Suzuki XF650 kohvriraam
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 14
- Tsikkel: Suzuki XF650
- Kontakt:
Suzuki XF650 kohvriraam
tervitused...kas keegi subjekti kohta oskab midagi rääkida? plaan oleks sellisedhttp://www.nefab.ee/Alumiiniumkast.aspxalumiinimumkastid kyljekastideks kylge aretada.
Kas pean keevitama hakkama, neti kaudu ma mingi raami peale ei sattunud, kas sobib mingi muu margi raam?
tänud, kui keegi kogemusi jagab...
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Re: Suzuki XF650 kohvriraam
Hepco & Becker teeb küll su rattale raame:
Kofferträger für
SUZUKI XF 650 Freewind
Artikel-Nummer: 650.387 00 01
PDF fail: http://www.hepco-becker.de/anbauanleitu ... 7.0001.pdf
Hinda küsi www.motomarket.ee
Mis puutub nendesse kastidesse, siis oleneb, mis hind on, võibolla ei tulegi palju odavam, kui mõned motikale mõeldud raamid.
Kronsad, millega sa need kohvrid raamide külge paned, pead ikkagi ise tegema.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Kui isetegemiseks läheb, siis mul vedelevad toorikud: http://kodukorts.ee/galerii/
PS. Enam ei vedele
fagott kirjutas:tervitused...kas keegi subjekti kohta oskab midagi rääkida? plaan oleks sellisedhttp://www.nefab.ee/Alumiiniumkast.aspxalumiinimumkastid kyljekastideks kylge aretada.
Kas pean keevitama hakkama, neti kaudu ma mingi raami peale ei sattunud, kas sobib mingi muu margi raam?
tänud, kui keegi kogemusi jagab...
Ega Sa ei tea mis hinnaklassis need kohvrid seal firmas on? Jaemüügiga ka tegelevad?
Tunduvad täitsa ahvatlevad.
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
- Kontakt:
tegelen uurimisega just...kui teada saan , kirjutan siia, eks näis, tundub kyll suht hulgifirma, aga eks ma uurin järgi.
Tere. Oleks ka huvitatud(sõltub hinnast). Kolmekesi äkki oleme juba hulgi?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Just uurisin topcase hindu (mul tsiklil raamid juba ostes küljes), 50L oli 3000eek
-
- Kontakt:
ootan endiselt vastust nende alumiiniumkastide hindade kohapealt, neid peaks olema erisuurustes, seega kui hind on normaalne peaks sealt ka topcase-i jaoks sobiva ehk leidma...endal hetkel topcase-i vastu huvi ei ole...küll aga kyljekohvrite raami ja kastide enda vastu, ei tea palju alumiiniumist spets motokastid maksta võiksid? kogemusi?
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
originaalid suht kallid. Louisis paari hind 489 euri.
vaata ise www.louis.de artikkel 10024523
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
fagott kirjutas:ootan endiselt vastust nende alumiiniumkastide hindade kohapealt, neid peaks olema erisuurustes, seega kui hind on normaalne peaks sealt ka topcase-i jaoks sobiva ehk leidma...endal hetkel topcase-i vastu huvi ei ole...küll aga kyljekohvrite raami ja kastide enda vastu, ei tea palju alumiiniumist spets motokastid maksta võiksid? kogemusi?
Kontakteeru kasutajaga piipz, ta võib sulle rääkida al kastidest pikalt
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
ma küll saatsin ES-i aga noh tegelt võin ju siia ka kirjutada, ei ole väga siikret informeision:
TraX alu: http://motokaup.ee/index.php?cPath=31&s ... anguage=et
Kõige parema hinna-kvaliteedi suhtega, endal ka need peal.
Zarges alu: Kunagi müüs neid Motokaup aga nad läksid Traxi peale üle
Eestis müüb zarges asju:
http://www.arkogren.ee/index.php?&page=83
Siin saksa link
http://www.zarges.de/produkte/de/Logistik/index.html
Hepco & Becker alu: Xplorer - www.motomarket.ee
Siin saksa link:
http://www.hepco-becker.de/_eng/frameset.php
Hepco & Becker: Gobi, Gobi Black
Samad lingid mis eelimiselgi, need on väga tugevast plastikust, tõenäoliselt on need kallimad, kui alu kohvrid. Aga need on ka tõenäoliselt kõige paremad.
Hepco & Becker: Alu Standard (tavalised alu kohvrid, ei ole väga odavad)
jälle samad lingid mis eelmises
Hepco & Becker: Alu Exclusive (ma ei teagi mis siin paremat on, näevad lihtsalt blingimad välja?) Pakun et hind on ka Exclusive
lingid ikka samad
Kokkuvõtteks, soovitan kõigepealt uurida Motokaup.ee ja Trax kohvreid, kui need liiga kallid tunduvad, siis uuri, paljuga need Zargesed saab, mul olid kunagi Zargese kohvrid küljes, täitsa okeid.
Tööriistakaste ma pole kunagi otseselt üritanud tsikli külge modida, ma ei kujuta ette kui hästi nende lukud igasugust vibreerimist jms kannatavad.
Viimases hädas võid küsida ka http://www.karterikaitse.ee/, nad teevad alumiinist karterikaitsmeid, võibolla teevad ka kohvrid mõistliku hinnaga valmis. Ega nad ei peagi ju tegelt väga ilusad olema, peaasi et nad oleks tugevad ja veekindlad. 5 külge, kaan, 2 hinge ja lukustusmehhanism... ning mingi tihend, kui palju keerulisem see saab olla mingist suurest karterikaitsmest? Kui teevad, siis küsi kohe mingi 2-3mm alu lehest tehtud, õhemad kohvrid vajuvad lömmi kui kukkuma paeksid. Ja kui ei tee, osta ise alu leht ja lase kellegil alu-mehel kokku keevitada. Enduro rattal näeb selline hardcore kohver tõenäoliselt isegi parem välja.
-
- Kontakt:
seoses kellegi haiguspuhkusega on veninud mu kastiuuring pikale, lubati järgmise nädala alguses teada anda...eks siis annan huvilistele ka infi...kannatust...
Tartus pidi ka keegi ise tegema ,hind umbes 5-6k kanti paar. Ise näinud ei ole aga huvi korral uurin täpsemalt. Tegelikult tahaks natuke odavamalt hakkama saada.Kui kuskilt ühe näidiseks saaks võiks proovida ise teha küll.Kogu seda lukkude-hingede-tihendite värki pole mõtet ise leiutada vaid kasutada juba proovitud ja toimivaid lahendusi.
-
- Kontakt:
Kasti-info siis lõpuks saabus.
link meenutuseks: http://www.nefab.ee/Alumiiniumkast.aspx
Mõõduvariandid (Pikkus/Laius/Kõrgus)
400300275
352255245
352255355
hinnaks kõigil ca. 55 euri + km
ehk eesti rahas ja koos käibega ca. 1000eequ kast.
Hinnale lisandub ka transport, mis on omakorda 6-kasti kohta 2360.-
ühe kasti hind koos transaga siis ca - 1400.-
Ei tasu vist ära, kui juhuslikult keegi saksa vahet ei sõida, siis saaks transa ehk odavamaks.
Aga info siis selline.
-
Ei tasu vist ära, kui juhuslikult keegi saksa vahet ei sõida, siis saaks transa ehk odavamaks.
aga sa uuri välja kus kohas neid saksast saaks. Ma tõmman doitslandi poole minema veebruari lõpp- märtsi algus. Ja kui koht sobiv (et ei peaks suurt ringi tegema) siis saaks ilmselt ää tuua.
-
- Kontakt:
uurin seda asja veidi...tegelt kui keegi tln-lane viitsiks, võiks sealt firmast läbi käia ja vaadata neid enne kui ostuks läheb.
ise lähiajal pole tln-a tulemas...asukoht on muidu seal http://www.nefab.ee/Sihtkoht.aspx
kui keegi viitsib, siis tasub vist enne helistada ja kokku leppida, et neil ikka oleks mida näidata ka.
Kontakt: Eliis Virves - 56600124
Kui keegi on silma peale visanud, siis võiks edasi mõelda.
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Kasutan teemat tiba teise küsimuse jaoks aga sama ratta kohta:kas kellegil Freewindi omanikest on ratta küljes ka kaitserauad?(midagi muud kui Hepco-beckeri toodang)Eriti huvitaks nende soetamiskoht ...Minu otsingud andsid vaid selle tootja omi aga mobiles on mitmeid rattaid hoopis teistsuguste raamidega mis rohkem huvitaks.
terv
Alex@taas freewindlane

