Jõuluvana Sõit.
Moderaator: Moded
Re: Jõuluvana Sõit.
Äkki keegi pädevam paneb siis mingi aja ka paika, ning kus koguneda pühapäeval? Loodan et kraad maapinnal ka plussis on.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Ega erilist plussi ei luba ma vaatan....
http://www.emhi.ee/?ide=19,249
0 kuni pluss 4 aga lörts ja muud jutud tõmbavad sõidule kohe kriipsu peale, kui päev läbi oleks plussis ja ilma sajuta siis veel, teed ikka rõvedalt libedad kohati, ei viitsi küll kuskil punases kostüümis külili asfaldi peal suurest jõulujoovastusest aeleda...
Muidu võiks jõulumeest teha täitsa.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Ghost kirjutas:Ega erilist plussi ei luba ma vaatan....
http://www.emhi.ee/?ide=19,249
0 kuni pluss 4 aga lörts ja muud jutud tõmbavad sõidule kohe kriipsu peale, kui päev läbi oleks plussis ja ilma sajuta siis veel, teed ikka rõvedalt libedad kohati, ei viitsi küll kuskil punases kostüümis külili asfaldi peal suurest jõulujoovastusest aeleda...
Muidu võiks jõulumeest teha täitsa.
Valed rehvid ostsid suvel
Ise plaanin küll kodukandis näärivana mängida või vähemalt kuuse all põristada!
Edu
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 370 korda
- Kontakt:
Arvestades, et sellise ilmaga on pimedas üsnagi kräpp sõita, siis peaks enne päikeseloojangut asja ära lõpetama või vähemalt kuskil maanduma. Pakun et Bikers pubis lõpetame (kohvi/tee) aga kokku saame näiteks ää... 13.00 kuskil kesklinnas?
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
ants01 kirjutas:Valed rehvid ostsid suvel
Ära hakka.... Millised need õiged on ? Krossi piikidega ei või vast ka mööda linna ringi paugutada ja kas need asfaldil üldse normaalselt peavad ? Kärnadel piigid sees ja asfaldil.... ei kujuta ette. Mul kõige õigem rehv all, ilm pole õige lihtsalt
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
ei teagi kuidas need piigid/naelad reguleeritud täpselt on. tsiklil pole ju talverehvid kohustuslikud. aga kui oleksid, siis millised oleksid nõudmised? need peaksid olema ju kordades karmimad kui autodel, mis viga 4-rattalisega paar meetrit slaidida, kui kogemata palju gaasi/pidurit vajutasid. Tsiklil tähendab see automaatselt käkkimist. Seega kui sõidadki keset linna krossinaeltega, siis mis paragrahvi alusel saaks trahvida? Ise kardan, et praeguse ilmaga on naelad lihtsalt libedamad, kui tavarehvid. Natuke karmimat talve oleks ikka vaja.
Loodame,et homme siis sajuvaba ilm.Minu ratas ei taha küll,suverehvidega sellise plägaga püsti seista,juba proovitud,kuigi uued rehvid all.Praeguse seisuga,päris probleem siit linnapoole saada või esimese suurema teeni,kus oleks lumevaba.Aga kus siis kogunemise teeme?
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa
Piipz kirjutas:Arvestades, et sellise ilmaga on pimedas üsnagi kräpp sõita, siis peaks enne päikeseloojangut asja ära lõpetama või vähemalt kuskil maanduma. Pakun et Bikers pubis lõpetame (kohvi/tee) aga kokku saame näiteks ää... 13.00 kuskil kesklinnas?
nt Viru ringil
-
- Tsikkel: v2
mis selle viru ringiga on...rääkige mulle ka...teine moskva ve
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Pitbull eks ta nats ole jah
heh aga miks mitte viru ringil seda kohta kõik teavad ja ega natuke tahetakse vist inimestele ennast näidata ka jõulukostüümides? Et siis 13.00 viru ring
?
Krt käisin täna ratast pesemas, suuremad tänavad on kõik täiesti sõidetavad aga nõmme väiketänavatelt ärasaamine oli suht kunsttükk. Ehk homseks on nats rohkem ära sulanud.
