Suve Lõpp

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

kas te sellele kah mõtlete et see loksumine ongi see mis kõige põnevam on ja ma arvan et sellisel sõidul võix teha piirang kiirusex mingi 50-60km/h ja need kellel on piirajad võivad ned ju maha võtta või siis omaette tulla ja see et kui keegi rääks et teeb p***ele liiga sis vahepeal tehtax ka pause ma oleks ka tulija aga kuna mul hetkel pole millega tulla siis ei saa tulla ja sõber läx kah ära kelle taga istmel olex võind tulla ja vel sellega üks küsimus mis te seal tln. teha tahaksite ? seal on jumala igav sõita esiteks segaksite liiklust teiseks oleks se teile endile ohtlik ja kus te kõi 20 tegelast plaanite seal ööbite oma rolludega sest ma kahtlene et kõigil on võimalusi minna kelegi juurde öösex või minna tallinnas uhugi hotelli :D sest nagu te kõik teate on talinn tehtud rikastele turistidele :D ja ma kahtlen selles et keegi hakab pärast 1 päevast pikka sõitmist vel kuhugi koju tagasi sõitma :!: vabandan kui arvate et mu tekst on liiga segane aga pütke aru saada :!:
Have a nice day !
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

ise oleks nõus igalepoole minema :lol: aga kuna mu roller ei luba e. tema ootab meil uusi juppe saksamaalt siis ma ei saa kaasa tulla :cry: :cry: aga vb olen seljakotiks :) aga kõigerohkem oleks nõus ikka minema pärnu või kuressaarde ..
Paberitega hull.
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

kuuuljusss kirjutas:
ise oleks nõus igalepoole minema :lol: aga kuna mu roller ei luba e. tema ootab meil uusi juppe saksamaalt siis ma ei saa kaasa tulla :cry: :cry: aga vb olen seljakotiks :) aga kõigerohkem oleks nõus ikka minema pärnu või kuressaarde ..
Aga siis tuleks asi kiirelt ära korraldada,sest suvi on varsti läbi...Muidu ma olen ka nõus selle Pärnu variandiga äkki:P

koplik

Lugemata postitus Postitas koplik »

nu teex äkki mingi pärnu otsa :roll:
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

Ma soovitan kah pärnuse minekut ! :) Kui kellegil on võimalus seljakotiks võtta siis antke teada :!:
Have a nice day !

-innu-87-
Tsikkel: aprilia sxv 550

Lugemata postitus Postitas -innu-87- »

Ei ei ikka linna ,seal ju sama liiklus mis pärnus, ma arvan et linnas on rohkem tegevust kui pärnus ja ööbimine võib ju telkides olla.
Olen 100% tallinna poolt

qingri3

Lugemata postitus Postitas qingri3 »

ei oel tallinas midagi raske s6ita...seal suht head teed, kui sa just ise mingi amat66r ple...ma samuti 100% TALLINNA POOLT! :D :D :D
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Pidasin täna Tallinna rollerimeestega nõu..! Kõik on Tallinna poolt.. Pärnus juba see aasta käidud... äkki siis Tallinna ka tulla...!Järgmine aasta nagunii plaan kaugemale minna... :twisted: ..! Harjutage siis ka pikemaid sõite...! Ise olen sõitnud juba see suvi mitu koda Pärnu ja tagasi.. Rolleril pole küll midagi viga..! Ilusti peab vastu(arvestades seda ,et tegin need sõidud ühe otsaga..)
Ma saan ka aidata mõndadel ööbimise ja garaasiga..!
Suve lõpu üritus toimub Tallinnas ikkagi...
Kellel soovi tulla... palun ES ja seda võimalikult kiiresti..! :wink:
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

mina k2isin suvel koos -lammutajaga- tartust pärnusse ja me pidime tee remondi t6ttu pikemat teed minema ehk kokku s6itsime tartust pärnusse 200km ja kui aus olla siis polnud yltse hull see;) mina ise pooldaks v6ru v2rki,n2eks ikke rohkem eestimaad kaa :D;)
30cccmine Yamaha Aerox

koplik

aga kas keegi kuskilt pärnust w läänemaalt olex tulija saax koos minna?
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

koplik kirjutas:
aga kas keegi kuskilt pärnust w läänemaalt olex tulija saax koos minna?
kuhu poole?tallinnasse v6i v6rru???
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

slinki
Kontakt:

Mis arvate ,et kui teex ürituse 27. kuni 30.(reede kuni esmaspäev) Enne kooli algust ikkagi saax kokku ja paneks korralikult pidu...! :wink:
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere

koplik

mm.. võiks kyll aga palju olex raffast kuskilt piritalt ja sealt kandist sest yxi ma kyll ei oska tallinna linans liigelda:S

qingri3

ma arvan et kui tlinnas pidada olex ikka m6nusalt raffast...mingi 15 v2hemalt :D :D :D

rollerist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rollerist »

nii piritalt oleks mina olemas juhiks
We ride together, we die together...

