Rahvaspordi litsents
Re: Rahvaspordi litsents
nii -asi läheb juba päris kirjuks ära
Rääkisin täna hr Bienega ja arutasime seda värki .Uurisin et palju tahab kindlustus firma ühe söitja eest pappi.Tuli välja ,et aasta kindlustusmaks ühe söitja pealt 690eeki. pluss emf peab maksma veel Fimmile jne.Rääkisin ka seda et 1500 pole meile vastuvöetav ja seda klubi värki jne...
Keegi eelpool mainis et rabelen ainult sellepärast, et näen känatajate pealt papi teenimis vöimalust.See on küll vale. Minu jaoks on ikka hullult tähtis kui palju mehi Rannu stardis mäest üles rühib.suur vahe kas 50 vöi 100.Seda pilti niisama kergelt ei unusta kui Rannu stardis 100 meest korraga mäkke rühib,eriti pärast seda kui oled kaks nädalat ennem rada ehitanud.
Uurisin ka seda mis see konkreetne kindlustus siis kärnatajale tähendab.vastus: surmajuhtumi puhul saab perekond 50000eeki ja püsiva puude korral 200000eeki.
Pakkusin Bienele omapoolse variandi ja ta lubas vastuse anda homme-elame näeme.Sellepärast pole ka veel raketibaasi enduuro vöistlusjuhendit ülesse pandud sest asjad lahtised.
Rääkisin ka sellest klubisse kuulumisest ,mis temas eriti meelehärmi tekitas et mis kuradi raskus meil siin löuna eestis kuhugi klubisse kuuluda on...
Kuulake nüüd köik kes tahavad klubisse kuuluda.Rääkisin härra Erik Tohvriga Wild Ridersist kes ka mulle koguaeg litsentsi teinud.Kui nüüd homme selgub, et litsents ikka tuleb ,siis Erikuga saime nii kaubale , et tema tahab ainult 100eeki litsentsimaksule lisaks ja asi ok.lähete sinna maksate sada eeki ja kuulutegi terve aasta Tartu Motokrossi klubisse. Minu arust super pakkumine.
Homme siis tuleb ka litsentsi löplik hind
tervitades Lärm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.