Kuidas käituda kukkumise hetkel?

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Kuidas käituda kukkumise hetkel?

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

kõrtsmikumolu kirjutas:

Kuidas käituda kukkumise hetkel?

Täitsa kadedaks teeb, kõik kirjeldavad mahlakalt mida nad kukkumise ajal teevad ja korda saadavad. Ma üritasin täna ebaõnnestunult mahalangenud kaske ületatada ja lendasin täiesti ebatsentlemennilikult üle lenksu, mataki vastu maad. Ei jõudnud käituda ega midagi. Kuna riided ja maine olid niikuinii määritud, siis lasin tulla kõigil roppustel mis ajapikku minu sisse settinud olid. Nii palju siis käitumisest...

Heh... selgus, et ma ei olegi omas filosoofias üksi :mrgreen: Ja mis veel parem, just nüüd meenus midagi... ma enne kirusin, et pole kunagi linti saanud seda õiget momenti aga on. Mehaanik filmib Sauga s kurvile lähenemist, 3 käigu lõpp graatsiliselt tagarattale ja...... mootor jookseb kokku, panen jubeda risu (highside), tsikkel põleb, kargan püsti, kiiver peast ja ..... otse kaamerasse "T..RA, kuskohast KÄHKU uue mootori saab!" Seejärel käib kaamera omakorda küllili sest mehaanik jooksis tulekustuti järele.
Siit moraal Õnnekas - hädaolukorras inimese võimed forsseeruvad (näit. jookseb kurja koera eest, vaatamata õllekõhule, oma kooliaegse kekatunni rekordi üle jne). Mina suutsin väljaelamise ja olulise küsimuse ülipeenelt üheks teha... st. ropud sõnad ja küsimus uue mootori kohta. Kukkumise hetkel seevastu, ei teinud ma aga mitte ühtegi tarka asja (kõik lollid asjad lendavad kui neid visata ja samamoodi kukuvad nad maha ka... gravitation forces sucks) MOT :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”