Raketibaasi kestvusenduuro 5000 kroonile
Moderaator: Moded
Re: Raketibaasi kestvusenduuro 5000 kroonile
Kasjok kirjutas:Paar videoklippi ürituselt:
videos paistab üsna võigas, aga mees siiski sõitis kohe edasi.
ühe tähelepanuväärse mehe stiilinäide.
dominator
See mees esimeses videos, kellest pea aegu üles õideti on minu sõber. Õnneks sai hobaduse ainult käsi, mis oli õhtul päris paistes. Kuid asja positiivne külg on see, et peale sõitu otsis otsasõitja meid üles ja viisakalt vabandas. Kiitus talle.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
ega sellel otsasõitjal eriti muud varjanti polnudki vähe aega jäi reageerida,hästi läks hea et üle ei sõitnud
... ja mina neid sellesse jamasse tirisin enda järel. Paras koom klipp, sorry! Vähemalt õnnelikult läks. Ise käisin kaks korda üle lenksu ja veel mingi tirel kusagil. Ahaa, keegi venekeelse aktsendiga vend pani mulle nii suure hooga sisse, et ehmatas ise ka ära. Vabandust ei kuulnud küll!
Sõit oli viimatse pääl, Lärm, tänud! Sõitsn kogu sõidu lahtise tagaratta mutriga, no jäi lahti kogemata. Suure kiiruga sai ketti pingutatud ja noh... juhtub! Kuulsin, et mis asi see kurat koliseb, fini
see oli ka mul esimene selle talve võistlus, üks talvine trenn on tehtud, kõva sõna Kannikad (pepu vahe) jummala puru hõõrdunud, pepu marraskil alati peale kestvussõite. Kas mul ainult nii? Istun liialt sadulas, seda ma tean, et on minu laiskus ja eks ta ajajooksul tule see kogemus ja jalgade töö. Kevadel saab aasta kui YAMU 450-ga saab sõidetud. Kodukandi mehed ajasid hamba verele ja nii sai korraga kaks mootorratast garnaasi. Nüüd ei ole mehi kusagil, mina aga sõidan Lärmi´ga võidu! Ise ka ei usu vahest, millega hakkama saanud! koht 51 pole muidugi suurem asi aga ennast on ületatud tublisti jälle. Õppisin esipidurit kasutama, sel sõidul, päris tõhus lisa!
Ogei, hüppeliiges teeb kevadest saadik valu, krt see segab veits püstisõitmisel. Kannatan ära, äge on ju!
Berni 5140521 (muide kas Ihastes keegi trenni käib tegemas, ma mõtlen Ihaste meestest), peale Erik´u? Hea oleks tutvust teha ja teinekord sõidukulusid jaotada!
Tore ,et ikka meeldis köigile.Selle söidu järelkaja on küll ainult positiivne olnud-see on köige suurem kingitus korraldajale .
Kärnatamised algavad siis 4 aprill rannus ,kus igal vöistlusel saadakse punkte ja sügisel selgub Kärnatamise vöitja igas klassis.
selle aasta ürituse nimi "Motorex Karjääri Kärnatamine" 2009karikale.
seniks edu
Lärm
ja hakake omi litsentse küsima alates Missost
kas kärnatamisel on meeskondlik arvestus ka nagu eelmine aasta
maru keeruliseks läks ,arvan ,et ei tee seekord meeskondlikut vaid teeme nelja etapi kokkuvöttes arvestuse
Berni kirjutas:Kannikad (pepu vahe) jummala puru hõõrdunud, pepu marraskil alati peale kestvussõite. Kas mul ainult nii?
Kasutaja Pihlakas oskab sulle kindlasti nõu anda. Näiteks eelnevalt kannikad (pepu vahe) vaseliiniga määrida. Või näiteks beebi pepule mõeldud puudrit.
Veidi häbi on tunnistada, aga oma laiskusest tagumikku kergitada võib punetust kohati esineda küll. Seda saab ennetada vaselini või mingi muu määrdeomadusi omava inimese nahale mõeldud määrdega, mida kanda peale enne sõitu. Juhul kui seda ei tehta ja sõitjale meeldib kaks tundi järjest istuda ja kui olete harjunud vähemalt korra päevas raskemat häda tegema, siis on tungiv soovitus määrida vaseliini või kreemi peale sõitu. See on muidugi kõvasti ebameeldivam, aga vähemalt ei pea terve öö kõhuli magama ja järgmine päeav saab rõõmsalt ja valutult seda raskemat häda ka teha.
TsikliMutt kirjutas:Berni kirjutas:Kannikad (pepu vahe) jummala puru hõõrdunud, pepu marraskil alati peale kestvussõite. Kas mul ainult nii?
Kasutaja Pihlakas oskab sulle kindlasti nõu anda. Näiteks eelnevalt kannikad (pepu vahe) vaseliiniga määrida.
