Paluks abi mootoriteemal
-
Raigo
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
esimene takistus ootab sind süüte kaane all,nimelt rootor.Rootori saad lahti,kui kasutad spets tõmmitsat või lihtsa polti,millel on keerme osa vähemalt 10 cm selle poldi keerad süütenuka asemele (poldi keerad rootorisse mitte nagu süütenuka poldi vänta) ja ongi käes..keti hammika mutter on Vastaskeermega,samuti ka siduri korvi oma,mina soovitaks igast liigutusest teha pilt digikaga..pärast lihtsam kokku panna.Samuti Näiteks Siduri osad ühte kohta panna süüte asja ja muud asjad teisse kohta.Sest seda ma ütlen sealt mootorist juppe tuleb palju.Kindlasti tee mingi joonis või fikseeri "kärridega vms" käigukast..Ja kindlasti keera kõik mootori poldid lahti...ennemgi segaseks end taotud ja mootori kaasi võid lahti taguda ainult puu kloppi kasutades,metall metalliga ei tõota head.Nii siis on üks koht veel,kus tasuks ettevaatlik olla ,nimelt veohammikaga on ühenduses 4-s käik ja too junn kannab LAHTISE LAAGRIGA karteri kaande,et kui avad ja siis hakkavad sealt rull-laagrid välja jooksma,sellega tasuks ette vaadata..Kui veel on probleeme,siis mu MSN abiks,Midagi oskan veel ehk aidata..Oman ka mingit pildi materjali,kui ise ühte jup3 lammutasin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.