veekindel odav navi nüüd saadaval
Moderaator: Moded
Re: veekindel odav navi nüüd saadaval
no võta kinni, sellist juttu ta mulle ajas, 1000 krooni eest teda uskuda pole ka eriti lihtne
Aga mis saab siis sinu sellest 5400 kroonisest pakkumisest?
on seal siis tsiklikinnitus sees? ja kas on võimalik saada iminapaga autokinnitust?
-
Teema algataja - Postitusi: 1986
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
kaasass minu teada ratta kinnitust pole küll aga on iminapaga auto oma
aga on saada teie käest ka tsiklikinnitust? oled ikka valmis müüma seda toodet
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 395 korda
Navi veekindlaks muutmine:
http://www.mountguys.com/product_p/ram- ... innuvi.htm
Tellisin endale ära (läbi amazoni), peaks veebruari keskel kätte saama.
jah see on asjalik siis kui on juba olemas garmini navi
aga selline küsimus et, kui tellida usast kas siis on võimalik panna siin eestikeelne menüü ja värgid peale? lihtsalt sportlik huvi kuna kogu see tellimine on paras jamamine mis ei tasu väga ära
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 395 korda
Samasugust karpi on võimalik osta ka TomTom'le. Vali endale kaubandusvõrgust GARMIN, TomTom sobiv mitte-veekindel navi, osta karp ümber ja kihuta terviseks.
Ise tehnikat USA-st ei ostaks, rahas on algul küll väike kokkuhoid, aga hilisem võimalik närvikulu remondiga võib selle kuhjaga tagasi teha. USA-st ostetud GPS'le saab euroopa ja eesti kaardi kindlasti sisse küll panna, aga kas menüüd eestikeelseks teha, selles ei ole kindel.
-
vibex kirjutas:aga on saada teie käest ka tsiklikinnitust? oled ikka valmis müüma seda toodet
Tere jälle.
Garmin Nüvi 550 hoidik juhtrauaga sõiduvahendile. Sisaldab ka kruvide komplekti statsionaarseks kinnituseks.
HIND: 650.-
Garmin Nüvi 550
Veekindel ja tugeva korpusega Nüvi 550 sobib autosse, matkale, rattale, rollerile, paati – Garmin on esimesena teinud tõeliselt universaalse naviseadme. Puutetundliku suure ekraaniga veekindel Nüvi 550 on ideaalne seiklejatele, kes tahavad minna välja ja avastada loodust täiel rinnal. Sisseehitatud kompassi ning WherigoTM ja geopeituse rakendustega läheb Nüvi 550 tavalistest autonavidest kaugemale ja pakub avastamisrõõmu aareteotsijatele ja geopeituse mängijatele. Detailse Euroopa tänavatekaardi (sh. Baltikumi detailse kaardi) ja varjutatud reljeefiga topokaardiga lihtsalt käsitletav teejuht Nüvi 550 on sinu aktiivse elustiili sobiv kaaslane.
HIND: 5000.-
KOMPLEKT KOKKU: 5650.-
huvi korral saatke palun meil: raiki@noortehnik.ee
kaup on võimalik kätte saada ka posti teel.
Raiki
52 34 304
Kas see Baltikumi kaart on seal eraldi SD peal kaasa või miski muu variant?
-
CityNavigator2009 sisaldab juba seda regio baltikumi kaarti
Aga kui on vaja siis saab selle ka eraldi juurde.
-
Kellel asja vastu huvi olemas , siis Tartu NOOR TEHNIK poes on nüüs nüvi550 koos rattahoidjaga kohal olemas.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Kuidas seda veekindlat Nüvi 550 Zümo 550-ga võrrelda ? Hina vahe kahe kordne, kas Zümo 550 siis ka kaks korda parem, rohkem võimalusi jne jne jne. Nüvil puudub sinihammas vist ? Küss samas Zümo 550 kohta, kui tahad teha route ja sisestad aadressi , kas siis teeb kohe route valmis ja hakkab näitama teed kuhu minna jne... kuulsin kuskilt et aadressi järgi otsides ei saa ta sellega hakkama kuigi ajuvaba tundub see jutt kuidagi.
Zümo 550 on normaalne junn.
Saab aadressiga hakkama(kui see on kaardil olemas muidugi) nagu ilmselt iga teine GPS.
Vahel juhatab imelikke kõveraid trajektoore mööda, eelistades miskit olematut teed korralikule aga mis sa masinast ikka tahad.
