Rahvaspordi litsents
Re: Rahvaspordi litsents
To Valmet.
maks on kogueg tegelikult peal olnud kui räägin nüüd enda karjääri kärnatamistest.Ainuke vahe on selles ,et ennem maksin mina su litsentsi kinni ,kui osalesid köigil 4 etapil, siis mina maksin su eest 800eeki.Nüüd maksab litsents 1000eeki aga sa saad sõita terve aasta peaaegu köikidel vöistlustel v.a. haapsalu ,saku ,pärnu. kuhu eriti isegi ei viitsi enam söitma minna kuna näiteks saku rada minu jaoks üks igavamaid üldse.Seda 1000 eeki ei pista ju EMF päris oma taskusse ka,sest 700 pidi maksma aastane vöistleja kindlustusmakse.
Asi sai ju alguse üldse 2008 a 27märtsil toimuvast esimesest Rannu kärnatamisest,kus sain emf iga kokkuleppele et maksan kärnatajate litsentsi ja söita saavad köik.Selline asi toimus üldse esimest korda eesti motospordi ajaloos.
Sealt ma saingi motivatsiooni selle asjaga edasi jännata,kuna mulle tundub et Karjääri Kärnatamine on ikka siis ainult õige asi kui kõik eestimaa pojad korraga rajal.Pealtvaatajate suust olen kuulnud ,et ülihuvitav on jälgida kui vöimalik vaadata kärnatajaid ja täis proffe(Nikopensius,Pöldmaa) korraga rajal.-milline kontrast.
Minu jaoks oleks täitsa jura kui peaksin töesti valima hakkama kas teeksin ainult kärnatajatele või ainult openile need vöistlused,kuna see aasta veel suuremalt plaanis asja ette vötta ,kutsudes kohale nii Soome kui Läti Kärnatajad ja Openi mehed..Sellepärast jagangi maid siin emfiga ja kauplesime hinna vöimalikult heaks ,et köik saaks söita.Ega ma ise pole ka mingi EMF fänn (oi kui palju oleks mul neile öelda mida vöiks paremini teha ja kuidas...),aga see 1000eeki tundus mulle selline hind ,kus vöiks söjakirve maha matta ja vöistluste peale mötlema hakata.
Hr Valmeti kahjuks vöi õnneks on kolme päeva jooksul on minuga juba 27kärnatajat ühendust võtnud ja rahvaspordi kaarti soovinud.Seda ma ei tea kui palju on emfiga ühendust vöetud kaardi taotlemiseks.Üks hea uudis tuli veel täna.et peagi jõuab meie kasutusse täiesti enda ajavõtu süsteem, mis mingi aja möödudes laseb ka osavötu tasu langetada(loodame).
Positiivset suhtumist,ja elu on nagu "lill"
Lärm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.