Suve Lõpp
Moderaator: Moded
kas te sellele kah mõtlete et see loksumine ongi see mis kõige põnevam on ja ma arvan et sellisel sõidul võix teha piirang kiirusex mingi 50-60km/h ja need kellel on piirajad võivad ned ju maha võtta või siis omaette tulla ja see et kui keegi rääks et teeb p***ele liiga sis vahepeal tehtax ka pause ma oleks ka tulija aga kuna mul hetkel pole millega tulla siis ei saa tulla ja sõber läx kah ära kelle taga istmel olex võind tulla ja vel sellega üks küsimus mis te seal tln. teha tahaksite ? seal on jumala igav sõita esiteks segaksite liiklust teiseks oleks se teile endile ohtlik ja kus te kõi 20 tegelast plaanite seal ööbite oma rolludega sest ma kahtlene et kõigil on võimalusi minna kelegi juurde öösex või minna tallinnas uhugi hotelli
sest nagu te kõik teate on talinn tehtud rikastele turistidele
ja ma kahtlen selles et keegi hakab pärast 1 päevast pikka sõitmist vel kuhugi koju tagasi sõitma
vabandan kui arvate et mu tekst on liiga segane aga pütke aru saada 

Have a nice day !
-
Aga siis tuleks asi kiirelt ära korraldada,sest suvi on varsti läbi...Muidu ma olen ka nõus selle Pärnu variandiga äkki:Pkuuuljusss kirjutas:ise oleks nõus igalepoole minemaaga kuna mu roller ei luba e. tema ootab meil uusi juppe saksamaalt siis ma ei saa kaasa tulla
![]()
aga vb olen seljakotiks
aga kõigerohkem oleks nõus ikka minema pärnu või kuressaarde ..
Pidasin täna Tallinna rollerimeestega nõu..! Kõik on Tallinna poolt.. Pärnus juba see aasta käidud... äkki siis Tallinna ka tulla...!Järgmine aasta nagunii plaan kaugemale minna...
..! Harjutage siis ka pikemaid sõite...! Ise olen sõitnud juba see suvi mitu koda Pärnu ja tagasi.. Rolleril pole küll midagi viga..! Ilusti peab vastu(arvestades seda ,et tegin need sõidud ühe otsaga..)
Ma saan ka aidata mõndadel ööbimise ja garaasiga..!
Suve lõpu üritus toimub Tallinnas ikkagi...
Kellel soovi tulla... palun ES ja seda võimalikult kiiresti..!

Ma saan ka aidata mõndadel ööbimise ja garaasiga..!
Suve lõpu üritus toimub Tallinnas ikkagi...
Kellel soovi tulla... palun ES ja seda võimalikult kiiresti..!

slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Ma arvan ,et tallinnas on juba oma 20 aktiivset rollerimeest...! +veel Pärnust, haapsalust, raplast jne. kust kõik veel tulevad...!qingri3 kirjutas:ma arvan et kui tlinnas pidada olex ikka m6nusalt raffast...mingi 15 v2hemalt![]()
![]()
Pluss NB! ES kes soovivad osa võtta... ka kõik tuttavad ntx. rollerist...! Palun ES ,et saax arvutada majutust...!
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
aga mis me seal linnas ikka kükitame näitame siis rolleristi juhtides juba meie toredat metsa kus väha head teed ja samas võiks käija kuskil taga rohuneemes ntx mereääres ja vict on võimalik ka tallinna külje all ühel kardirajal paar kiiremat tiiru teha(kui lubatakse,pidi olema et saab siis teeks rolleritega).samas on ka meriväljal mõnus tee teletornini hea kallutada ja proovida.ja ka siia pirita kanti annaks mäkke ronimise võistlust teha päev otsa tegevust kui palju ja siisn pirita kandis võin mina koos rolleristiga olla juhiks. Ja siin on ka kuulus ringrada! Kellel huvi võib ju teletornis ka ära käija seal all hea plats kus oma võimeid näitata ja võrrelda teistega.
Hmm...Kas sa hakkad asfaldi kummiga mäkke ronima ve???gangsta kirjutas:aga mis me seal linnas ikka kükitame näitame siis rolleristi juhtides juba meie toredat metsa kus väha head teed ja samas võiks käija kuskil taga rohuneemes ntx mereääres ja vict on võimalik ka tallinna külje all ühel kardirajal paar kiiremat tiiru teha(kui lubatakse,pidi olema et saab siis teeks rolleritega).samas on ka meriväljal mõnus tee teletornini hea kallutada ja proovida.ja ka siia pirita kanti annaks mäkke ronimise võistlust teha päev otsa tegevust kui palju ja siisn pirita kandis võin mina koos rolleristiga olla juhiks. Ja siin on ka kuulus ringrada! Kellel huvi võib ju teletornis ka ära käija seal all hea plats kus oma võimeid näitata ja võrrelda teistega.
Ei ole vaja siia mõtetut mula...! Kes saavivad tulla.. saatke palun ES! Märkida sinna ka asukoht ja kontakt nr. Ja seda võimalikult kiiresti...!
Ette tänades .........slinki........!
slinki kirjutas:Ei ole vaja siia mõtetut mula...! Kes saavivad tulla.. saatke palun ES! Märkida sinna ka asukoht ja kontakt nr. Ja seda võimalikult kiiresti...!
olen tulija kui leidub veel kedagi kes läänemaalt tulemas on sest yxi kyll sõita ei taha ja ei viitsi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.