qingri3

seersant qingri reporting to duty :!: , rollerist :D :D
Viimati muutis qingri3, 19 Aug 2004, 22:52, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

slinki
Kontakt:

qingri3 kirjutas:
ma arvan et kui tlinnas pidada olex ikka m6nusalt raffast...mingi 15 v2hemalt :D :D :D
Ma arvan ,et tallinnas on juba oma 20 aktiivset rollerimeest...! +veel Pärnust, haapsalust, raplast jne. kust kõik veel tulevad...!

Pluss NB! ES kes soovivad osa võtta... ka kõik tuttavad ntx. rollerist...! Palun ES ,et saax arvutada majutust...!

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

aga mis me seal linnas ikka kükitame näitame siis rolleristi juhtides juba meie toredat metsa kus väha head teed ja samas võiks käija kuskil taga rohuneemes ntx mereääres ja vict on võimalik ka tallinna külje all ühel kardirajal paar kiiremat tiiru teha(kui lubatakse,pidi olema et saab siis teeks rolleritega).samas on ka meriväljal mõnus tee teletornini hea kallutada ja proovida.ja ka siia pirita kanti annaks mäkke ronimise võistlust teha päev otsa tegevust kui palju ja siisn pirita kandis võin mina koos rolleristiga olla juhiks. Ja siin on ka kuulus ringrada! Kellel huvi võib ju teletornis ka ära käija seal all hea plats kus oma võimeid näitata ja võrrelda teistega.
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

gangsta kirjutas:
aga mis me seal linnas ikka kükitame näitame siis rolleristi juhtides juba meie toredat metsa kus väha head teed ja samas võiks käija kuskil taga rohuneemes ntx mereääres ja vict on võimalik ka tallinna külje all ühel kardirajal paar kiiremat tiiru teha(kui lubatakse,pidi olema et saab siis teeks rolleritega).samas on ka meriväljal mõnus tee teletornini hea kallutada ja proovida.ja ka siia pirita kanti annaks mäkke ronimise võistlust teha päev otsa tegevust kui palju ja siisn pirita kandis võin mina koos rolleristiga olla juhiks. Ja siin on ka kuulus ringrada! Kellel huvi võib ju teletornis ka ära käija seal all hea plats kus oma võimeid näitata ja võrrelda teistega.
Hmm...Kas sa hakkad asfaldi kummiga mäkke ronima ve???

qingri3

ermmmm.....jah...selle gangsta refid ja rolleristi refid ple just v2ga mustrirohked kuid nendega k2idud oi oi kus :!: :twisted: :twisted:

gangsta

ma ise olen rolleristi kõrval poisike aga jah nalja saab kõvasti kui üritada ja mul paar head metsa rada ja isegi hüpped kus saab hüpata kes tahavad!
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

Olen ka tulia , kui aeroxi kätte saab selleks ajaks.
Ise 100% Tallinna poolt

gangsta

Pakkuge veel võimalusi ja siis arutan slinki ja rolleristiga ja paneme marsuudi kokku. Kui mõni hea idee anna minna, kirjuta.
Kasutaja avatar

slinki
Kontakt:

Ei ole vaja siia mõtetut mula...! Kes saavivad tulla.. saatke palun ES! Märkida sinna ka asukoht ja kontakt nr. Ja seda võimalikult kiiresti...!
Ette tänades .........slinki........!
Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Lugemata postitus Postitas Tim »

Kui Pirita kandis sõita siis pole kaugel ka Mähe krossirada. Käib ju pideval jutt metsaradadel sõitmisest ja hüppamisest. Seal on ka väike lasterada kus hüpped parajad, et rolleriga peale minna. + kroseraja juures on päris head metsarajad.

koplik

slinki kirjutas:
Ei ole vaja siia mõtetut mula...! Kes saavivad tulla.. saatke palun ES! Märkida sinna ka asukoht ja kontakt nr. Ja seda võimalikult kiiresti...!
Ette tänades .........slinki........!

olen tulija kui leidub veel kedagi kes läänemaalt tulemas on sest yxi kyll sõita ei taha ja ei viitsi
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

kui tallinnas siis kohal ikka :)
pole paremat kui yamaha
Kasutaja avatar

slinki
Kontakt:

ES,ES,ES,ES,ES,ES,ES,ES!!!! Siiamaani on ainult 2 registreeriat....!

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

erasõnum duuh.. :evil:
Kasutaja avatar

slinki
Kontakt:

Kas kokkutulek jäeb ära siis?! Mingi viiekeisi püole mõtet seda korraldada!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”