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
-
Kasutan teemat tiba teise küsimuse jaoks aga sama ratta kohta:kas kellegil Freewindi omanikest on ratta küljes ka kaitserauad?(midagi muud kui Hepco-beckeri toodang)Eriti huvitaks nende soetamiskoht ...Minu otsingud andsid vaid selle tootja omi aga mobiles on mitmeid rattaid hoopis teistsuguste raamidega mis rohkem huvitaks.
Kui leiad midagi või keerad ise midagi valmis, anna teada. Oleks naise rattale ka vaja.
-
Hr.Nõel kirjutas:Kasutan teemat tiba teise küsimuse jaoks aga sama ratta kohta:kas kellegil Freewindi omanikest on ratta küljes ka kaitserauad?(midagi muud kui Hepco-beckeri toodang)Eriti huvitaks nende soetamiskoht ...Minu otsingud andsid vaid selle tootja omi aga mobiles on mitmeid rattaid hoopis teistsuguste raamidega mis rohkem huvitaks.
Kui leiad midagi või keerad ise midagi valmis, anna teada. Oleks naise rattale ka vaja.
Hepco-beckeril on selline olemas...ehk sobib sinu ilumeelele http://www.hepco-becker.de/anbauanleitu ... 6.0001.pdf
Mulle ei meeldi ta kuna õliradikas jääb küljelt tuleva jõu meelevalda ning kahju võib olla suurem kui kasu

