Kust saab Philips Motovision pirne?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Kust saab Philips Motovision pirne?
http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=en
Selliseid siis? On keegi näinud?
Re: Kust saab Philips Motovision pirne?
Meil peaks neid olema
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Kontakt:
Ühte H4 oleks vaja, palu eegib? Saab üldse ühekaupa? Häda pärast sobiks vist paar ka.
Pean vaatama, ei mäleta, palju neid pakis oli ja mis nad maksid, lähen miskiaeg poest läbi ja siis kaen üle.
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Mina panin kohe xenoni ette
ja sellise kus 1 pirnil on2 töökambrit(H4 pirnil on lähi ja kaugtuli eraldi kambritega mitte ei liigutata pirni) ja iga pirni kohta läheb 2plokki
see välistab selle et kui pirn töö lõpetab siis ratas pime on
kui kellelgi on huvi sellise või (suvalise kas või D2S D1S) xenoni vastu siis saan aidata ja ka hea hinnaga
-
ei ole täheldanud kuna lähituli kütab tööd tehes ja kaug tule kambri soojaks aga eks pisike toonivahe paariks sekundiks ikka on aga pimedat küll pole
autojuhte kepitakse küll hetkel täiega ise paigaldatud xenonite pärast st. mitte nõuetele vastavatega, tea kuidas nad tsiklitesse suhtuvad. Trahvid lähevad ka niiööelda delikaatseteks , et ei tahaks ise omal nahal eksperimenteerida....
-
vot ei oska öelda
olen oma autol isepaigaldatud xenoneid praktiseerinud oma5 aastat juba ja siia maani pole keegi midagi halvasti öelnud
paljuski on asi kinni selles et kuda on regullitud tuled ja mis valgustugevusega pirne kasutada
mina ei soovita kasutada üle 5000K pirne kuna nende valgustugevus ei oleenam nii hea ja valgus läheb ka liiga siniseks
kõige parem on kasutada 4000K pirne sest päevavalgus on 4200K aga pole viga ka 5000K pirnidel
Mina olen nüüd kaks hooaega sõitnud xenoniga ja siiani pole õnneks kotitud. Loodan ,et kui mingi muu lollusega silma ei jää, siis ehk jätavad rahule. Mul on ka muidugi normaalse valgusega 4300K pirn, mitte mingi sinililla. Valgust on küll mõnusalt rohkem xenoniga ja loobuda sellest ei tahaks.
-
olgem ausad 4000K pirnid kui on õieti paigaldatud ja regullitud siis ega väga vahet teegi kas on tavaline või xenon (vilunud silm muidugi eristab selle kohe)
Loodame et ka politseil mõistlikku suhtumist on, tegelikult keelatakse ju kõigile sellepärast et kaitsta meid ennast. Linnapildis liigub ikka väga palju autosid kellel halogeenidki reguleerimata ja nüüd kujuta ette kui selline vend endale xenonid ette kruvib. Ja ega see hid igasse laternasse sobigi, vähemalt teisi pimestamata. Enda autol pidin osa pirni valgusvihust ära lõikama et vastutulijaid ei pimestaks, sest ilma luubita halogeenlaternas tekib üldiselt liialt hajuvalgust mis teisi häirima hakkab, kui veel lisada halvasti reguleeritud tuli sinna otsa siis on päris kohutav vastu sõita sellisele masinale. Igaljuhul edu kõigile ning kui kasutate siis ikka mõistuspäraselt (e siis vaadake kriitilise pilguga pärast kasvõi teisest autost oma tuled üle)
-
100% nõus sinuga
mina alati räägin et minge käige ülevaatuspunktist läbi ja kontrollige tuled üle ning regullige normaalsest ca. 1cm. alla poole ja pärast veenduge pimedal tänaval see tulemus reaalselt ka üle.
keelata on alati kõige lihtsam aga mina olen kindel et minu masin pimestab palju vähemkui mõne mehe halogeenid.
Jõlepalju oleneb selle xenoni pimestamisvõime ka laternast. Mõne xenoniga varustatud laterna võid sa nii alla reguleerida kui võimalik, ikka pimestab.
Ise olen ka seisukohal, et õigesti paigaldatud xenon üldjuhul ei pimesta.
Kuid pirnide kohapealt, kas kuskilt poest on ka võimalik osta ning mis oleks hind?
Pisike meeldetuletus, hid laternate kasutamine ilma automaatse kõrgusereguleeringu ning tulepesuriteta ei ole keelatud. KEELATUD on valgusallikate mille valgustugevus ületab 2000 lm kasutamine ilma sellise seadeta. Ka need 100w halogeenid võivad saada sellega hakkama. Seega see lilla-sinakas xenon vana reflektori ja klaasiga laternas ilmselgelt ei anna üle 2000nde luumeni välja, kuid on parem kui 1400 uuel autol olnud ning ajapikku järelejäänud 800-900 lumenit Seega tasub tulede valgustugevus kindlasti üle mõõta pärast paigaldamist, "võimalik" et ei olegi nii ebaseaduslik , mis muidugi ei tähenda et oma lillade tuledega politseid nagu kärbseid ligi ei hakka tõmbama
Kood 224. Lähi- ja kaugtulelaternad, mille lampide valgusvoog ületab 2000 lm
Nõuded: 1) lampe, mille valgusvoog on üle 2000 lm (gaaslahenduslambid ja näiteks hõõglambid HIR1, H9 tüüpi), on lubatud kasutada kaugtulelaternates ja ainult ebasümmeetrilise valgusjaotusega lähitulelaternates;
2) nende laternate valgusvihu kõrguse reguleerimine, sõltuvalt kere asendist, peab toimuma automaatselt. Laternatel peab olema hajutiklaasi puhasti;
3) gaaslahenduslambiga laternatel peab kaugtulelt lähitulele ümberlüliv seade tagama, et seadme rikke korral oleks sisse lülitatud lähituli. Ümberlülitusmehhanism peab välistama tulede vahepealsesse asendisse lülitatuse võimaluse;
4) igas lähitulelaternas võib olla ainult üks gaaslahendusvalgusallikas.