Või näiteks beebi pepule mõeldud puudrit.
tegelikult on abiks korralikud alumised püksid pehmendusega(nagu ratturil)ise kasutan juba aastaid fox-i omi ja pe...se vahe probleem on kadunud,isegi pikemate sõitude puhul .soovitan soojalt
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
kaval kirjutas:TsikliMutt kirjutas:Berni kirjutas:Kannikad (pepu vahe) jummala puru hõõrdunud, pepu marraskil alati peale kestvussõite. Kas mul ainult nii?
Kasutaja Pihlakas oskab sulle kindlasti nõu anda. Näiteks eelnevalt kannikad (pepu vahe) vaseliiniga määrida.
Või näiteks beebi pepule mõeldud puudrit.
tegelikult on abiks korralikud alumised püksid pehmendusega(nagu ratturil)ise kasutan juba aastaid fox-i omi ja pe...se vahe probleem on kadunud,isegi pikemate sõitude puhul .soovitan soojalt
täitsa nõus. Kõige olulisem - ärge kasutage tavalist puuvillast pesu. Selle asemel kas nimetatud ratturipüksid või muu sportpesu. Aitab kindlasti!
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Imelikud mehed,et vaseliin kohe käepärast võtta Tegelikult ei ole endal päris nii kaugele asi läinud,et vaseliini vaja....ei ole seda kusagilt kapi pealt võttagi ja kuidagi piinlik täisealisel mehel apteeki minna ja küsida apteekritädilt,et :Palun tuub vaseliini.
....tahaks neid tädide nägusid pärast enda lahkumist näha
,kuigi häda võib härja kaevu ajada.....kui ikka urruauk tuld välja lööb,siis ega vist valikut ei ole.Seda nähtud küll,et enne sõitu korralik kogus beebipuudrit püksist sisse kallatud,aga endal pigem peale sõitu vaevused tingitud sellest,et sadul liiga kõva ja lihtsalt pe..se ära tampinud.Muda ja liiva on pükstest ja kannikavahest peale sõitu leitud küll ja veel...see käib asjaga kaasas ja täiesti loomulik.
Omal istumisega probleeme pole kuna aastaid sõidetud jalgrattaga krossidel , kuid küss oleks: et kui paljud mehed seal sõitsid raske rattaga (ise sõitsin ka 140+kg rattaga), hea oleks seda teada et võrrelda tõrksa ratta taltsutamisega saavutatud kohta (üldarvestuses 41; kärnatajatest 25) teiste samasugustega
.
-
mis seal ikka imelikku on.Ise käisin enne Gotlandi enduurot apteegis ja ostsin 6 plänni vaseliini,et kuidagi moodi "vorsti,moosi"rehvile sisse saaks.
Mäletan ,et 9 päevasel Maroko tripil aitas hästi tita pulber.-töötas hästi.
Õhtust! Kuda selle raketibaasiga lood jäid,kas maaomanik ütles oma seisukoha seal sõitmise kohta?
saan omanikuga seal möne päeva pärast kokku ja hakkame kahjusid üle vaatama,mina tsiklimehe pilguga ja tema metsamehe pilguga -saab tore olema...,tegelt ta päris norm säga.
lärm kirjutas:Sai täna EMF-ga räägitud ja leppisime kokku ,et kõik RS kaardid tulevad minu kätte ,esimene ports tuleb juba sel nädala vahetusel.Arvan et missos küsige .
Lärm
Ohhoo.....okidoki siis,
... rada oli tõesti hea, 5+
Kalvar kirjutas:Omal istumisega probleeme pole kuna aastaid sõidetud jalgrattaga krossidel
, kuid küss oleks: et kui paljud mehed seal sõitsid raske rattaga (ise sõitsin ka 140+kg rattaga), hea oleks seda teada et võrrelda tõrksa ratta taltsutamisega saavutatud kohta (üldarvestuses 41; kärnatajatest 25) teiste samasugustega
.
Ahhoi....sama siin.LC4 ( või pomm, kutsuge kuidas tahate )
minul, kui algajal, on ikka suht piinarikas raske masinaga sõita,
eks nendest kestvussõitudest tehtud ka juba omad järeldused:
tuleb osta kerge ratas, arvan et mingi 250 kupsi oleks paras
...muide, kas keegi KTM-i ei taha osta we
See rada polnud raskete jaoks midagi hullu. Ega LC4 nüüd niiväga jube ka pole kõval pinnasel sõitmiseks. Kui sõitjal vähegi kaalu on ja pinnas peab, saab sellega kõvasti sõita.
Vaadake või sanderi eelmise aasta tulemusi.
raskega oli seal ka mu arvates ka täitsa bro kulgeda, raskega on vist vajalik säilitada võimalikult stabiilne ja võimetekohane sõit, st kukkumiste ja võsaskäimiste vältimine et konkureerida kergetega; omal käisid amordid põhja hüpetel (ei uskun`d et üleöö hüppama hakkan )-peab nüüd vedrud-õlid üle vaatama;
Aega läks aga lõpuks valmis sai (proge jukerdas)
Väike video, mis on seebikarpidega filmitud :p
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.