Hälvik-rolleristid

raido333

Re: Hälvik-rolleristid

Lugemata postitus Postitas raido333 »

Kri$o$ kirjutas:

Kolmapäeval 30.juulil kella 8.45 - 8.55 ajal mööda Sõpruse puiesteed Mustamäelt kesklinna poole punase rolleriga, millel taga kirjad MIKK, sõitja. Sa rikkusid selle 3 km jooksul liikluseeskirju vähemalt 10 korral. Vahetasid ca 7-8 korda sõidurada suunda mitte kordagi näitamata, samas jõudsin mina oma autoga samal ajal kristiine keskuse ristmikuni ja mul polnud kordagi vajadust rada vahetada. Kiirus oli sul pidevalt üle 50 km tunnis, kasutasid ühistranspordirada ning kõige lõpuks otsustasid punasega üle taksopargi/kristiine ristmiku vajutada. See ei olnud enam isegi mitte tumekollane kui rutska põhja keerasid ja üle ristmiku lajatasid.
Osta omale mõistus, selline tegevus viib kiirelt õnnetuseni. Kaks korda oli mul tegemist et õigel ajal pidurile vajutada kui sa kõrvalrajalt suunda näitamata mulle ette süstisid ning kohe pidurile vajutasid, 2 meetrit pikivahet ei pruugi teinekord piisav olla.

Ta mu sõber

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”