Rahvaspordi litsents

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: Rahvaspordi litsents

Lugemata postitus Postitas mella »

Riho, sulle tundub ainult, et ma su raha loen ;) pigem juhin tähelepanu, et kusagil keegi doteerib kedagi. Ja antud juhul sina kärnatajaid. Võta seda kui komplimenti :)

Openi mehe litsents on 2000.-, rinka 2500, mäkketõus 700.
http://www.msport.ee/index.php?page=33

Kuidas sa aga tavahinnaga ilma klubita litsentsi said, õpetad äkki teistelegi ;)

Kõige parem oleks, kui EMF jätaks harrastussportlaste rahakoti rahule ning ei avaldaks neile läbi võistluste korraldajate survet.
Ja kui kompromisse ei taheta teha ning tuleval aastal EKV/EMV kestvuskrossid tulevad ainult paaril rajal, võiks harrastajate KK-d olla ainult harrastajatele. Sel juhul pole EMF litsentse üldse vaja. Sel juhul pöördub olukord teistpidi - korraldaja vaatab, kas laseb EMF litentsiga mehed peale või saadab koju. See peaks funktsionärid mõtlema panema, kui neid supipaja juurest on eemale lükatud. Tahtsid kulbiga kahmata, kuid ei saanud lusikatäitki.
Harrastaja jaoks on EMF siiski andamikoguja. Lõpupeo kartulisalat ja pingviinide paraad ei ole siiski seda väärt.

lärm kirjutas:

minul küll klubile mingeid makse vaja maksta pole......
Sander sa oled teemast väga kaugel....
Mina muretsen hetkel selle asja pärast et köik söita saaksid,nagu oli.
Aga ma maksin 200 eeki kärnataja pealt emf-le.
Mella minu teada see openi mehe litsents see aasta hulga kallim kui 2000 eek ja Mella ükskord sa juba tegid arvutusi kui palju ma emfle kärnataja pealt maksan.

asi sai alguse et raketibasi enduuro vöistlusjuhendis mille Bienele saatsin oli nii nagu kärnatamiselgi...
Kurat mingi kompromiss tuleb leida,minul huvi on selles et üritusel vöimalikult palju söitjaid on.parem mingu üritus kahjumisse ennem siis kui on palju söitjaid ja aga mitte siis kui vähe söitjaid ja igav 30pealine jöuk jöristab niisama.

Missos on ka lubatud litsentsiga söitjad......

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”