Valib lühimat või kiireimat(ei tea küll milliste parameetrite järgi ta seda arvutab) teed...paraku jääb nende kahe vahele veel palju võimalusi millega masin ei oska arvestada.
Peab nentima, et valikuid teeb ikka see kes sangas on, mitte masin.
-
minu silmis ainuke zümo eelis on see, et tal on võimalik saata hääljuhised kiivrisse sinise hamba abil
muidu on nüvi parem.
Ise ka aru saad millest sa räägid? Põhjendad ehk oma konkreetselt lauset "nüvi on parem", midagi väita on jube hea aga tõestada oleks kah vaja, zümo on end igal pool maailmas juba tõestanud.
Minu kui mööda raputavaid teid sõitja jaoks on Zumo SUUR eelis ekraanilt välja toodud nuppudes. Sõidu pealt ja kindas käega on touchscreeniga väga raske opereerida.
Kaardi kuvamine, aadressiotsing, routing jmt on neil ühesugune.
muidu on nüvi parem.
Minu vastuküsimus kohe: Mille tegemiseks parem?
Enne Zumo ostmist uurisin ja puurisin Garmini navisid ja nende omadusi päris pikalt ja lõpuks jõudsin ikka järeldusele, et kui sooviks on saada kontrollitult veekindel, tsiklil vastupidav, korralikul kinnitusel, hääljuhistega, üles- ja allalaetavate trackide ja route'idega, ka kompassifunktsiooni omav (maastikusõiduks) navi, siis on kaks varianti: kas ostad autonavi pluss käsiGPSi või Zumo. Kusjuures autonavile pead juurde ostma veekindla koti ja mõtlema tsiklikinnituse ning toitelahenduse välja, saamata siiski mingitki garantiid, et su navi ei saa vett ega lagune vibrast ning ekraan on nähtav ja nupud kasutatavad igas sõidusituatsioonis. Zumo tundub jätkuvalt kindlam valik olema, eriti arvestades turule tekkinud väga soodsaid pakkumisi.
-
sang kirjutas:muidu on nüvi parem.
Minu vastuküsimus kohe: Mille tegemiseks parem?
Enne Zumo ostmist uurisin ja puurisin Garmini navisid ja nende omadusi päris pikalt ja lõpuks jõudsin ikka järeldusele, et kui sooviks on saada kontrollitult veekindel, tsiklil vastupidav, korralikul kinnitusel, hääljuhistega, üles- ja allalaetavate trackide ja route'idega, ka kompassifunktsiooni omav (maastikusõiduks) navi, siis on kaks varianti: kas ostad autonavi pluss käsiGPSi või Zumo. Kusjuures autonavile pead juurde ostma veekindla koti ja mõtlema tsiklikinnituse ning toitelahenduse välja, saamata siiski mingitki garantiid, et su navi ei saa vett ega lagune vibrast ning ekraan on nähtav ja nupud kasutatavad igas sõidusituatsioonis. Zumo tundub jätkuvalt kindlam valik olema, eriti arvestades turule tekkinud väga soodsaid pakkumisi.
nüvi 550 on võimeline kõike seda tegema v.a. hääljuhised (need tulevad tal oma kõlarist) ja rattakinnitus tuleb lisaks osta ning maksab 650.-
lisaks saab talle sisse sööta veeteede kaartid maastikukaartid jne
Veekindel ja tugeva korpusega Nüvi 550 sobib autosse, matkale, rattale, rollerile, paati – Garmin on esimesena teinud tõeliselt universaalse naviseadme. Puutetundliku suure ekraaniga veekindel Nüvi 550 on ideaalne seiklejatele, kes tahavad minna välja ja avastada loodust täiel rinnal. Sisseehitatud kompassi ning WherigoTM ja geopeituse rakendustega läheb Nüvi 550 tavalistest autonavidest kaugemale ja pakub avastamisrõõmu aareteotsijatele ja geopeituse mängijatele. Detailse Euroopa tänavatekaardi (sh. Baltikumi detailse kaardi) ja varjutatud reljeefiga topokaardiga lihtsalt käsitletav teejuht Nüvi 550 on sinu aktiivse elustiili sobiv kaaslane.
