Tsikli romula
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Tsikli romula
-
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Re: Tsikli romula
Equ
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
-
Teema algataja

-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Mäletan et ükskord olin seal poes keel ripakil asju vahtimas (tõenäoliselt pingsalt mõttetegevuses, kas osta ntx kolvirõngad või siis hoopis käiguvahetuskahvlid

-
Teema algataja
-
Teema algataja
Tondu, kus see siis Paldiski mnt-l on mingisugune motoratta pood???
Ise kain Verenni tanaval ja teletorni juures. Tondil ei ole midagi mis mulle vaja on.
ja olen kindel et Saaremal on uks motoratta romula. ise pole kainud, aga raagitakse, et hinnad on suured seal
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Irw, korralik tsikliromula tekib Eestisse siis, kui on piisavalt palju rattaid kabelisse sõidetud.

-
Teema algataja
Hotrod kirjutas:seni odavaim koht mida tean on kloostrimetsa pood, omad ostud teen ka hsealt.. kõige kallimaks arvan et on tondi kauplus, seejärel veerenn..
nõustun täielikult. ise saanud veerennis algajana mingi 99 aastal petta. müüs kasutatud jupi uue pähe, alles kodu jõudes sain aru viisin tagasi, siis:"kas ma siis ei öelnud sulle?" tegi lolli näo ja võttis suure pinnimise peale tagasi! kui oleks edasi soigund et müüsin uue, siis ei tea mis oleks teinud, kuna jawa karteri pool siis maksis 1985.- siis sain uue kuskilt mujalt, erakätest. Kloostrimetsa tuli aga juba uus karteripool 1800.- No mina ei tea kas laiali võetud kareti pool , kus ei olnud sisse jäetud isegi silindri tikkpolte. Pettusin nii sügavalt et mitte kellegile ei soovita, sama oli ka v4 sapaka mootoriga et hinnad tõesti krõbedad on

Honda AT RD07
-
Teema algataja
otsisin el. karpi rollale ja oli müügis 125 oli hind vaja oli kahte
krt raha oli 100 eeku sula ja küsisin mitu tal neid on et tulen päeva pärast või nii tagasi.
asjatoimetused lükkasid aja nädala edasi ja siis oh imet küsiti ühe karbi eest 250 eeku kahjuks oli mingi teine vana (selline jämeda poolne) letis ja ütl et peremees teeb hinnad.

leidin Viljandi täikalt 25 eeku tükk mingi vana müüs.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.