Hälvik-rolleristid

jan22
Tsikkel: R1100RT

Re: Hälvik-rolleristid

Lugemata postitus Postitas jan22 »

Teema kisub hetkel suunas,muna õpetab kanale kuidas munema peaks!
Ise mõtlen omast jassi-east,et ikka kuulasin kõrval kui minust vanemad(mitte minu vanemad) rääkisid ja panin tarkused kõrvataha et mitte oma lollusest jamasi kaela tõmmata.
Siin tuleb välja et pole elu veel näinudki aga juba prõõkama ja särama oma lollustega.
Olen ka hetkel rollerist ja ei arva et kõik see kriitika minu pihta lendaks ja et keegi mind siin kividega loopida tahaks.
Kui kellelegi ette sõidan siis kuulan(kui siis veel kuulen) ära ka mis mehel öelda on ja kui tal on õigus siis ongi tal õigus! Tegin lolluse siis tunnistan et lammas olin ja mõtlen mis valesti tegin.
Kui aga keegi mulle ette keerab ja mul veel võimalus(vahel on) midagi öelda eks siis ütlen ka ja tegelt huvitaks mind hoopis kuidas järgmisel korral olukorda vältida, äkki jäi mul ka midagi märkamata.
Viimase olukorraga oli mul eile just kokkupuude ja arvan et ma oleksin ka pidanud ettearvama et nii võib juhtuda olgugi et oli hommik,rahulik ja mõni auto.
Siin vaidlemisega ei lahenda midagi ja ei õpeta kedagi aga siin suheldes on võimalk üht-teist endale kõrvataha panna et halvemast hoiduda.
Rahu ja teineteise mõistmist keerulisel hetkel!

BMW R1100RT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”