otsin kaaslast

Motomatk on see, kui laed mootorrtta varustust täis ja lähed ümbermaailmareisile. Või siis Võrusse. Kui plaanid motomatka ja otsid infot või kaaslast. Just tulid pikemalt tripilt ja soovid oma ägedast matkast mootorratta sadulas muljeid jagada.

Moderaator: Moded

raido333

Re: otsin kaaslast

Lugemata postitus Postitas raido333 »

AbStra1t kirjutas:
raido333 kirjutas:
poison kirjutas:

raidokene, vaata nüüd kuhu ja mida sa postitad

mis jälle häda on?
cammoon ma päris palju kordi välismaal käinud tsiklitega ja pole midagi häda ,mis nüüd?

Rolleritega (crash)

vaata mis saan sul endal on ma pakun et kui linnas joonele tõmbaksin sinuga siis ma teeks pika puuga ära sulle sest mul oskused lõuna eestis üks parimatest ja masin liigub ikka nii et korralikult ja sa ei jõua mõnelt ristilt minemagi enne kui mina juba järgmise juures olen
mõtetu mees oled

raido333

Lugemata postitus Postitas raido333 »

margus014 kirjutas:

mis ajast rollereid tsikliteks nimetatakse? (lol)

asi selles et meie rollerid liiguvad paremini kui paljud tsiklid( kuid mõne tsiklimehe tsiklikohta küll seda öelda ei saa et liigub kas või mõne rolleri vääriliselt)

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Mõni mees on küll vapsjee lõviks joonud ennast.

Kuna eelmine aasta tuli tsikkel maha müüa kuna autot oli vaja, siis kevadel peaks avanema võimalus uus masin soetada ning plaaniks minna Ahvenamaale. Mitte pikalt, ca 5 päeva ja üks teine mees ka kampas juba, aga ehk satub keegi teinegi seal kandis liikuma sel ajal.

Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mmz »

raido333, õpime nüüd kenasti kolme järjestikuse postituse asemel ühte tegema. (foorumis on selline tore asjake nagu "edit" nupp olemas)
Ja antud teema ei käi mitte selle ümber, et kes foori tagant kiiremini minema saab vaid hoopis motomatkamisest. Kui otsid kaaslasi, kellega rolleritega kuhugi sõita/matkata, siis tee selle kohta uus teema vastavasse alafoorumisse.

Endal on ka tuleval suvel kindlasti üks väiksem matk plaanis, aga kuna majandussurutis (ja kõik teised praeguse aja toredad väljendid) oma töö teeb, siis piirdun arvatavasti 3-4 päevase Eestisisese matkaga Hiiumaale-Saaremaale.

gangsta

Ahvenamaa peaaegu sama kaugel kui Hiiumaa-Saaremaa :D

Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mmz »

gangsta, kaugus kauguseks, aga matka peale kuluv rahasumma siiski natuke teine. :)

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

tegelt läks asi natuke offtopicuks aga raidol on ühes asjas õigus, need on tõepoolest kõik mootorrattad, kuna lähevad üle 50 välja :ner:
mis puutub neid aga "päris" tsiklitega kõrvutamisest (võibolla sa seakandis ainult izhe ja jawasid näinud, siis anname andeks) siis no come on. allamäge läheb 110 välja? :roll: mul pole just mingi eriline rakett aga mul läheb ülesmäge 150 välja ning seda oluliselt kiiremini kui su rollu, nii et ole nüüd natuke ettevaatlik oma järgmise postitusega, eks :)

mis puutub euroopasse matkamisega nende asjadega, siis palju õnne :wack:, kui sa elad näiteks Tallinnas, siis Helsinkis käimine on küll suht keeruline välismaa tripp ;)

Kasutaja avatar

aingb
Tsikkel: Honda X4, Beta 300rr

Lugemata postitus Postitas aingb »

Piipz kirjutas:

tegelt läks asi natuke offtopicuks aga raidol on ühes asjas õigus, need on tõepoolest kõik mootorrattad, kuna lähevad üle 50 välja :ner:
mis puutub neid aga "päris" tsiklitega kõrvutamisest (võibolla sa seakandis ainult izhe ja jawasid näinud, siis anname andeks) siis no come on. allamäge läheb 110 välja? :roll: mul pole just mingi eriline rakett aga mul läheb ülesmäge 150 välja ning seda oluliselt kiiremini kui su rollu, nii et ole nüüd natuke ettevaatlik oma järgmise postitusega, eks :)

mis puutub euroopasse matkamisega nende asjadega, siis palju õnne :wack:, kui sa elad näiteks Tallinnas, siis Helsinkis käimine on küll suht keeruline välismaa tripp ;)

