4 rattaline roller / mopeedauto

Kasutaja avatar

Priit_IZ
Tänatud: 12 korda

Re: 4 rattaline roller / mopeedauto

Lugemata postitus Postitas Priit_IZ »

Ise oma elu esimesed 21 aastat maakohas elanud. Võin vabalt kinnitada, et pole hullemat asja koganematu juhi jaoks, kui "hõreda liiklusega maatee". Miks? Sest need, kes seal liiklevad arvavad täpselt samamoodi - kes siin ikka sõidab, annan niipalju, kui torust tuleb. Milleks kainelt sõita, siin ju poliisi pole.
Selle looga seoses tuli silme ette pilt miski 80date lõpp, 90date algusest, kui meil seal külavahel miski stabiilses konditsioonis seltskond käis oma saja amprise datsuniga kiiremaid tiire tegemas. Uksed olid ees. Sellega vist piirdus. EI esiklaase, ei tulesi. Rongi pealt tuleval rahval oli oma mure, kuidas eest ära saad. Ainus valgusallikas olid paar hõõguvad koniotsa datsunistide hambus. Seadusesilma polnud siis seal kandis üldse. Praegu on 4 valla peale üks naispolitseinik 9-17 tööajaga, aga see selleks.
Kinldasti on maakohti, kus asi on viisakam ja korralikum

Mul on seni arusaamatuks jäänud, miks ökonoomseid mopeediklassi liikureid siinamil peetakse alaealiste mänguasjadeks :wack:

oldmoped kirjutas:

Mul on puukuuri seinale ХУИ kirjutatud... aga olen käinud kordi kontrollimas, ikka on lihtsalt puukuur ja sees ka midagi kirjale vastavat ei olnud näha.

(lol) (lol) (lol)

Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”