Kuidas käituda kukkumise hetkel?

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Re: Kuidas käituda kukkumise hetkel?

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

Ma kahel korral mäletan, et vahetult enne hetke käis mõlemil korral peast läbi ainult üks lause "nüüd on küll p...s".
Üks esimesi käbaraid oli Tallinnas Endla tänaval. Mandarini söökla juures sõitsin trollist mööda ja vaja oli Lõkke tänavale keerata, aga noh vahetult enne seda on jalakäijate ülekäigurada, aga kus kurat ma pidin teadma, et see on vihmaga niigut libedasõidu rada..ja seal ma siis vilks küliti olingi. Kuna ma seda taga olevat trolli ikka mäletasin, siis ma arvan, et trammi poolt mainitud õllekõhuga jooks polnud pooltki nii kiire kui enese rullimine teeäärde. sihuke vunk oli sees, et isegi äärekivist rullisin ennast üle enne kui tõeline draama pähe kargas, et kurat, nüüd sõidab troll rattast üle..Õnneks on trollijuhid spetsialistid ja ta sai enne pidama. Vibratsioon oli miski 20 minutit sees peale seda. Tunne oli umbes sama mis kunagi Ljubljanast Viini lennates kui sõidu ajal lennukil 1 mootor seisma jäi.

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”