Kas oled targem kui 5B?
Moderaator: Moded
Re: Kas oled targem kui 5B?
Sadness kirjutas:... ?
Arvan, et vastuse c variant. Sellise bensiini säästu vajaduse juures on soovituslik sõita ühistranspordiga, häälega või kiiluda ennast naabrimehe autosse ![]()
Sadness kirjutas:Erci kirjutas:Aga õige variant oleks hoopis panna gaas põhja, sest järgmine tankla on kohe Kambjas.
Krt, jutt jumala õige, olin unustanud!
Aga eeldame, et Kambja tanklat külastas majandussurutis ja see pani uksed kinni.
Küsimuse point just selles, et kui käigu vaba peale paned, siis veered 2l/h mäest alla ja teisele poole poolde mäkke, kuid siis pead uuesti gaasi litsuma ja pöörded 1000 pealt 2400 peale tagasi ajama. Aga kui 5ndaga (jalg gaasilt maas, kulu 0 l/h) mäest veered, on juba oru põhjas (lõigu keskel) hoog maas ja pead hakkama uuesti gaasi tallama, et mäest üles saada. Et kumb see ökom variant peaks olema?
Tegelikult tuleks alla veeremise ajaks mootor välja suretada,all orus käivitad uuesti ja siis 2400-ga mäest üles tankla poole.
-
Sadness
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Loomulikult on see bensusääst üsna tobe küsimus ja mina isiklikult ei kavatse mingeid erilisi nippe hakata kasutama kütuse säästmiseks, nagunii mingi rallimees pole, kelle kulu 100l/100 km oleks. Lihtsalt üks kolleeg kukkus targutama, et tema säästab tühikäiku kasutades x liitrit iga nädal. Mulle ei tundunud tema seletus päris veenev, aga piisavalt selgelt vastu väidelda ei osand, sest mina olen lollim kui 5b.
Et ehk lõpetaks ironiseerimise ja laseks rääkida mõnel, kel füüsikast aimu?
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
mototydruk
- Tsikkel: Kawa
Parkimiskellast bensukuluni ![]()
-
triplekix
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Selle näidu eest oleks ma samuti trahvi määranud.
Seekord minuarust õigus kontrolöril.
Arusaamatu, kuidas inimesed ei tunne kella....
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
Gilera 180
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
Paraku on see väga vaieldav teema. Mõlemil oleks nagu õigus. Puudu jääb ainult inimlikusest (kontrolör). Minna selle summa pärast kohtusse?! Nii ja naa. Endal oli 2007 aastal sama küsimus, et minna kohtusse või ei. Põhjus oli muidugi natukese teine, summad ja lisakaristused olid väheke karmimad. Lühidalt siis, et sõitsin asulas 80-ga(asulasisesel teel) aga karistati selle eest, et nagu oleksin sõitnud asulavälisel teel 80-ga. Selge see, et tegu oli otsuse trükkija lihtsa näpukaga. Aga mind see enam ei huvitanud, tegu sai tehtud ja otsus sai langetatud. Ega muud kui kohtusse. Kohus oli möödunud aasta 19.augustil, mille ma võitsin. Politsei vabandus oli see, et sekretär oli teinud eelmisest otsusest copy / paste
Peale selle juhuse on mul veelgi juhuseid kus politsei on näiteks minu isikukoodi valesti kirjutanud. Õnneks on ka need protokollid tühistatud, sest antud kodanikku pole reaalselt olemas.
-
simp
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
hmm, nii peaksin ma vist kõik trahvid tühistatud saama?:P
simp@kolm isikukoodi(haigekassas, haridus ministeeriumis ja kodakondsus ja migratsiooniametis erinevad(kunagised näpukad tädide poolt))
igatahes, jätkates parkimisteemat.
"parkimise kontrolli teostajale nähtavalt ja arusaadavalt"
kohtus peaks olema ka võimalik tõestada sellisel juhul et kontrolör ei ole oma tööks sobiv(ala pime jne...)
simp kirjutas:kohtus peaks olema ka võimalik tõestada sellisel juhul et kontrolör ei ole oma tööks sobiv(ala pime jne...)
Kui sul on ligipääs delikaatsetele isikuandmetele ja suudad kohtule põhjendada-tõendada nende andmete tõepärasust ja sinu käes olemise seaduslikkust, siis on see hüpoteetiliselt võimalik, tingimusel, et kontrolöri ametijuhendisse on sisse kirjutatud, et kontrolör ei tohi olla vaegnägija või kontrolörina ei tohi töötada nägemist korrigeerivaid vahendeid (prillid, kontaktläätsed) kasutavad inimesed ![]()
-
Siug
Sadness kirjutas:Loomulikult on see bensusääst üsna tobe küsimus ja mina isiklikult ei kavatse mingeid erilisi nippe hakata kasutama kütuse säästmiseks, nagunii mingi rallimees pole, kelle kulu 100l/100 km oleks. Lihtsalt üks kolleeg kukkus targutama, et tema säästab tühikäiku kasutades x liitrit iga nädal. Mulle ei tundunud tema seletus päris veenev, aga piisavalt selgelt vastu väidelda ei osand, sest mina olen lollim kui 5b.
Et ehk lõpetaks ironiseerimise ja laseks rääkida mõnel, kel füüsikast aimu?
Laseme siis targemad sinu probleemi lahendama. Otsene vastus sinu küsimusele algab 5.21. Aga tegelt: öko sõidust huvitatuil tasub mõlemad osad ära vaadata. Lisaks sellele, et on hariv, on ka lõbus.
-
Torpedo
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
rolex kirjutas:Aga mis ei tapa pidi tugevaks tegema või siis vaeseks
Mis ei tapa, teeb sind nõrgemaks ja tapab järgmisel korral.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.