Variaatori rihm katki

jan22
Tsikkel: R1100RT

Re: Variaatori rihm katki

Lugemata postitus Postitas jan22 »

Ei mõista kuidas rihma purunemine seostub mitte käivitumisega.Mina vahetasin ka 5000 peal uue rihma kuna eelmine läks sõidupealt katki,kruvisin lahti mis vaja,panin rullid õigesse kohta(motonduses olen loll kui saabas,abiks oli mingi remondi juhis) ja rihma kohale,kruvisin kõik kokku tagasi ja käima,ei mingit jama,käib/sõidab siiani.
Minu järeldus on nüüd, et oleks pidanud 3000km hooldusel vaatama rihma seisundit,äkki oleks pidanud siis juba teise panema,oli ikka nii pastel teine.Mulle tundus et see vana rihm mõjutas ka sõitmist,kiirendust.
See et roller(hiinakas) peale paari päeva kasutuseta seismist starterist käima ei lähe on lausa tavaline,kui ei keera enam starterit ringi siis jalaga laks ja käib kohe.On mul tulnud ette mõned korrad peale paarinädast kuni paari kuuni seismist,sõitsin siis suvel motikaga,ei läinud kohe ka jalaga löömisel käima,kannatust ja pumpasin kuni turtsatama hakkas ja lõpuks läks käima ka.
Kunagi oli veel kogemus,et pocketil peale tagarehvi vahetust bike enam käima ei läinud,tõmbasin juba käe liigesest välja aga ei midagi,siis avastasin et küünlal piip pooleldi otsat ära,klõps tagasi bike käis esimesest tõmbest.
Vaata üle äkki oled ka midagi tegevuse käigus lahti tõmmanud ja proovi siis uuesti.

BMW R1100RT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”