Rahvaspordi litsents
Re: Rahvaspordi litsents
Ja vaata asja kolmandast küljest - päris mitmed "kärnatajad" sõidavad OPEN klassis. Sest ilma litsentsita ei saa lihtsalt osadel võistlustel osaleda.
Sander, sina, muide, oled oma aegadega juba mõnda aega OPENi sõitja Nagu ka Volts ja paljud teised.
EMF tahab kogu motosporti reguleerida, kuna liikmete arvu suurenemine on neile väga oluline. Ja tõesti, omandades litsentsi, ei tohi enam neil võistlustel osaleda, mis ei oma EMF-i heakskiitu. Sellega seatakse ka võistluste korraldajad fakti ette, et kui EMF heakskiitu pole, ei tohi litsentsiga sõitjad osaleda. Ja kui paljudel on litsents, jääb osalejaid väheks misläbi ka korraldaja kulud ei saa kaetud. Seega poolsunniviisil sa lihtsalt pead EMF-ga lävima. Ma ei tea, kas ja palju tuleb EMF-le maksta heakskiidu eest.
Samas, sõites ühekordse litsentsiga, maksad küll rohkem, kuid saad sõita nii EMF kui mitte-EMF sõitudel.
Ma ei saa siiani aru nendest EMF hekskiiduga sõitudest. Näiteks 500kr stardimaks on litsentsiga ja litsentsita sõitja puhul sama, kuid litsentsiga mehel on kindlustus ja EMF "fee" juba makstud. Kes maksab kärnatajate eest selle? Korraldaja? Litsentsiomanik? Või on korraldajatel EMF-ga erikokkulepped?
Neid klubisid, kes algajaid ka punti võtavad, on piisavalt. Tasuta see enamasti pole (tegelikult ma ei tea ühtki sellist klubi).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.