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Inks kirjutas:nt Viru ringil
![]()
Küll nüüd pilkab, minu mäletamist mööda istusid sa ise terve suve seal

Vist isegi õnnestub,lörtsi natuke vähemaks jäänud.Kas siis tulejaid ikka on ja kas keegi Haabersti kandist ka liigub?Võiks siis juba osaliselt siin ühineda?
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
Kohal. Ise stardin Mustamäelt, Sõpruse pst.-lt .Tel.nr. 5234312
Kui Haaberstist veel tulijaid,siis kogunemine toimub kell 12.45 Haabersti ringil olevas Statoilis ja sealt edasi Viru ringile.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa
marti252 kirjutas:Inks kirjutas:nt Viru ringil
![]()
Päris pönev mälu sul, ma ise tean, et mingi kell septembris juhtus sedasi
Kas just pilkan, a keegi pidi ju midagi välja pakkuma...
Nägin kolme Motovana u 15 mintsi tagasi Kristiine ristmikul Lehva ei jõudnud teha, neil oli kiire ja fotokat ei jõudnud ma sihukese kiiruga välja tirida.
Jõudu Motovanadele!
EDIT: igati machod Motovanad, panevad ikka suitsu kah
sry! Väga lahe üritus teie poolt!
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
Käidud, igati tore üritus. Rahvas võttis meid väga kenasti vastu. Mõningad pildid ka tänasest sõidust:http://fotoalbum.ee/photos/ryyse/sets/6 ... e=lastpage
Väga lahe oli, rahvale läks peale Õnnestus peaaegu koduväravas külg maha saada jää peal
Käidud sõidetud ja päris mõnus oli.Rahvale natuke vaheldust ja paistis,et kõik jäid rahule.Isegi autojuhid,olid päris viisakad.Tänud neile,kes sõidust osa võtsid ja poistele,kes pilte tegid,vähemalt on,mida vaadata,meenutada.
-
- Tsikkel: vfr
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Inks kirjutas:marti252 kirjutas:Inks kirjutas:nt Viru ringil
![]()
Päris pönev mälu sul, ma ise tean, et mingi kell septembris juhtus sedasi
![]()
Kas just pilkan, a keegi pidi ju midagi välja pakkuma...
heh, dont take things so serious, I´m just messing with you
Paar pilti kah
http://nagi.ee/photos/sojard/sets/145331/

-
Teema algataja - Postitusi: 213
- Tsikkel: :(
- Kontakt:
Esimene samm on tehtud ma vaatan.
Järgisel nädalavahetusel mina olen ka reas.
Viimastest piltidest nr PC200977 - jõulu või motovanade püha õhtusöömaaeg!
NII LAHE, nii vahva, tore, tublid olete, et selle ette võtsite!
Kui keegi veel peaks sõitu minema, on mul üks korralik punane T-särk, mille ma võin kellelegi jõulukale kiivri peale tõmmatavaks mütsiks ohverdada, selle korra jaoks jäin hiljaks
Kui ilma on,võib neid sõite veel teha,kui huvilisi jagub.Nii et ära oma T-särki veel ära anna.Muidu oli tõesti mõnus ja täname fotograafe,muidugi oleks võinud teha ka ühispildi,kus kostüümid seljas.Alles nüüd kargas pähe.
Eesti on ikka tõsine põhjamaa, 21 dets saab vabalt tsikliga linnapeal ringi lasta - kui märg asfalt kõrvale jätta siis oli väga funn
Täna on vist ka viimane selle aasta sobiv ilm bike tüüpi ratastele. www.ilm.ee sõnul on homsest aasta lõpuni miinuskraadid
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Nüüd õhtul,oli tõesti täitsa sobiv ilm.Kiusatus oli suur ja sai täna õhtulgi,tehtud väike Jõuluvana sõiduke.Ise jäin rahule ja loodan,et rahvas ka ,kes kaasa elasid.Eriti ühed noored autoga Sõpruse pst.-l kes üritasid meeleheitlikult pildistada või filmida,oleks oma kaela ja ribid paigast nihutanud.Aga tore oli.
-
Teema algataja - Postitusi: 213
- Tsikkel: :(
- Kontakt:
27-28/12/2008 kell 12.00 Veenuse juures. Vaatame mida ilm lubab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.