räägitakse, et sellisel kujul, nagu ta paar aastat olnud on, enam see üritus ei ole. st siis finantsprobleeme. aga samas see allikas avalikustas, et kohale võib ikka minna - midagi improviseeritut ikka pidi toimuma. kuupäevi ei tea ja fakte kah mitte.
jahh , lugu täitsa õige , Karl XII ei toimu see aasta enam oma hiilguses , ega vist mitte kunagi enam. Õige on see et toimuvad ürituse matused- ei midagi uhket , lihtsalt sõbralik koosviibimine (tulla võivad muidugi kõik kes tahavad) . Bände ei ole - kes tahavad võivad ise midagi improviseerida . kummipõletusplats on ka see aasta olemas . laagripaik on nagu iga aasta on olnud . kes tahab võtab ise oma joogid-söögid kaasa , kohapeal alkot ei müüda . oodatud on muidugi kõik- seltsis segasem.
mina olen 100 % kohal nigu lubatud. Tulemata võin jääda vaid mentide otsuse tõttu.. kui load ää võtavad. Jäin neile veits hammaste vahele aga kui tsikliga ei tule sis persse...... tulen kasvõi kellegi autoga. Kurb et finants probleemid... see yritus on ju olnud minu jaoks kõige oodatuimaid yritusi viimasel kahel aastal:P
Peab kurbusega lausuma et ei tule.. Trahv raisk ähvardab jõle soolane tulla ja seega ei saa lisaväljaminekuid endale lubada. Jõudu jaksu. JA MÄLESTAGE SEDA YRITUST IKKA KUMMI PÕLETAMISE JA SUURE KOGUSE ALKOHOOLIGA.
Käidud nigu naksti.. Ja võn öelda et karl 12 oli ka seekord yle ootuste vägeva ja meeldejääv kogunemine. Ei kahetse mitte minutitki sääl veedetud ajast ja Tuleks nyyd sis veel see hääl kah tagasi mis sääl ara lauldud sai... ooolen mmmi mees persse kukkunud emmi mees. ja sis veel see kah .. sõidan yle killustiku mööda kruusa teed yle vanamuttide kes seisavad mul teebeal ees.......jne
Ma olin ka korra seal(autoga ) ja minu meelest oli samuti päris lahe üritus. Arvan, et tähtsad ei ole mitte suured bändid ja hullud võistlused vaid seltskond ja õlu. Järgmine aasta võiks kindlasti seal veel midagi sarnast korraldada, sest koht sellisks ürituseks on ju tegija!!
do not take life too
seriously, you never
get out of it alive
- Elbert Hubbard
Peied peetud nagu nalja.Üritus hea ,koht hea,peielised ka päris talutavad .Sai kohe päev varem kohale tuldud,et lugu ilmet võtaks rohkem ja ei peaks enne lahkumist jälle kurtma,et nää üks pääv jäi jälle puudu.Aga nagu alati...
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.