Koolitused kuluosavaldkonnas
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Koolitused kuluosavaldkonnas
StreetMoto kirjutas:Näide ühest suht kultuursest ja normaalse mainega motopoest-teenindusest: mul oli hoolduses üks ATV ja manual ei andnud tagasilla õli markeeringut. Kas kästakse panna GL4 või GL5 või veel miskit imelisemat. Helistasin siis sinna, kus neid päevast-päeva hooldatakse ja remonditakse ning küsisin, mis õli vaja panna. Vastuseks oli: "meil on siin mingi tünn, me paneme seda igale poole (nii mootorisse kui silda) aga ma ei tea, mis õli see on". No mis ma selle peale kosta oskan??? Mis see siis oli, kas mootoriõli, kas poolsünt, täissünt, mis viskoossusega jne seda ei õnnestunudki teada saada. Ka teised mehhaanikud ei osanud seal aimata, mida nad kliendi sõiduki mootorisse kallavad.
mõistan et sellise mototeeninduse avalikustamine siin oleks ebaeetiline, aga mind isiklikult küll huvitab väga kellega tegemist. kas tohiks paluda erasõnumina? nu et siis tean kelle juurde tulevikus oma pille mitte viia.
tnx!
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.