Rahvaspordi litsents

Kasutaja avatar

Missomoto
Tsikkel: Sherco 300SEF-R
Kontakt:

Re: Rahvaspordi litsents

Lugemata postitus Postitas Missomoto »

Tere kõik see motopere!
Piksepinii karika korraldajana pean siinkohal samuti vajalikuks oma kommentaar lisada.
Meie karikasarja eesmärgiks on pakkuda asjaarmastajatele (algajast treeningsõitu tegeva profini) võimalust eriskummalistel looduslikel radadel sõitmist nautida ning seejuures end naabrimehega võrrelda. Oluline on samuti, et saaksid sõita noored asjaarmastajad ning pitbikedega sõitjad ja lõbutsejad. Laiemaks eesmärgiks on propageerida ja arendada Kagu-Eestis motosporti kui vaba aja aktiivse veetmise võimalust.
Siinjuures on meie ühisosaks EMF-iga motospordi propageerimine ja arendamine. Olen saatnud EMF-ile enne hooaja alustamist (oktoobris) e-kirja koostöö arendamise eesmärgil - tänaseni ei ole vastust saanud.
Kui nüüd EMF keelab kellelgi Piksepini karikasarjas osalemise litsentsi äravõtmise ähvardamisega (vt EMF otsust märtsis 2008), siis on selge, et nad tegutsevad oma põhikirjaliste eesmärkide vastselt. Ma ei taha uskuda, et selline organisatsioon raha nimel oma organisatsiooni eesmärgid jalge alla tallab.
Meie sooviks on pakkuda edaspidigi võimalikult madala hinna eest inimestele võimalust oma hobi harrastada. Piksepinil osalejatega vesteldes on valdavaks sooviks jääda tänase osavõtumaksu juurde ning selle tõstmisel lubavad jääda ainult rahakamad harrastajad. Seega ei saa siis juttu ola ala propageerimisest vaid ala väljasuretamisest, sest lapsed ja noored, kellel vanemate toetus on kehvem, ei saa enam võistlustest osa võtta. Samuti langevad ära piiratud rahaliste vahenditega endurotajad. Kust siis tulevad need eeskujud oma lastele ja need lapsed omakorda ala juurde?
Kokkuvõtteks:
Ma olen igasugu litsentside poolt mis võimaldavad sporti tegevatel inimestel oma osaluse spordivõistlustel aastaks ära kindlustada - k.a. rahvaspordi litsents enduro harrastajatele;
Ma ei ole selle poolt, et mingi organisatsioon ahistab ja hirmutab inimesi valdkonnas mille propageerijaks ja arendajaks nad riiklikul tasandil on;
Ma ei ole selle poolt, et keegi keelab inimesi osalemast seal kus ta oma vaba tahte alusel soovib osaleda;
Ma soovin seda, et EMF oleks toeks ja abiks neile kes vabatahtlikult ja oma aega ja vahendeid panustades täna aitavad nende organisatsiooni eesmärke ellu viia;
Mina ei soovi endale osta mingit litsentsi ja sõidan Kagu-Eesti metsade vahel edasi vaba mehena ja naudin igat kolvi käiku seejuures. 1000 krooni eest teen oma lastele jõulukingitusi (mitte ei osta neid et lapsi ära osta...)
Kahju, kui ma seejuures ei saa osaleda Lärmi raketibaasi enduurol :(

põrrpõrr

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”