Toote omadused ja spetsifikatsioonid
· Veekindlus: IEC 60529 IPX7
· Kõrg-tundlik GPS vastuvõtja
· GPS HotFix™ kiiremaks satelliitide määramiseks - salvestab satelliitide täppismäärangud kuni kolmeks päevaks juba läbitud alade ja aja kohta
· Photo navigation – internetikeskkonnas Garmin Connect http://connect.garmin.com on võimalik alla ja üles laadida asukohainfoga fotosid - laadi pildid alla ja Nüvi juhendab sind soovitud vaatamisväärsuseni või jaga oma käidud kohti sõpradega.
· Wherigo™ / geopeituse pleier
· Teekonnaplaneerija
· Ühildub ummikute vältimise teenusega
· Topo- ja BlueChart merekaartidega kokkusobiv
· Kompass, integreeritud Geopeituse toetus
· Pööre-pöördelt hääljuhised
· Lihtsalt kasutatav puutetundlik ekraan
· Neli kasutajaprofiili - autoga reisimiseks Autosõit, veel kasutamiseks Paadisõit, rattaga matkamiseks Rattur ja jala käimiseks Jalakäija
· microSD™ kaardipesa mälulaienduseks ja täiendavate kaartide kasutamiseks, asub veekindla patareikaane all
· Track-back funktsioon teekonna taasesitamiseks
· BlueChart-kaartidega ühilduv (piiratud funktsionaalsus),
· Salvestatud DEM-baaskaart (Digital Elevation Model) varjutatud reljeefikontuuridega
· Mõõtmed: 10.7 x 8.5 x 2.3 cm
· Ekraan: 3.5” QVGA (320 x 240) värviline peegeldusvastase kattega TFT puutetundlik vedelkristallekraan, taustvalgustusega
· Aku: eemaldatav, taaslaetav liitium-ioon
· Aku tühjenemisaeg : kuni 8h sõltuvalt kasutusest
· Kaal : 215 g
· Toetab Geocaching.com GPX faile
breva kirjutas:Vahel juhatab imelikke kõveraid trajektoore mööda, eelistades miskit olematut teed korralikule aga mis sa masinast ikka tahad.
olen ka täheldanud, et zumo 550 juhatab täiesti valesid teid mööda. Algus ja lõpp on õige, kuid vahepeal meeldib väga kruus ning kui on võimalik kusagilt kruusalt lühike lõikamine teha, ei oska seda soovitada. Mingit optimaalset reziimi ma ei leidnudki, mis kombineeriks lühima ja kiireima marsruudi parimad omadused.
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
veekindel odav navi nüüd saadaval
Ma kiidan ka veidi Zumot võrreldes Nüviga
Zumo mängib MP3-sid, pole vaja muretseda eraldi MP3 mängija pärast, mis pole ju ka veekindel, vajab lisaks patareisid jne
Võimaldab BT telefoni puhul helistada, kasutades Zumo touchscreeni, laeb alla ka telefonis olevad kontaktid.
ei pea niiskuse pärast muretsema, kui oled tsiklimatkal lausvihmas, kavatsed öösel kusagil telkida ja järgmisel päeval edasi sõita ja nii 2 nädalat järjest.
Nagu öeldakse, universaalset asja pole olemas, mis kõlbab igale poole, ei kõlba tegelikult kuhugi
Ja navigeerimise puhul määrab marsruudi väga palju hoopiski kaardil olev info, mitte navi ise. Kui "lühim teekond" kriteerium on üsna lihtsalt mõistetav, siis "kiireim" on alati mingil määral suhteline.
Zümot siin kiidetud palju, aga kas äkki on kellelgi kogemusi ka nüvi 550-ga. Seda mida garmin oma toodangu koht ise ütleb, võib lugeda netist igalt poolt. Aga äkki mõni foorumlane omab juba ka nüvi 550-t ja on nõus ka oma kogemusi teistega jagama (nt puutetundliku ekraani kasutamine kinnastega, seadme veekindlus, rattahoidik - müügil ju 2 täiesti erineva hinnaklassiga hoidikut nüvi 550-le (on-road ja off-road?).
Või on tõesti tegu nii uue seadmega, et keegi pole jõudnud, veel proovisõitu teha?
ostsin raiki käest ära enda pilli, homme saan seda nüvi550 proovida ja katsetada, paar päeva näpin ja uudistan ja proovin motale peale, siis võin jagada küll muljeid ja asju, kui just keegi ette ei jõua, igasugune info on kasuks.
