Rahvaspordi litsents
-
- Tsikkel: honda/suzuki
- Kontakt:
Re: Rahvaspordi litsents
Merca kirjutas:Jaah, teema läheb kuumaks nagu EMX-i loomisega. EMF tegi hooaja lõpupeo ja "jalad seinale". Sõidud käivad edasi nii Jaanikeses kui Illukal. Piksepini sari oli juba "halb" enne, nüüd veel Lärm oma sarjaga... liiga palju raha läheb EMF-is mööda, vaja "katust" pakkuda. Mis muu see siis on? Klubid,lisentsid, mida iganes. Iga tüüp, kes on suutnud tsikli ja varustuse osta, on teinud ka kindlustuse(loogiline?). Sõidud toimuvad omal vastutusel. See kärnataja arvamus.
Eks teadjamad mehed otsusta. Mina ostaks meelsamini teenust korraldajalt, olugu hind nigu on, kui et maksan ebamäärasele EMF-ile, kes seni rahvaspordile ainult pidureid tõmmanud(EMX).
P.S. Kuna enduro rajal pole omanikku, ei saa kedagi pitsitada, siit ka selline "heasoovlik" koostöövalmidus...
Enamuses nõus, aga hetkel on vaja leida variant ,et lambad terved ja hundid söödud :)Kompromisside otsimine on hetkesituatsioonis ainuke tee, muidu me ei jõuagi kuhugi (nagu EMX) . Enduro rajal on ikka omanik...minu teada pole meil väikesel Eestil kuskil eikellegi maad, olgu selleks eravaldus, riik, omavalitsus võimisiganes
Piksepin on igati tore sari (osaleme oma võsukesega),Lärm ja veel paljud poisid teevad kõike oma suurest entusiasmist ja vabast tahtest, taga ajamata mingit kasu....ma vaatan kuidas Valga poisid iga päev rassivad meie rajal oma vabast ajast ja tahtest ja imetlen neid-müts maha....kui palju on vabatahtlikke, kes tahavad midagi ära teha- see on uskmatu! EMF peaks seda hindama kui lisaväärtust motospordile.....
Mõistlike lahendusi lootma jäädes
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.