Mina samuti suur huviline kukkumisraudade osas freewindile. Hepco-und-beckeri omad maksaksid koos tellimisega 2700 eek. mis ei ole ka ulmehind võrreldes kukkumisel saadava kahujusummaga,aga elu on näidanud, et alati leiab ka teisi (soodsamaid) võimalusi. Seega, kes teab mõnd tegijat, jagage infot siia.
-
hyppavlind kirjutas:Mina samuti suur huviline kukkumisraudade osas freewindile. Hepco-und-beckeri omad maksaksid koos tellimisega 2700 eek. mis ei ole ka ulmehind võrreldes kukkumisel saadava kahujusummaga,aga elu on näidanud, et alati leiab ka teisi (soodsamaid) võimalusi. Seega, kes teab mõnd tegijat, jagage infot siia.
Täna sain Motomarketis hinnapakkumise HB omale 2300 krooni ja aeg neli nädalat.Pean läbirääkimisi hetkel ühe firma ja ühe erategijaga.Esialgne hinnaskaala ca 20% odavam kui HB omad.Kas huvilistel on ka oma nägemus rauast?Ise võtan aluseks ilmselt selle: Väikse lisakaitse tahaks ka õliradikale teha.

Mingit konkreetset nägemust pole, mu jaoks on oluline, et kukkudes plastikut ei lõhuks. Visuaalselt ehk niipalju, et väga esiletükkivad poleks (nagu autokooli õppesõiduratastel). Sellel fotol näevad päris vahvad välja küll
Kus kandis su tegijad asuvad? Et kui tegemiseks läheb, siis kas tsiklit tahetakse kohe näha ja siis mõneks ajaks garaazi jätta, et katsetada?
( ei tea leiutustegevusest suurt midagi, seetõttu ei kujuta ka protsessi kuigi hästi ette..)
-
hyppavlind kirjutas:Et kui tegemiseks läheb, siis kas tsiklit tahetakse kohe näha ja siis mõneks ajaks garaazi jätta, et katsetada?
(ei tea leiutustegevusest suurt midagi, seetõttu ei kujuta ka protsessi kuigi hästi ette..)
Kui asjast asja saab, siis katsetuseks-proovimiseks viin enda oma ja küll ta teistele ka peab sobima

Oleks ka kaitserauast huvitatud.
Et kuidas siis edeneb teemaga?
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
-
kaoz kirjutas:Oleks ka kaitserauast huvitatud.
Et kuidas siis edeneb teemaga?
Hetkel minu poolt seisak.Raua valmistajal on pikk järjekord ning mujalt pole endal aega olnud otsida.Kellel aga hädasti vaja, siis Motomarketist endiselt võimalik tellida.
terv
Alex

-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
proovige seda meest ka, Tel. 50 94 367 Toomas. asub Tallinnas ,Bikers pubi taga. Teeb lisaks alukeevitusele ka kukkumisraudasid ja värke, olen ta tööd näinud, quality värk
Just sain oma rauatatud (kaitserauad) Freewindi kätte. Esimene emotsioon KENA (ma ikkagi naine), sobivad väga hästi, sama hall toon nagu rataski, ei midagi häirivat, pika sõidu ajal ka hea jalgu toetada. Samuti korralikult kinnitatud, ei mingit logisemist.
Kuna ratas hetkel madaldatud siis peab kurvis veidi ettevaatlikum olema. Kuid kui omal sõit käpas, siis plaanin ratta kõrgemaks tõsta ja siis kindlasti pole enam probleemi.
Hinnaks sain 1500 kr
Mina igatahes väga rahul!
SOOVITAN SOOJALT!
-
- Tsikkel: Freewind
Kaoz. Kes, kus ja kaua su ratast rautas?
Piipz kirjutas:proovige seda meest ka, Tel. 50 94 367 Toomas. asub Tallinnas ,Bikers pubi taga. Teeb lisaks alukeevitusele ka kukkumisraudasid ja värke, olen ta tööd näinud, quality värk
To: õemehe õemees
See Toomas, Bikers pubi tagant.
Talle võib julgelt helistada.
Tööaeg u 4 tööpäeva, mul oli ratas ka pühade aeg seal ja läks nädal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.