Seega, nagu seadusest aru saan, siis tohin oma vanale rondile, millel reflektorid peetis, paigaldada xenon tuled, ilma igasuguste regullideta ja pesuriteta.
Päris hea seaduse auk sel juhul.
Kus saaks tule luumenite arvu mõõta?
ülevaatuspunktis või siis ostad endale sellise vidina
http://www.westbalt.ee/catalog/product_ ... s_id=15568
Gaaslahendus lambi paigaldamist mitte selleks ettenähtud laternasse võib muidugi omavoliliseks ümberehituseks lugeda,
Omavoliliselt ümberehitatud mootorsõiduki juhtimise eest - karistatakse rahatrahviga kuni 50 trahviühikut
Kui aga oled kindel et valgustugevus vastab normidele ja ülevaatuselt said läbi siis tasub seda tehnonõuete punkti teada..
Teema algataja aga ei ole siiani vastust oma pirnide kohta andnud....toimivad?
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Piipz kirjutas:http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=en
Selliseid siis? On keegi näinud?
mul siis säärased ees , ainult 85/100 W kombinatsioonis ( võin ka exida aga pean minema vaatama garaazi)
http://fotoalbum.ee/photos/s6ltu/34719371
öine valgus on ikka 5+ ja päeval ka päärishäsi nähtav.
Valgus pole xenodele iseloomulikult lilla vaid kergelt sinakasvalge
Tänavalegaalsuses ma natuke kahtlen kuid viskasin karbi ära ja pole ka kust pealt lugeda.samas vastutulevad autojuhid pole vilgutanud tuledega ega tuttavad kurtnud et häiriks
Ostsin aga ülemiste keskuse mingist esimese korrruse autojuppidega tegelevast "tjuuning magazinist" ja maksis komplekt alla 500 paar eeku
R1 ja R6 tüüpviga valge plastpistiku ühendus ( ees vasakul gondli alla andis kohe otsad) kuid nussis ka tavapirnidega juba varem ja tõin peavoolu lisajuhtmega .Nüüd talvel aegaolles vaatan üle releed ja tuledekaitsme ( ei taha viimasel piiril hoida ) et vajadusel välja vahetada tugevemete vastu kuigi mingeid probleeme ei täheldanud 3 kuu kasutusaja jooksul
midagi müüakse siin lehel
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Philipsibluevisionitest küll abi pole
seda olen omal nahalproovinud
Igasugu eripirnide puhul oleneb siiski palju tule ehitusest, Ninja puhul, millel klaasist tuli polnud näiteks Bluevisionist abi aga gixxefi puhul, millel oli selge klaasiga plastiktuli oli valgus parem küll.
-
- Kontakt:
ning 80w pirnide puhul peab ettevaatlik olema, et midagi ära ei sula. aga motovisioni pirnide hinda pole ikka näinud.
samas see oranzh lisa on natuke liiga bling ehk, huvitav kas neid on keegi proovinud:
http://www.ladu24.ee/et/tarvikud/7031,23342,0,1/302868
Autol kasutan neid Extreme Power pirne, annavad oluliselt rohkem valgust küll kui nn. tavalised pirnid.
Samas kestavad nad tükkmaad vähem ka kui tavapirnid (väga palju üle poole aasta auto peal ei kesta), põhjust vist siis selles et eredama valguse saavutamiseks kasutatakse peenemat hõõgniiti.
Igaljuhul soovitan ära proovida, nendest suurema valgustugevusega halogeenpirne sa arvatavasti ei leia.
-
-
- Kontakt:
Raiki kirjutas:xenoni eelis on veel ka see et tarbib voolu 35W
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Hei, Motovision hinnad:
H4 - 150 krooni
H7 - 285 krooni
Kui vaja, siis homme saab StreetMotost kätte (Tallinna hulgilaos olemas). Kui huvi, siis telefoni tead vanast ajast
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kas on ikka mõtet nende pseudo Xenonitega jännata kui hiinlased saadavad paari nädalaga päris Xenon 2 pirniga komplekti 1 kEEK eest, näiteks: http://stores.ebay.com/Cosnica
5000k 35W H7 slim kit ja LED lainurk ääretuled:
-
ebayst saad küll mõnisada eeki odavamalt aga garantiid seeega ka pole
samas elu on näidanud et meie poolt müüdavatel kompl. on garantiiprobleeme ca 5%
seega see 1 aasta garantiid täiskomplektile on minu arust suht oluline
-
- Kontakt:
eelmisel rattal oli siis HID pirn sees ja valgust oli nii et tolmas. praegu saab eestist h4 hi/lo komplekti mingi 1500 eegiga, see teeb siis 750 eeki per motikas.
aga siiski ma praegu ei raatsi seda osta, pealegi XT-l on raske seda plokki kuskile ära peita.
sain motovisioni praegu neeme käest kätte, üritan veel täna enne-pärast "screenshotte" teha
oleneb motikast mõnel teeb 1.5 per tsikkel
ja kel 4 eraldi tuld siis lausa kaks komplekti vaja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.