Ära pulli Piipz, tegemist siiski Lõuna-Eesti ühe karmima foorikiirendajaga. Ma arvan, et ei sinu ega minusuguse staažiga vennal poleks eetiline antud härrale õpetussõnu jagada. :mrgreen:

Tel.: 56 222 722
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Lõuna-Eestis on ka foorid vä :P
eriti karm oleks kiirendada sellises linnas näiteks, kus on ainult üks foor, pead ringi sõitma koguaeg, et saaks gaas põhjas foorist foorini :P

Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

raido333 kirjutas:

...Vaata mis saan sul endal on ma pakun et kui linnas joonele tõmbaksin sinuga siis ma teeks pika puuga ära sulle sest mul oskused lõuna eestis üks parimatest ja masin liigub ikka nii et korralikult ja sa ei jõua mõnelt ristilt minemagi enne kui mina juba järgmise juures olen
mõtetu mees oled

:wack: Ma kohe ei saa tsiteerimata jätta, sest SEE tekst peab ajaloo jaoks säilima... Muidu kustutab ise ära ja kui ükskord puberteet tüübil üle läheb, siis polegi enam midagi mäletada... :mrgreen:

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Mix kirjutas:
raido333 kirjutas:

...Vaata mis saan sul endal on ma pakun et kui linnas joonele tõmbaksin sinuga siis ma teeks pika puuga ära sulle sest mul oskused lõuna eestis üks parimatest ja masin liigub ikka nii et korralikult ja sa ei jõua mõnelt ristilt minemagi enne kui mina juba järgmise juures olen
mõtetu mees oled

:wack: Ma kohe ei saa tsiteerimata jätta, sest SEE tekst peab ajaloo jaoks säilima... Muidu kustutab ise ära ja kui ükskord puberteet tüübil üle läheb, siis polegi enam midagi mäletada... :mrgreen:

võib ka tõsta teemasse Huumor. :)

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

gangsta kirjutas:

Mõni mees on küll vapsjee lõviks joonud ennast.

Kuna eelmine aasta tuli tsikkel maha müüa kuna autot oli vaja, siis kevadel peaks avanema võimalus uus masin soetada ning plaaniks minna Ahvenamaale. Mitte pikalt, ca 5 päeva ja üks teine mees ka kampas juba, aga ehk satub keegi teinegi seal kandis liikuma sel ajal.

ka meil naisega plaan järgmine suvi minna ahvenamaale ca. 5 päevaks (kuna teema lõpp juba suht naljakas siis igaks juhuks märgin ära , et olen ka lõuna- eestist Tartust ja oman 54kw ratast . et ei tekiks küsimust kas minu ratas ka üle 50 üles mäge läheb :P )

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

Ahvenaid kannataks rälläriga isegi vaatama minna :lol:
Kohalik noorsugu aga paarutas tihti mingite laiade rehvidega / käikudega mobodega ringi. Eriti need, kelle elamiste ümber olid nende mõistes kruusateed.

Kasutaja avatar

tollboy

Lugemata postitus Postitas tollboy »

Tramaeivõi kui hea :wack:
Kuidas ma varem sellele topicule pole peale sattunud :wack:
Isiklikult tean Norras ja Rootsis teid kus on sellised tõusud ,et kohalikuud autojuhid neid vältida üritavad ja sõidavad teist kaudu ,rääkimata rekkatest ja ROLLERITEST :lol:

gangsta

Aga mõtle kui kiiresti need taburetid neist mägedest alla veel tulevad.

Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

Raisk, pidin ma ikka Tartusse kolima. Nüüd ei julgegi kevadel oma väikest võrri siiamaile tuua. Juba eos hirmutatakse ära! :lol:
Vist peaks ka oma Z-i ikkagi Aeroxi vastu vahetama. :wack: Siis paistan vähemalt ikka tõelise tsiklimehe moodi välja!
Riiamäest 110 alla tulla... (lol) (crash) Eks siis maikuus proovime. Ma pakun, et mul tuleks nii 310 mäest alla.. (togi)

Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

raido333 kirjutas:

vaata mis saan sul endal on ma pakun et kui linnas joonele tõmbaksin sinuga siis ma teeks pika puuga ära sulle sest mul oskused lõuna eestis üks parimatest ja masin liigub ikka nii et korralikult ja sa ei jõua mõnelt ristilt minemagi enne kui mina juba järgmise juures olen
mõtetu mees oled

Wopaaa..nüüd olen küll omatud :bsmile: Vaevalt Su roller 125'esele kx'ile peale hakkab,aga proovida ju võib,saada ps kui Häädemeeste kanti satud :wink:

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

miks ma arvan et Reginald77 on juba abi saanud? :wink:

Suletud

Mine “Motomatkamine”