguid käib ikka puuteekraani abil.
selge! sellist vastust soovisingi! seega võib järeldada, et käsitlemises ei ole vahet kas zümo või nüvi660. nüvi eeliseks suurem ekraan ja seega ka lihtsam kindas käega ikoonidele pihta saada.
et 660-l on stereo BT siis on see kindel argument (mul kiivris stereo sonyericsson BT vastuvõtja koos mikriga) hakkan kalduma 660 poole
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.