Muide ma uurisin garmini koduleheküljelt et uus zümo oli vist, 660 kui ma ei eksi, tuleb esimese kvartalis see aasta välja, päris ahvatlev pill muidugi ja värki, odavam isegi kui zümo550 nii et ärge kiirustage, mina ei ostnud zümot kuna see küllalt vana mudel, 660 oli küll kiusatus aga samas palju ma seda mp3 ikka kuulan või bluetoothi käsklused, kuna ma pole ka taga ajanud superhelikindlat kiivrit ja ei tee suurt vahet siis jäin nüvi juurde ja jätsin endale ka 3-4k raha alles. Nii et uurige www.garmin.com ja eks kunagi saab sellest jälle juttu teha
mella kirjutas:breva kirjutas:Vahel juhatab imelikke kõveraid trajektoore mööda, eelistades miskit olematut teed korralikule aga mis sa masinast ikka tahad.
olen ka täheldanud, et zumo 550 juhatab täiesti valesid teid mööda. Algus ja lõpp on õige, kuid vahepeal meeldib väga kruus ning kui on võimalik kusagilt kruusalt lühike lõikamine teha, ei oska seda soovitada. Mingit optimaalset reziimi ma ei leidnudki, mis kombineeriks lühima ja kiireima marsruudi parimad omadused.
Navi juhatab ikkagi nende andmete järgi, mis on kaardi sisse salvestatud. Ülaltoodu järgi tundub, et sul on Eomapi kaart kasutusel.
Eelmisel suvel oli Garmini kaartidega seis selline, et Eesti kohta oli kaks konkureerivat kaarti - Regio ja Eomap. Kui tahtsid kuhugi aadressile võimalikult kiiresti ja muretult juhatatud saada, siis Regio, kui aga loodusesse ära keerata ja metsateid avastada, siis kindlasti Eomap. Regio kaardil on hästi pandud teede kaalud ja korralik aadressinfo ning POI-de baas, seega juhatas mõistlikke teid pidi kiiresti kohale. Eomapi eelis oli selles, et sisaldas palju huvitavat infot, mis Regios puudu (loodus, el. liinid, talukohad), kuid juhatas auto päris sageli imelike külateede peale ja mõnest eriti hullust teelõigust keeldudes jäi ka teekonna ümberarvutamine tihti hanguma, mida Regio kaardiga kunagi ei juhtunud.
Sügisel välja antud uus Regio Baltikumi kaart on vähemalt Eesti koha pealt nüüd parem kui vana Regio ja Eomap kokku ehk peal on nii talukohad, el. liinid, metsateed kui ka juhatab teekondi ilusti.
nüvi 550 on võimeline kõike seda tegema
Jah, tõesti suudab. Kui ma turgu uurisin, siis seda mudelit veel väljas ei olnud. Tundub esmavaatlusel, et omadused, tehnika ja välimus küllaltki sarnane Zumo 660ga. Eks huvilisel tuleb täpsemalt uurida, mis on kummagi plussid ja miinused.
Navi juhatab ikkagi nende andmete järgi, mis on kaardi sisse salvestatud.
Eksperimenteerisin natuke EOMapi kaardi ja MapSource'ga. Erinevate omaduste muutmine annab täiesti uskumatuid tulemusi, kui vaid oskaks öelda, mis on need konkreetsed väärtused, mida proge vaatab ja muudab. Konkreetne näide: otsisin Tallinna lähiümbruses kõige optimaalsemat rada, kui eelistustest oli sõidukiks auto, oli teekonna pikkus 20 km, kui eelistuseks jalakäija, tuli distantsiks 340km . Kui erinevate eelistuste vahel mängida ja lisaks reaalselt liikumisel ka oma peaga kaarti ja navit vaadata ning mõni nurk otseks sõita, siis saab asjast asja küll. Ei saa ju eeldada, et masin sinu eest ideaalse maailma koostab, täpselt sellise, nagu su mõtetes see olla võis.
-
sang kirjutas:nüvi 550 on võimeline kõike seda tegema
Jah, tõesti suudab. Kui ma turgu uurisin, siis seda mudelit veel väljas ei olnud. Tundub esmavaatlusel, et omadused, tehnika ja välimus küllaltki sarnane Zumo 660ga...
vaatasin ise ka just et väga sarnane on zümo660 just nüvi 550 -ga ainult et laiema ekraaniga ...
