yamaha ei käivitu
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
yamaha ei käivitu
tere
nimelt siis sai yamaha virago xv 125-el nukkvõlli keti märgid manuaali järgi paika pandud,klapid sai ära sooveldatud, klapid peavad ja paika regullitud, mootor käib ringi ja säde on korralik aga käima ei lähe kui kui käivitan siis mootor töötab kaasa aga ise nagu käima ei lähe kütust saab ilusti peale sai isegi eetrit proovitud õhupuhastisse lastud aga ei midagi paremat karpa on ära reguleeritud ja puhastatud
kas keegi oskab aidata?
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Re: yamaha ei käivitu
mõni vaakum voolik kusagil vahele jäänud või ühendamata ?
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Lükka tööle sel juhul, siis ka tööle ei hakka, tee topkat, proovi lükata tööle, isegi tolle peale plärtsu ei tee siis vaheta küünal ära uue vastu või töötle vana, leeklambiga, korda. Kui need protsetuurid ei aita, puhasta karpa uuesti ära, asenda bensiin uuega ja proovi uuesti, küll ta kord läheb tööle, kui kõik nii ilus on nagu sa kirjeldasid.
-
- Tsikkel: vfr
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
1siim7 kirjutas:sai isegi eetrit proovitud õhupuhastisse lastud aga ei midagi paremat
Seda ära küll mittekunagi enam tee!!!
Eetri plahvatus silindris on umbes samajõuline kui kuvaldahoop- ning võib sinu pisikest V2 mootorit jäädavalt kahjustada!
Eeter jäta trakrorite tarbeks....
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 186 korda
1siim7 kirjutas:... kui kui käivitan siis mootor töötab kaasa aga ise nagu käima ei lähe...
Kontrolli dekompressiooni klapi olemasolu ja selle asendit.
-
Teema algataja
olen proovinud ka toorklapi asendeid olen kätt hoidnud õhupeale voolu juures et saaks rohkem rikamat bensu segu esimeses silkus on kompresioon 8 ja teises 9 , 10 on maksimum, mis peab olema topkat olen ka teinud ikka ei midagi ainuke ,et pole lükanud käima küünlad on tal vahetatud kolvirõngad on vahetatud tihendid uued 1 süütepool on ka vahetatud filtrid on vahetatud ja peale jupide vahetamist pole käima saanud enne seda töötas vahetasin osad välja sest nad olid mustad ja kulunud aga ei märknud märke ära kuidas nad enne seda olid kui osad lahti võtsin
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
viga võib olla lihtsam kui sa arvad. Lae aku punni täis ja proovi siis. Kevadeti on see tavaline probleem. Käivitus tahab väga teravat voolu saada. See ei loe, et veab mootorit ringi!
Lae aku täis!
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: SLR650/ST1100/TDM850/TDM900..
Kontrolli kas peale süütepooli vahetust küünlajuhtmed ikka on õigetel püttidel.Ja muidugi nagu motokas juba ütles "aku".Ma olen kevadeti auto aku krokotillidegaa kõrvale võtnud vaatamat sellele ,et tsikli aku on laetud.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
1siim7 kirjutas:olen proovinud ka toorklapi asendeid olen kätt hoidnud õhupeale voolu juures et saaks rohkem rikamat bensu segu esimeses silkus on kompresioon 8 ja teises 9 , 10 on maksimum, mis peab olema topkat olen ka teinud ikka ei midagi ainuke ,et pole lükanud käima küünlad on tal vahetatud kolvirõngad on vahetatud tihendid uued 1 süütepool on ka vahetatud filtrid on vahetatud ja peale jupide vahetamist pole käima saanud enne seda töötas vahetasin osad välja sest nad olid mustad ja kulunud aga ei märknud märke ära kuidas nad enne seda olid kui osad lahti võtsin
Äi tunne küll seda marki aga kas 8 liiga vähe pole
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
1siim7 kirjutas:filtrid on vahetatud ja peale jupide vahetamist pole käima saanud enne seda töötas vahetasin osad välja sest nad olid mustad ja kulunud aga ei märknud märke ära kuidas nad enne seda olid kui osad lahti võtsin
vahest äkki võib ka selline viga olla et kütusefilter on tagurpidi, kui sa kasutad sellist kütusefiltrit mis käib vooliku vahel.
näiteks see--> http://www.four-h.purdue.edu/tractor/pictures/033.jpg see ei tööta eriti kui ta tagurpidi on. Seal on nooled peal kuidas õigesti ühendada
-
Teema algataja
süütepooli juhtmed on õieti paigaldatud olen akulaadiaga koos käivitanud aga aku pole täielikult täis, ma võin aku laadima panna, peenpuhastus bensiini filtrit mul ei ole siiamaani veel sinna pandud
Noo kurjam proovi lükata tööle, mitte ära kirjuta, et lükata pole veel proovinud, teinekord on töölesaamiseks tunduvalt rohkem pöördeid vaja kui starter värskelt remonditud mootoril saavutada suudab. Leia suhteliselt tühi asvaldilõik ja vabakäiguga lükka hoog sisse ja sidur alla teine käik sisse ja sidur lahti lasta, hea kui keegi aitab lükata veel. Üle 100m lükata järjest on paras lollus, siis ka ei luba, otsi viga mujalt.125cc töölelükkamiseks pole erilisi oskusi vaja.Ja usu mind, kui sul küünal ikka töötab ja märg ei ole ja midagi totaalselt valesti kokku ei pannud siis pill tööle ka läheb.
Pihusta süstlaga läbi karbussi bensiini peale, kui lubab, on viga bensiini pealevoolus. Kui ei luba, siis vaheta süütejuhtmed omavahel ära( äkki mootorimärgid ei lähe ikkagi kokku, seega säde sel momendil selles silindris milles ei ole survetakt). Niimoodi kõige lihtsam kontrollida, kuid kindlasti puhasta küünlad ära, kui need on märjad.
-
Teema algataja
sain siis tsikli käima laadisin aku ära ja pärast sain aru et teine silku oli ikka 180 kraadi vale aga ikka minna ei tahtnud tegin dopkat ja selliseid asju siis ikka võttis hääled sisse
aitäh neile kes aitasid
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.