Tätokas.. → Re:
-
Sadness
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Re:
VincentX kirjutas:Tatoka tegemise ajal on tunne et sada sääske üritavad samasse kohta hammustada mitu korda, mis pole eriti hull, vähemalt ära kannatasin
Huvitav, minu meelest oli küll üsna valutu protsess. Lihtsalt nagu keegi kratsiks sama kohta pikka aega. Nahk läks hellaks, aga muud küll häda polnud.
"Kujuta ette 60- või 80-aastast sellisega" - tätoveeritud 80-aastane taat oleks väga äge vaatepilt - sellist vaataks respectiga.
Aga see põletamise teema - no miks see on hullem kui tätoveerimine, augustamine või emode eneselõikumine? Eriti, kui see aastatega paraneb.
Mina olen seda meelt, et sihukeste asjadega tuleks lihtsalt piiri pidada. Et tulevikule mõeldes mitte torkida näiteks nägu ja käevarsi. Hoida ihukaunistused T-särgi katvuse piirides. Kui noor ja vihane rokkar kunagi asub lipsuga ametisse, siis ei vaata ülemused viltu, kui too soojal suvepäeval tuleb lühikeste varrukatega triiksärgiga, mille all käevarred paksult pealuid täis.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.