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Kuskil keegi kirjutas ma nüüd ei mäleta kas siin teemas aga on tellinud omale näiteks Zümo 550 (NOH - Newly Overhauled) ja neile niipalju kui ma vaadanud olen antakse garantii 12 kuud kui ei eksi. Küsimus järgnev, kas see ka eestis kehtib, on keegi kokku puutunud ? NOH toote hind tuleks Zümo 550 puhul tellides kuskil 6500,- eek. Hind pole ju paha, googeldades leidsin ka kodumaalt NOH Zümo 550 mille hind 8500,-.
Nii ja teine küsimus, kui võrrelda nüüs Zümo 550 ja uut 660 siis mis sellel uuel paremat / halvemat on?
https://buy.garmin.com/shop/compare.do? ... roduct=414
Zümo 660-l on ekraan suurem, kaalub vähem, aku peaks väidetavalt tunnikese kauem pidama, hind odavam.
Aga: Voice prompts (e.g. "Turn right in 500 ft."): Zümo 550 yes (using included mount(s)) / Zümo 660 (yes (internal speaker)
Et siis ikka nagu nüvi puudu võimalus Scala rideriga kuulata hääljuhiseid, samas aga sinihammas telefoniga ühendamiseks on olemasx ???
Lane assist (guides you to the proper lane for navigation) ka hea asi ma eeldan
Bluetooth® wireless technology (connect to your phone for hands-free calling): 660 puhul siis: yes (with A2DP technology) Mida see A2DP tähendab ???
Ei hakka vast kõike välja tooma aga keegi kes rohkem nooti jagab toob äkki välja mis 660-l paremat ja uuemat siis on või 550 ikagi sammu võrra ees.
Tänud !
-
- Kontakt:
Erinevalt Zumo 550-st peaks 660 olema võimeline bluetoothi abil stereoheli edastama. 550 puhul oli mono.
550-sse mahub 50 route'i, 660-sse 10.
Omadused tervikuna üsna sarnased siiski.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
550 omab suuri, kindaga lihtsalt käsitletavaid nuppe. kuidas paksu (sooja) kindaga oleks 660 käsitlemine? kommenteerige kes omab kogemust sõidu ajal sooja kindaga puuteekraani käsitlemist! mulle tundub see kahtlane. eriti kehva teekatte puhul või linnas, sõidu ajal.
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
creativ kirjutas:550 omab suuri, kindaga lihtsalt käsitletavaid nuppe. kuidas paksu (sooja) kindaga oleks 660 käsitlemine? kommenteerige kes omab kogemust sõidu ajal sooja kindaga puuteekraani käsitlemist! mulle tundub see kahtlane. eriti kehva teekatte puhul või linnas, sõidu ajal.
Õnneks on alati võimalik teeserva seisma jääda ja gepsu seadistada
-
- Kontakt:
creativ kirjutas:550 omab suuri, kindaga lihtsalt käsitletavaid nuppe. kuidas paksu (sooja) kindaga oleks 660 käsitlemine? kommenteerige kes omab kogemust sõidu ajal sooja kindaga puuteekraani käsitlemist! mulle tundub see kahtlane. eriti kehva teekatte puhul või linnas, sõidu ajal.
Zumo 660 ju analoogse puuteekraaniga nagu 550. Ja minu arust toimib puuteekraan igal pool päris kenasti, ühe sõrmega toksid ekraani, teistega saad samal ajal aparaadi servast toetada. Peamine probleem on pigem tähelepanu hajumine, nii nagu iga muu kõrvalise tegevusegagi (auto roolis raadio kruttimine, telefoniga helistamine jne)
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Raigo kirjutas:creativ kirjutas:550 omab suuri, kindaga lihtsalt käsitletavaid nuppe. kuidas paksu (sooja) kindaga oleks 660 käsitlemine? kommenteerige kes omab kogemust sõidu ajal sooja kindaga puuteekraani käsitlemist! mulle tundub see kahtlane. eriti kehva teekatte puhul või linnas, sõidu ajal.
Õnneks on alati võimalik teeserva seisma jääda ja gepsu seadistada
![]()
õige tähelepanek! aga kas sa jääd alati autoga tee äärde seisma kui hakkad moblaga rääkima?
ok see oli nali aga kui seade võimaldaks kasutada põhifunktsioone ka sõidu ajal siis oleks tal konkurentsieelis. et mul 550 ja 660 kogemus puudub siis ootangi kasutajate kogemusi et kas 550 on võimalik mingil määral ka sõidu ajal ohutult käsitleda....kasvõi näiteks ekraanipilti zuumida, telefoni numbrit valida või mp3 lugusid sirvida või midagi muud sellist.
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.