Kas keegi honda varuosadega aidata ka saab?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kas keegi honda varuosadega aidata ka saab?
Oleks vaja paar varuosa hondale, ehk keegi saab aidata soodsamalt kui poes?
-
- Tsikkel: Honda TL1000R
- Kontakt:
Re: Kas keegi honda varuosadega aidata ka saab?
vaata, et sa jumala pärast masina marki ei ütle. Saan aidata Honda acord (auto) i vanade juppidega, kuskilt peaks midagi leidma
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Mul on vanemale Accordile plekkveljed odavalt ja Transalpi 2000K sõitnud õhufilter tasuta.
Hea, et keegi sellise teema tegi...
Oleks tarvis CBR 600f 92.aasta masinale leegitorusid. Teeks keegi mingi pakkumise siis teaks raha kõrvale panna. (orig. torude keevitamisest kõrini juba )
Ette tänades...
taimo_80 kirjutas:vaata, et sa jumala pärast masina marki ei ütle. Saan aidata Honda acord (auto) i vanade juppidega, kuskilt peaks midagi leidma
Arvatavasti pole ma ainus abivajaja. Minul oleks aga vaja esituld honda cbr 1100xx'ile. 1999a sissepritsega mudel.
Otsige Ebayst välja ja ma vöin ära tellida teile. Soovitan inglise ja saksa oma.
www.ebay.com USA
www.ebay.de Saksa
www.ebay.co.uk Inglise
-
- Tsikkel: Honda CB600F HONET
Mul oleks tarvis Hornet 98a.esituld või siis ainult tuleklaasi
http://cgi.ebay.co.uk/CBR-1000-F-1989-F ... 240%3A1318
Kas Hr. Marauder mulle sellise asja annaks kohale toimetada.
Härra Panthera.....http://cgi.ebay.de/301-CBR600-CBR-600-P ... 240%3A1318
Härra Pässapoiss....http://cgi.ebay.de/Scheinwerfer-Honda-S ... 240%3A1318
Heipa. Äkki kellegil on 1998 Honda CBR 900 Fire Blade'le spidoka andurit? ja mis hinnaga.
-
- Tsikkel: Honda CB600F HONET
[/quote]Härra Pässapoiss....http://cgi.ebay.de/Scheinwerfer-Honda-S ... 240%3A1318[/quote]
Olen ma ka üritanud e-bayst otsida esituld aga ei ole nagu leidnud kui ikka oskad otsida siis leiab küll.
uurisin Catweesist ka hinda ja seal küsiti letis 1550.-tule eest.Ei ole siis vist nagu pointi e-bayst tellida selliseljuhul
pässapoiss kirjutas:Olen ma ka üritanud e-bayst otsida esituld aga ei ole nagu leidnud
kui ikka oskad otsida siis leiab küll.
uurisin Catweesist ka hinda ja seal küsiti letis 1550.-tule eest.Ei ole siis vist nagu pointi e-bayst tellida selliseljuhul
Second hand esituledega on ainuke probleem selles,et neid on väga harva saada (enamus rattad ikka esi laksuga) ja tavaliselt on nad ka sama hinnaga mis aftermarket uued.
Oi kurja... Saksa ebay-sse polegi vaadanud....
Tänud, etv 1000
Ehk siis nüüd väike sull kõrvale ja kellegi abiga telliks kuskilt ära
Ebayga on nii, et kui otsid siis pole ja sad kuskilt mingi poolpiduse jupi kalli raha eest, siis tekib ebaysse iga hinna ja kvaliteediga neid samu juppe
Olen neid esitulesid uurinud nii 5kuud ebayst. UK omas (tuli näitab valele poole) lähevad nad nii 3800-4000eek ning saksa omas samas hinnaklassis 200-220eur+saatmine = umbes 3500-3800
Poes on uus tuli 4700eek, ma ei näe mõtet säästa 1000eek ning soetada omale 5a vanane esituli. Seega kas keegi suudaks mulle pakkuda EESTIS seda esituld odavamalt kui poeletil olev 4700EEK?
Ehk kellegil 92 a. cbr 600f pingeregulaatorit pakkuda, või teab kust sellist soodsalt leida?
Allmighty kirjutas:Ehk kellegil 92 a. cbr 600f pingeregulaatorit pakkuda, või teab kust sellist soodsalt leida?
http://www.electrexworld.co.uk/rr58-reg ... 779-0.html
Endale sai kunagi selline ostetud, hind tuli poole odavam kui originaali oma ja samas jahutusradiaator selga ehitatud mida originaalil pole.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
mul on 900'sest orig suunad ja peeglid üle, aga ei tea, kas need sinna sobivad.
proovi kasvõi catweesist - võta uued peeglid nt, kus kohe suunad sees. näevad paremad välja ka kui stockid. mingi 60-80 euriga sai päris toredad.
odavam muidugi on ise mööda netti asjad kokku ajada.
...kuda kokkukasvamine kulgeb?
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
mul on terve 900 horneti mootor (siis pmst CB900RR mootor). mis on korra kokku lastud. olen sealt mõningaid juppe kitkunud, aga suuresti suht terviklik mootor. et kui keskil üksikuid tükke vaja, siis sealt küljest võib täitsa leida.
Otsin cbr600f4(2000) paremat esimest suunda. Kui leidub siis pm.
Tänud ette!
AndrusB kirjutas:Tagant alumiiniumiga Honda aftermarketi pingeregu vajab ühte teatavat täiendust, et jahutaks ja kestaks. Enne kui vahetad kontrolli el süsteem üle.
Hodale on CBR900 mootori osasid, starter ,sidurikettad jm, ja Acordile on 17" veljed.
Räägid ehk sellest teatavast täiendusest kui saladus pole, et teaks hinnata kas endal sai see vahetus õieti teostatud.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Honda hakkab vist harulduseks muutuma, et niimoodi juba juppe otsitakse
Tänud kasutaja DiMs. Sain oma suunad (mõlemad) kätte
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.